Liviu Dragnea: "Noi nu puteam discuta la partid despre sefi la parchete si nu aveam de ce sa discutam nici cu colegii nostri de la PNL"

Sursa: Adevarul
Luni, 08 Aprilie 2013, ora 05:46
116 citiri
"Noi nu am colaborat cu PNL pentru numirile in justitie, dintr-un motiv foarte simplu, aceste numiri nu sunt politice. PSD l-a mandatat pe Victor Ponta care a avut toate competentele legale ca ministru interimar al Justitiei sa faca niste propuneri, luandu-si informatii de unde crede de cuviinta.

Este si fost procuror, cunoaste sistemul, are toate elementele ca sa ia decizia corecta si de la noi a fost asigurat ca are sprijin total pentru a avea decizia de numire pe care o considera corecta. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.