Dragnea face numeroase referiri la inchisoare: Daca ramane liber vrea la Cotroceni si se insoara cu Irina Tanase

Vineri, 12 Aprilie 2019, ora 18:59
10484 citiri
Dragnea face numeroase referiri la inchisoare: Daca ramane liber vrea la Cotroceni si se insoara cu Irina Tanase
Foto: Andreea Alexandru/Mediafax/Hepta.ro

Liviu Dragnea are planuri mari, insa acestea ii sunt toate umbrite de spectrul unei eventuale grabnice condamnari definitive in dosarul in care e acuzat ca a platit secretare PSD din banii de asistenta sociala ai copiilor din Teleorman, dosar in care deja are o sentinta in prima instanta de 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Prezent la mitingul PSD de la Craiova, Dragnea a vorbit de candidatura la Cotroceni si chiar le-a cerut in fata tuturor Liei Olguta Vasilescu si lui Claudiu Manda sa ii fie nasi la nunta cu Irina. Insa toate acestea cu o mare conditie: sa ramana in libertate.

"Claudiu este un tanar la care eu tin foarte mult. Am vrut ca acest miting sa fie in Craiova din mai multe motive. Datorita Olgutei, datorita dragostei mele pentru acest oras si nu vreau sa nu uitati ca stadionul l-am facut eu impreuna cu Olguta. Pentru a ma vedea cu cetatenii de aici, din Dolj, cu primarii, dar mai ales pentru ca am mare incredere in Claudiu. E un tanar care de-abia a inceput sa spuna ceva in politica romaneasca.

Cred ca la Bruxelles va fi unul dintre cei mai importanti europarlamentari, un om care are experienta, un om care are curaj, un om care e patriot si un om care mai are un merit: a convins-o pe Olguta sa se marite cu el. Ii iubesc pe amandoi si daca cumva - sa nu se supere Irina -, daca o sa ma lase astia in pace si o sa fie ce-o sa fie, aici, in fata oltenilor, ii rog sa-mi fie nasi", a spus Dragnea, citat de News.ro.

Manda i-a raspuns: "Ii spun dlui presedinte Dragnea: grabiti-va, ca suntem de acord".

Liviu Dragnea a venit impreuna cu Irina Tanase la mitingul de la Craiova, au facut impreuna o baie de multime si dupa discurs seful PSD a coborat de pe scena si a sarutat-o cu patima.

Totodata, intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale din acest an, Dragnea a dat acelasi raspuns: daca va fi liber.

"Daca o sa am posibilitatea fizic, ne mai gandim. Acum am (posibilitatea fizic - n.red.) . Acum sunt liber, sunt cu voi", a spus liderul PSD, citat de Mediafax.

A existat si o a treia referire la inchisoare a lui Dragnea, cand a povestit cum a fost baia de multime.

"Multi mi-ati spus: Liviule, nu te lasa! Mi-a mai zis cineva tot aici: 'Chiar daca te aresteaza, sa nu renunti, ca venim si te scoatem de acolo'. Sper sa nu ajungem acolo pentru ca asta e dorinta de zi si noapte a lui Iohannis, pentru ca e ingrozit de noi", a afirmat Liviu Dragnea, continuand cu acuzatii fara dovezi la adresa presedintelui.

Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
#Dragnea vorbeste de inchisoare miting PSD, #Dragnea nunta Irina nasi Olguta Manda , #condamnat
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Poza pupaza
pupaza
rank 3
Dragnea intrā la PUSCARIE,asa cum ar fi normal...