Pesedistii din judete s-au strans in "POIANA LUI DRAGNEA" sa numere "cati mai raman in picioare" dupa anchetele DNA. "Ponta poate se retrage la Cotroceni, dupa prezidentiale"

Sursa: Gandul
Sambata, 05 Aprilie 2014, ora 11:24
468 citiri
Liderii PSD din judete, multi dintre ei si presedinti de Consilii Judetene care s-au plans in ultimele luni de probleme cu ANI sau cu DNA, se intalnesc sambata in Poiana Brasov cu presedintele executiv al partidului, Liviu Dragnea, pentru a pregati campania electorala.

Desi era asteptat si Victor Ponta, premierul lipseste. In locul sau, Dragnea le-a tradus PSD-istilor mesajul scris ieri pe Facebook de premier in care vorbea despre "frica de mascati si de linsajul public din partea unor ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.