Ziare.com

Dragnea va fi audiat peste o luna. Martor in dosarul Angajarilor fictive: El stia de situatie, ceilalti nu comentau de frica

de Alexandra Sandru; Ionel Stoica
Luni, 18 Martie 2019, ora 17:15

   

Dragnea va fi audiat peste o luna. Martor in dosarul Angajarilor fictive: El stia de situatie, ceilalti nu comentau de frica
Zi plina luni la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde s-a judecat unul dintre termenele de apel in dosarul angajarilor fictive a doua secretare PSD la Directia Protectia Copilului Teleorman. In prima instanta, Dragnea a fost condamnat in acest dosar la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

Seful PSD trebuia sa fie audiat astazi, alaturi de alti doi inculpati in dosar - Florea Alesu si Olguta Sefu, doua dintre directoarele de la Directia de Protectia Copilului din Teleorman. Dragnea nu a venit, insa, avocatii sai anuntand ca acesta este internat, motiv pentru care au prezentat documente medicale.

In schimb, el a cerut prin avocati ca sentinta de 3 ani si jumatate sa fie declarata nula, pe motiv ca n-ar fi fost data de un complet de judecatori specializati pe fapte de coruptie.

Au fost reaudiati insa 5 martori, 3 dintre ei la solicitarea lui Dragnea. Acestia insa au spus ca nu cred ca Dragnea aranjase angajarile fictive ale secretarelor PSD, pentru ca ei personal nu au asistat la nicio discutie in care sa fie spus asa ceva.

Ceilalti martori au relatat, in schimb, ca in institutie toata lumea stia asta, dar ca nimeni nu comenta situatia de teama ca isi vor pierde locul de munca.

Ziare.com v-a transmis in format LIVE TEXT cele mai importante informatii despre audierile din acest proces:

16:45 - Completul de 5 judecatori a decis ca inculpatii sa fie audiati pe termenul din 15 aprilie, la ora 11:00. Avocatii si procurorul sa vina pregatiti pentru a pune concluzii pe fondul procesului, a explicat presedintele completului de judecata, judecatorul Lucia Rog.

16:36 - Procuorul DNA a depus in sedinta o cerere de schimbare a incadrarilor juridice in cazul mai multor inculpati din dosar. Doi dintre avocati, printre care si cel al lui Liviu Dragnea, au aratat ca vor sa ridice o exceptie privind componenta nelegala a primului complet de judecata.

16:30 - Avocatul Toni Neacsu, care le reprezinta pe Bombonica Prodana si pe Olguta Sefu, a depus o completare a motivelor de apel.

"In numele Olgutei Sefu. O nulitate absoluta care o putem invoca oricand. Nelegala constituire a completului de fond, deoarece nu era un complet specializat de coruptie", a spus Neacsu.

Avocata Flavia Teodosiu arata ca a formulat aceeasi solicitare, dar sub forma unei exceptii: "Este o nulitate absoluta a sentintei de la fond".

Judecatorul Lucia Rog: "Noi nu ne putem pronunta in faza apel pe aceste motive".

Avocatul Flavia Teodosiu: "Daca este nevoie poate fi si un motiv de apel".

Lucia Rog: "Nu va permitem sa o sustineti la acest termen".

Flavia Teodosiu: "Atunci o sa o depun".

16:20 - Mircea Dumitrescu, fost administrator public al judetului Teleorman (2008-2018), este cel de-al cincilea si ultimul martor din acest caz. Audierea acestuia a fost solicitata de Liviu Dragnea.

Dumitrescu a spus ca le stie pe Botorogeanu din 2008, iar pe Anisa Stoica din 2009.

"Pe Adriana Botorogeanu am cunoscut-o in 2008 la organizatia PSD Telorman. Sunt membru de partid si ocup o functie in cadrul unei organizatii locale, sunt vicepresedinte din 2012", explica Dumitrescu.

