Dragnea, despre sentinta: Am asistat la o executie in masa. Mitingul a contribuit la condamnarea mea

Vineri, 22 Iunie 2018, ora 19:35
5862 citiri
Dragnea, despre sentinta: Am asistat la o executie in masa. Mitingul a contribuit la condamnarea mea
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a catalogat drept "o executie in masa" sentinta prin care a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive la Protectia Copilului Teleorman.

"Ieri am asistat la o executie in masa, au trebuit sa fie condamnati 9 oameni ca sa se justifice si condamnarea mea. Un judecator care a rezistat a facut opinie separata si ma vede nevinovat", a declarat vineri Liviu Dragnea.

Totodata, liderul PSD sustine ca a fost tarat in acest dosar pe baza a doua declaratii din partea a "doua doamne inculpate in dosar".

"Despre proces si sentinta de ieri, va spun cateva informatii pe care publicul e bine sa le stie. Am fost tarat in acest dosar pe baza a doua declaratii, a doua doamne inculpate in dosar (Anisa Stoica si Adriana Botorogeanu, angajate fictiv la DGASPC Teleorman, n.red.) ", a subliniat Dragnea.

Liderul PSD a mers mai departe cu acuzatiile privind condamnarea sa, afirmand ca mitingul PSD a speriat completul de judecata si marit presiunea asupra sa.

"Am stiut ca mitingul va mari presiunea pe completul de judecata pentru ca acel miting i-a speriat foarte tare. Acel miting a contribuit la condamnarea mea", a precizat Dragnea.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat joi la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz in serviciu. El a fost achitat pentru infractiunea de fals intelectual.

Decizia instantei supreme nu este definitiva.

Vineri, dupa cinci ore de discutii cu liderii PSD, Liviu Dragnea a sustinut o scurta decalaratie de presa in care a anuntat ca nu demisioneaza de la sefia PSD si nici din functia de presedinte al Camerei Deputatilor.

Mai mult, el a anuntat ca va merge pana la capat si ca social democratii vor fi de acum inainte mult mai fermi si mai radicali cu ceea ce vor sa faca.

#Liviu Dragnea condamnat inchisoare, #Liviu Dragnea ramane presedinte PSD , #condamnat
Comentarii
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Poza silvia_h
silvia_h
rank 5
Apropo de pomanagii, de cei care sustin DragneaPSD pentru "cî li dă"