Liviu Campanu (UNPR): Nu putem sustine un asemenea comportament al PD-L

Luni, 13 Septembrie 2010, ora 20:20
2233 citiri
Liviu Campanu (UNPR): Nu putem sustine un asemenea comportament al PD-L

Vicepresedintele Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei (UNPR) senatorul Liviu Campanu si-a manifestat, luni, nemultumirea fata de actuala politica a principalului partid de guvernamant, Partidul Democrat Liberal (PD-L).

Liviu Campanu a precizat, luni, intr-o conferinta de presa, ca PD-L guverneaza intr-un "total dispret fata de interesele cetatenilor", iar UNPR ar trebui sa isi retraga sustinerea fata de actualul guvern.

"Cand vorbim de PD-L nu ne duce gandul decat la interese personale si de grup, intr-un total dispret fata de nevoile cetatenilor. (...) Eu nu cred ca putem fi in continuare martori pasivi la ceea ce se intampla in judet, dar si la nivel national. Nu cred ca putem sustine in continuare la nivel national un asemenea tip de comportament in dispret total fata de interesul cetateanului", a afirmat Campanu.

Liviu Campanu sustine ca nu este de acord cu o guvernare a UNPR alaturi de PSD sau PNL, ci considera ca solutiile pot fi un guvern de tehnocrati sau de uniune nationala.

Vicepresedintele UNPR si-a manifestat nemultumirea ca, in ciuda restructurarilor anuntate de Guvern, ministerele au ramas cu organigramele supraaglomerate.

"Din punctul meu de vedere, Romania ar putea fi condusa doar prin Ministerul Justitiei, Ministerul de Interne, Ministerul Dezvoltarii Regionale, Ministerul Educatiei si Ministerul Apararii Nationale. Restul, din punctul meu de vedere, au fost ministere care mai mult au incurcat decat au ajutat, motiv pentru care eu personal voi propune maine (marti- n.r.), in Biroul Permanent National, ca si comportament al UNPR, inceperea demersurilor pentru restructurarea Guvernului", a afirmat Campanu.

Citeste si:
Tensiune extremă în PSD între Ciolacu și Firea. Ce indică sondajele pe care și le-au comandat separat
Tensiune extremă în PSD între Ciolacu și Firea. Ce indică sondajele pe care și le-au comandat separat
Se încing spiritele în PSD după ce partidul a comandat un sondaj care o dă pe Gabriela Firea pe prima poziție într-un top al încrederii. În urmă cu câteva săptămâni, într-un alt...
De unde va produce România gazul pentru la iarnă. Scenariile în lucru SURSE
De unde va produce România gazul pentru la iarnă. Scenariile în lucru SURSE
Guvernul ia în calcul pentru iarna aceasta mai multe scenarii privind aprovizionarea cu gaze naturale. Conform unor surse politice, oficialii ar putea raționaliza consumul pentru companii, în...