In toamna anului 2009, in organizatia de partid a vazut-o si pe Anisa Stoica. "Impresia mea era ca lucreaza acolo", spune martorul.

"Nu stiam ca cele doua sunt angajate in realitate la DGASPC Teleorman", mai spune Dumitrescu.

Fostul administrator public al judetului Teleorman sustine ca nu a discutat niciodata cu Liviu Dragnea despre situatia secretarelor PSD.

16:16 - Al patrulea martor este Silvia Oprescu, secretar al judetului Teleorman din 2008. Audierea acesteia a fost solicitata de Liviu Dragnea.

"Nu am discutat niciodata cu Liviu Dragnea situatia celor doua angajate. Nu le cunoasteam. Am aflat de ele dupa declansarea anchetei. Nu sunt membru al niciunui partid, sunt functionar public", precizeaza Oprescu.

Audierea Silviei Oprescu ar trebui sa stabileasca modul in care erau realizate organigramele de personal din institutiile subordonate CJ Teleorman. Secretarul judetului a explicat ca isi mentine declaratiile facute in prima instanta.

De unde stiti ca Liviu Dragnea nu a discutat cu Floarea Alesu despre organigrama de la DGASPC Teleorman?

"Eu personal nu am participat nicodata la astfel de discutii", spune Oprescu.

16:13 - Lucian Lazar este al treilea martor audiat astazi la Inalta Curte. El s-a ocupat pentru o perioada de pontajul unor angajati la DGASPC Teleorman.

"Eu ii faceam acesteia pontajul. Dar nu si graficul de lucru, avand in vedere ca nu muncea in cadrul Centrului. Se stia ca Botorogeanu nu lucreaza efectiv la institutie, ci in alta parte. Din auzite, era vorba despre PSD Teleorman", spune Lazar.

Pontajul Adrianei Botorogeanu l-a facut inca de la angajarea ei, pentru ca asa ii spusese unul dintre fostii sefi, Ionel Marineci. "Mi-a spus sa o pontez, dar ca nu va lucra acolo. Nu mi-a spus unde va lucra", relateaza Lazar.

Aceste pontaje au fost acceptate de toti sefii care au urmat: "din pontaj reiesea ca vine la lucru, dar din analiza graficelor rezulta ca aceasta nu era prezenta".

15:42 - Al doilea martor chemat la audiere este fosta sefa a Serviciului Resurse Umane din DGASPC Teleorman, Jenica Dumitru.

"Mentin toate declaratiile date la DNA, inclusiv cele in calitate de inculpat, in faza de urmarire penala", precizeaza martorul inca de la inceputul marturiei.

Jenica Dumitru spune ca atunci cand a fost numita sefa la Resurse Umane, in noiembrie 2007, i-a spus sefei sale, Floarea Alesu, ca cele doua colege nu vin la serviciu.

"Stiam asta de la doamnele Valerica Neagu si Ioana Peste, care erau angajate la Resurse Umane. Lucram din 2002 din aceasta institutie si auzisem vorbindu-se in institutie ca cele doua salariate nu vin la serviciu, dar informatii mai precise le-am aflat din momentul numirii ca sef-serviciu", explica Jenica Dumitru.

Atunci a fost momentul in care a ridicat problema in fata Floarei Alesu. "Mi-a spus ca se cunoaste aceasta situatie la Consiliul Judetean Teleorman. Nu este treaba mea!, mi-a spus Floarea Alesu, fara a motiva in vreun fel", povesteste martorul.

Se stia ca cele doua persoane lucrau la sediul PSD, iar acesta ar fi fost motivul pentru care nimeni nu reclama lipsa acestora de la serviciu, mai explica martora.

"Toata lumea considera ca domnul presedinte Dragnea stia de situatie si probabil ca era dispozitia dumnealui ca cele doua sa lucreze acolo", explica femeia.

Aceasta afimatie ar fi fost o banuiala a ei, deoarece foarte multi colegi erau membri PSD si le cunoasteau pe cele doua salariate care lucrau la partid.

"O data pe an se punea in discutie organigrama institutiei, prilej cu care Floarea Alesu sustinea ca mergea si discuta cu domnul presedinte al CJ Teleorman si ca acesta afirma ca are cunostinta de aceasta situatie, fara a-mi da explicatii", precizeaza Jenica Dumitru.

Direct, insa, nu stie daca Alesu a discutat cu Dragnea, doar ce i-a spus sefa ei.

Cele doua secretare PSD au fost chiar promovate in functie, in perioada in care au lucrat la DGASPC Teleorman.

"Trebuiau sa indeplineasca conditiile de vechime pentru promovarea de la un grad la altul si sustineau un examen de promovare. Era nevoie ca fisa de evaluare sa fie completata", explica Jenica Dumitru. Ambele secretare PSD s-au prezentat la concursurile de promovare.

Procurorul DNA a sesizat ca sunt unele discrepante in declaratii si o intreaba daca a fost contactata de vreunul dintre inculpati. "M-a sunat doamna Floarea Alesu si mi-a spus ca o sa ma cheme ca martor, doar atat am discutat", a spus Jenica Dumitru.

Femeia a subliniat ca isi mentine toate declaratiile date in acest dosar.

In plus, ea a aratat ca, dupa ce DNA a inceput urmarirea penala in acest dosar, Floarea Alesu i-ar fi cerut sa o cheme pe Anisa Stoica din concediu si sa semneze retroactiv condica de prezenta.

"Cum ati perceput teama generala din institutie, motivul pentru care nu era reclamata situatia celor doua?", a fost inrebarea unuia dintre avocati.

"Am presupus ca nu comentau de frica, si nu de dragul doamnelor Adriana Botorogeanu si Anisa Stoica. Le era frica sa nu-si piarda locul de munca. Mie personal imi era frica (sic!) ca as putea sa pierd locul de munca, daca incerc sa comentez sau sa fac plangeri referitor la aceste doua angajate. Imprejurarea ca ele lucrau la partid m-a determinat ca ele sunt sustinute de conducerea partidului respectiv si-mi era teama. Imi era teama ca oricui i se poate gasi nod in papura si putea fi dat afara", a conchis Jenica Dumitru.

14:56 - Urmeaza audierea martorilor ceruti de DNA.

14:42 - Primul martor audiat astazi este Valerica Neagu, fost referent in cadrul Biroului de Resurse Umane al DGASPC Teleorman. Audierea ei a fost ceruta de Olguta Sefu, fost director in cadrul DGASPC si condamnata in faza de fond al 3 ani cu suspendare.

O femeie batrana, cu parul alb, este obosita de drum si asteptare pe holul Inaltei Curti, iar din acest motiv Valerica Neagu da declaratia pe un scaun, in mijlocul salii de judecata. Este pensionata din 2009. Arata ca isi mentine toate declaratiile date in acest caz.

"Ati spus ca toata Directia cunostea de situatia celor doua angajate, Adriana Botorogeanu si Anisia Stoica. Va refereati si la Olguta Sefu?", vine prima intrebare.

"Da, avand functia de director, era imposibil sa nu stie. Eu eram secretar al Colegiului Director din cadrul DGASPC Teleorman. Nu stiu daca problema lor a fost discutata in Colegiu, dar faptul ca ele veneau doar cand se incasa salariul, in perioada in care acesta nu era virat pe card. Veneau cand aveau nevoie de adeverinte, pentru medic, pentru banca si se vedea ca ele doar atunci erau vazute in DGASPC.

Nu am stiut de la inceput ca cele doua nu lucrau, pe parcurs am aflat ca ele nu veneau la serviciu pentru ca erau la partid. Mai exact cred ca lucrau acolo", spune Valerica Neagu.

Ea a aflat de acest lucru atunci cand una din secretarele PSD a venit sa ia o adeverinta de la serviciu: "Cred ca era vorba de Anisa Stoica, voia ceva pentru banca sau pentru copil".

Presedintele completului de 5 judecatori, Lucia Rog, insista cu o intrebare: De ce era tolerat acest lucru?

"Nu cunosc motivele pentru care lipsa acestor persoane de la serviciu era tolerata de conducerea DGASPC", ridica din umeri pensionara.

Magistratul ii citeste din declaratiile date anterior, in care afirma ca directorii DGASPC le-ar fi spus ca cele doua angajate nu vor veni la serviciu, deoarece vor lucra la PSD Teleorman.

"Mi s-a citit declaratia data in timpul urmaririi penale in care afirmam ca am luat la cunostinta de la directorii institutiei ca cele doua angajate vor lucra la sediul PSD Teleorman si ca angajatii nu aveau curaj sa protesteze fata de aceasta situatie si arat ca nu-mi aduc aminte sa-mi fi spus mie directorii asta", explica Neagu.

"Din cauza trecerii timpului, nu-mi amintesc cu exactitate tot ce s-a intamplat, insa recitindu-mi fragmente din declaratie, arat ca am afirmat adevarul", insista femeia ca a spus doar adevarul pana in prezent.

Valerica Neagu arata ca nu a avut vreo discutie cu Olguta Sefu despre situatia celor doua angajate si nici nu-si da seama daca stia despre situatia celor doua angajate. Insa ea crede ca Olguta Sefu stia de situatia celor doua secretare PSD, prin prisma funciei pe care o avea.

"Eu nu am anuntat pe niciunul dintre directorii institutiei despre situatia celor doua angajate, intrucat nu intra in atributiile mele de serviciu", mai spune martorul.

Femeia explica si ca ea a fost cea care, atunci cand lucra, a efectuat mentiuni in cartile de munca, inclusiv ale Adrianei Botorogeanu, Anisei Stoica si Olgutei Sefu.

De ce faceati operatiunile in cartile de munca?, a intrebat procurorul DNA.

"Asta era in atributiile referentului de Resurse Umane in baza dispozitiilor semnate de directorul general", explica Neagu.

14:04 - Liviu Dragnea a lipsit la apelul magistratului asistent, aparatorul acestuia a depus un document medical. "Este internat", a spus avocata Flavia Teodosiu.

In sala de judecata sunt prezenti cei doi inculpati care au anuntat ca vor sa dea declaratii in acest dosar, Florea Alesu si Constantin Claudiu Balaban, si cei 5 martori propusi pentru audiere.

13:53 - Dupa o zi lunga la Inalta Curte, a venit si randul cazului lui Dragnea. Urmeaza sa fie chemati pentru reaudieri martorii.

10:33 - In fata sediului Inaltei Curti s-au adunat cativa protestatari. Manifestatia e intitulata "In Democratie, hotii merg la puscarie".10:27 - Liviu Dragnea cel mai probabil nu va veni insa luni la audieri, avand in vedere ca social-democratii spun de doua zile ca e internat cu diagnostic de "dubla hernie de disc" si medicii i-ar interzice sa se deplaseze.

Oricum, in sala sunt cei doi avocati ai lui Dragnea si vor avea loc celelalte audieri programate pentru astazi.

10:24 - Cauza lui Liviu Dragea a fost lasata pentru finalul sedintei de judecata, avand in vedere ca este singurul caz in care astazi se administreaza probe si dureaza mult audierile.

08:49 - In acelasi timp, astazi, in fata ICCJ, va avea loc un protest "de sustinere a Laurei Codruta Kovesi si a Justitiei Independente".

Manifestatia, intitulata "In Democratie, hotii merg la puscarie", este notificata legal Jandarmeriei, potrivit paginii de Facebook a evenimentului. Pana acum, aproape 200 de persoane si-au anuntat intentia de a participa la protest.

Dragnea, la spital

Liviu Dragnea este internat in spital si cel mai probabil nu vine astazi la Inalta Curte. Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca medicii urmeaza sa decida, luni, daca il vor opera pe liderul PSD.

"El ar dori sa nu se ajunga la operatie. Este o dubla hernie si are si o problema la gat. E o chestiune cervicala. Urmeaza ca maine sa primim un raspuns exact. In orice caz, va trebui sa stea la pat in urmatoarele cateva zile obligatoriu", a spus Codrin Stefanescu.

Martorul cheie

Printre martorii citati astazi este si fosta sefa a Resurselor Umane in cadrul DGASPC Teleorman, Jenica Dumitru. Femeia a dat si in faza de fond una dintre declaratiile cheie, care au cantarit in condamnarea liderului PSD.

Jenica Dumitru a explicat ca s-a plans de situatia celor doua secretare PSD sefei sale, Floarea Alesu.

"Mi-a spus ca sa-mi vad de treaba mea si ca domnul presedinte al CJ Teleorman, Liviu Dragnea, stie de acest lucru. Situatia celor doua o mai discutam in fiecare an, cand faceam organigrama, iar Florea Alesu imi spunea aceleasi lucru, ca nu este treaba mea!", a rememorat Jenica.

Citeste detalii aici: Legea tacerii in Teleormanul lui Dragnea: "Stati in banca voastra!"; "Sa nu spuneti nimic!"
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 68730 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
61 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

astia de la ciuma rosie

aka marean 666,cucu cu dragnea in gura, alfabeta si alte vietuitoare nevertebrate sa ia la cunostinta ca toti martorii si-au mentinut declaratiile si l-au dat pe dragnea in gat.
dragnea nu va mai vedea lumina zilei, daca apucasa intre in puscarie, la cate dosare de furaciuni are pe teava.

 
 

 

Nu stiu daca Dragnea mai poate inchide gura cuiva sau mai poate

cumpara mensuetudinea judecatorilor, dar in ochii opiniei publice este un condamnat penal care nu mai are ce cauta in viata publica. Ca este condamnat o data de doau ori sau de mai multe ori, nu mai conteaza!

Un condamnat penal definiti nu poate sa mai beneficieze de increderea nimanui in vreo functie publica. Se poate intoarce la afacerile sale de carciumar din judetul cel mai prapadit din tara.

Lumbago sau nu, infractionalitatea sa este dovedita in Justie si va fi dovedita in toate procesele care vor urma, in lant, unul dupa altul. Dragnea trebuie sa demisioneze din toate functiile publice. Poate insa ramane seful partidului sau si ii poate trage cu el in groapa istoriei.

 

lumbago my foot :)

I se apropie parul de zbuci si ainceput sa aiba contractii

Ziua lui Liviu Dragnea

Are trinci.

.

pe Draknea il doare in spate de justitie

Draknea e un circar de joasa speta: amana tot pana cand spera ca va da amnistia sa nu se mai prezinte in instanta deloc.

tara trista, oameni tristi...

ps. proverbul spune ca de ce iti e frica nu scapi....

Sa fim ințelesi, daca era urgentă chirurgicală, il operau imediat

il operau imediat după RMN sau ce i-or fi făcut. Nici vorbă. Impostorul avea nevoie de un pretext ca sa chiulească precum un licean mediocru, lipsit de minte și de educație.

Așa ceva ...#FreeLuluța!

Justiția se face in sala de judecată cocoșeilor, degeaba vă aduceți agitatorii! Nu uitați de Luluța, are mare nevoie de dumneavoastră!

interzis pe ziare.com ..... via Cipru

"umanitatea e la apusul ei" ..................

De aia evita nevinovatul Liviu Dragnea

sa vina in instanta?

Durerile de șale nu sunt o urgență.

... omul de rand nu beneficiază nici măcar de un consult daca ajunge la urgente cu dureri de șale. I se aruncă din varful buzelor ca nu-i urgență, chiar de se intinde pe jos de durere, și este strigat următorul. Dragnea și-a aranjat durerea de șale ca să scape de ICCJ. Crede că tot amanand scapă de pedeapsă. Nu se poate ca asa un hoț să scape de pedeapsă folosindu-se de smecherii.

Ziua audierilor in dosarul lui Liviu Dragnea și Șiviu Dragnea sta

... ascuns ca un șobolan! Lasul care se cocoseste in fata altora chiuleste de la audierea pe care singur si-a cerut-o!

Si nici nu merge sa se roage ca altele!

"Fostul procuror DIICOT Ionel Tudosan, trimis in judecată de DNA și achitat ulterior, a povestit pe pagina sa de socializare intalnirea cu fostul șef DNA, Laura Codruța Kovesi, intr-un schit din mijlocul Bucureștiului.

"Aseara insa am invatat o lectie dumnezeiasca, lectie venita din partea sotiei mele.Fiind de felul ei o persoana cu profunde convingeri religioase, aseara a mers la un schit din mijlocul Bucurestiului, pentru a se ruga Domnului, pentru cele doar de ea stiute.In timpul rugaciunii, uitandu-se mai atent la persoanele din interior, foarte putine de altfel, a recunoscut-o pe Laura Codruta Kovesi, fostul procuror sef al DNA, aflata acolo, probabil, tot pentru a se ruga.Cu toate nenorocirile care ni se intamplasera in ultima vreme, sotia mea a avut taria sa mearga la Kovesi, sa-i spuna ca este una din putinele persoane din aceasta lume pe care nu o privea ca pe un om, dar ca, desi ea ne-a facut cel mai mare rau din viata noastra, fara a ne cunoaste, din acel moment o iarta, urandu-i sa-si implineasca toate dorintele!", a postat pe facebook fostul procuror DIICOT Ionel Tudosan, trimis in judecată de DNA și achitat."

Doua bune luate de pe net

"Am gasit morcovul la RMN"

"Rezultat RMN: condamnarea asta de 3 ani si 6 luni cu executare apasa tare pe nervu' sciatic"

Cucule vezi ca analfabeta mai jos ti-a furat

Textul. Cred ca greșiti amandoi, aici era vorba de procesul lui Dragnea. Text inafara topicului,adminul va mananca.

Lucratura!.

Cred (99,99% nu zic 100%)ca-i o "lucratura" facuta de o minte foarte incalcita.L-a pleznit durerea taman la fix,cu 2-3 zile inainte de "marturisire".
Cum a fost.L-a apucat durerea "insuportabila" cand era la o sedinta pzd.Nu l-a apucat undeva unde era singur si nu-l vedea nimeni,poate numai Irina.Avea nevoie sa vada publicul,presa si tembeliziunea,ca sufera.Avea nevoie sa fie compatimit,sa-i blameze "lumea" (lumea lor) pe cei ce-l cheama sa explice inexplicabilul.
Sunt medic pensionar.La varsta lui aproape sigur se vor gasi ceva leziuni degenerative la vreun disc intervertebral.Dar NIMIC in medicina nu poate masura existenta si intensitatea durerii.Cineva care cunoaste i-a vandut "pontul" pe care doctorii nu-l pot masura sau si mai mult,nu-l pot nega.
Scapa de parnae?.Posibil.Lumea e impresionabila cand vine vorba de suferinta sau "suferinta".

 

Procesul dureaza cateva luni, Dragnea n-are cum sa nu fie

..audiat, mai ales ca a cerut el sa fie ascultat. Ce ne facem insa ca nu sunt probe de implicare directa? Nu e nici un act semnat de Dragnea, acuzatia e sustinuta doar de o persoana "pe vorbe"! Justitia apeleaza la denuntatori dar trebuie sa mai existe si alte probe care sa confirme denuntul. Altfel e ce faceau comunistii, vanatoare politica!

Liviule, nu mai bine iti trageai o vila, doua, pe falsuri? Nici dreak n-avea treaba cu tine! Statul de Drept asa merge!

Interesant

Cucule pasare sura !
Iar umbli cu Dragnea-n gura !

Dublul condamnat penal, infractorul porkar Dragnea si-a tras un judet pe persoana fizica ! Tu crezi ca el umbla cu "o vila, doua pe falsuri"? Pentru o vila, doua dublul condamnat penal, infractorul porkar Dragnea nici nu se ridica din pat!
Hai ca esti naiv rau de tot !
Ha, ha, ha !

PPP zis Papagalul Penal Porcar a luat-o razne!

Si ce ai vre sa asculti la un Mincinos Rom Sudist ,ce deja a mintit electoratul in 2016 ca va respecta programul de guvernare sau va demisiona urgent???
Probabil te asemeni 100% PPP ului de il susti asa vehement!
Ce mult va iubesc e placere de elemente ca voi 🤮🤮🤮

cum adica ba ? vrei sa spui ca viloaia aia pe care

o are Livache e din salariu ? fugi ba, si te culca...
da-mi place cum te zbati sa-l pupi pe spate, cu dovezile alea care nu exista :))) cand era vorba de Basescu, daca nu existau dovezi, le-ati fabrica voi. in cazul lui Dragnea, ele nu exista si gata :))) oricine da declaratii incriminatoare, e Sorosist, e impral sau ingrasa :))))

Dr KPK1, in spitalele de aici se utiizeaza o regleta de masura

a durerii, bineinteles simbolica, graduata intre 1 si 10. In functie de aceasta apreciere subiectiva a pacientului, i se administreaza analgezicele cele mai potrivite, care merg de la un pic de THB sub forme diverse sau morfina injectabila. Durerea se trateaza.

La dracnea boala este alta si aceasta nu are alt tratament decat Justitia!
Si anestezia prin "racoare" :)))

Dom'ne, nu se mai poate asea!

Trăbă să esim pe străzi cu furci si cu ciomege, să alungăm hoardele de pricorori si judecători plătiti de dujmanii boborului!
Uite numa' cum se amuză să-l tortureze pe marele erou al natiei si să-l ameninte cu puscăria!

LA MULTI ANI!

Livache nu mai trage de timp ca nu are rost, tot la zarca vei ajunge.

CUCULE,

te inseli amarnic! Daca completul cel nou dorea sa treaca vremea, nu-i chema astazi pe ceilalti, la audieri! Dragnea va face puscarie pentru simplul motiv ca propria sotie din dotare a recunoscut!!! Procesul se va incheia la data urmatoare! Il vor aduce cu ordin si jandarm! Ca si asa este tatucul lor! Ca sa vezi ca Dumnezeu nu doarme!!! Pentru ca el a cerut sa depuna marturie!!! Si gata! Sau crezi ca de pomana au mentinut-o pe pensionara in complet? P.S. Ar trebui sa se opereze la cap, asa ar mai avea sanse sa fie transferat din puscarie intr-un spital de bolnavi psihic!!! Au cazut multi HOTI, colega dar, ca el, putini vor da sama!!!

Cucu la 11:25 și analfabeta la 12:02

Emana același text, de unde se vede ca lucrează in același loc și au aceleași surse de informații. Postaceala organizata curată.

Vad ca nu s-a schimbat mentalitatea socialistilor

Tot pe furat,pe fentat,pe obtinut slujbe pe pile,ca sa vezi toti angajatii din consiliul teleorman,aveau rude in psd sau erau chiar membrii.
Dovada este CLARA:PUSCARIASUL Dragnea a furat banii copiilor cu dizabilitati din care a platit doua FUFE pesediste,care nici macar nu se osteneau sa vina la serviciuri.
Asta e un NIMC de trei ani si jumatate.
E clar.
Dar ce ne facem cu aceste TÂLHAR,ca a deturnat 27.000.000 de dolari din fondurile europene destinate asfaltarii intregului judet Teleorman...?
Si acum suntem NOI OBLIGATI sa returnam banii inapoi,conform angajamentelor luate de Corina Cretu,comisar european propusa de PSD...!

zici ca poarta flausati

de unde tati? daca-l duci la gara se suie sinfur in tren.
iata cum , de bine de rau, dragnea si-a facut trebusoara. cum ar fi fost sa fie audiat impreuna cu ceilalti martori si inculpati? ar mai fi stiut intrebarile si raspunsurile acestora?
acum are o luna sa se pregateasca. daca nu-i gata, mai baga o internare.

Manipularea ca o artă ...

Titlul din ziare.com:"El stia de situatie, ceilalti nu comentau de frica"
Realitatea:
"Toata lumea considera ca domnul presedinte Dragnea stia de situatie si probabil ca era dispozitia dumnealui ca cele doua sa lucreze acolo".

Ce spuneți domnu Stoica, oricum manipularea este pentru tefeliști ...

E simplu

Daca nu vine cand a fost citat sa fie sanatos !
Decizia finala se poate da si in lipsa acuzatului !

 

Dragnea a zis ca daca Statul Paralel il va condamna iar fara

..probe in locul lui va continua lupta Codrin! Cu Nicolicea ministrul Justitiei!

Jar mancati!))))))

Cucucorapshan, 11:25-Intreb, nu dau cu parul: oare mergi la biserică

... să vezi/să controlezi, să pandești cine mai e prin preajmă sau efectiv sa fii numai tu cu Dumnezeu indiferent cată lume e in preajmă?

Miticilor ,ega ce ziciti ,este fix pix 😀😀😀

Nicolici si Codrin im vine sa 🤮🤮 pe asa caractere
Maneliste Praziliene!
Locuri in puscarie se mai gasesc si pentru iei,Marinel 666
Ia vitamina D si😮😮 Proteina de la mine!

CUCULE,

in 26 Mai, colt cu miezul noptii, sunteti vanare de vant!!! Vorba ceea, "cine samana vant, culege furtuna!" Nici d.r.a.c.u.l nu va mai opri tavalugul din varful cocotierilor brazilieni!!! Tandari va face dragnezul vitaminizat din "socialismul caviar", de rit bolsevic!!! Abia astept sa va vizionez figurile cand veti afla scorul?!!! Va fi ca-n figura cu mitomanul pontache, care nu mai iesea la presa, la prezidentiale!!! Capitonati-va ferestrele si usile cu vreo 4-5 straturi, in Kiseleff, si ascundeti comisioanele sticloase, sa nu va taiati intre voi!!! Ca veti avea o seara de neuitat, cand va va suna tatucul Ilici, sa va ia la rost ca i-ati ucis fiul cel iubit, de frica catuselor!!!

Vai ce-l plange presa obedientă pe Liviu Dragnea care: "... a ratat,

... din cauza afectiunii la coloană, si termenul de luni de la ICCJ",
Să nu-ți vină-a crede.
Păi asta a și vrut impostorul, să rateze termenul de la ICCJ.

Voi sunteti TOTAL PARALELI...cucudincopac!

Daca Dragnea e disperat si nu mai gandeste,de ce-l urmati?!?
V-ati facut de RUSINE in Parlamentul European,agătand-vă ca gaițele de gatul doamnei Kovesi,rezultatul scontat fiind contrariu,domnia-sa acumuland SPRIJIN TOTAL din partea europarlamentarilor din toate grupurile...
Poate asa vor realiza unde au gresit lumpenii socialisti romani.
Daca pot sa gandeasca!

Interesanta fraza

"el a cerut prin avocati ca sentinta de 3 ani si jumatate sa fie declarata nula, pe motiv ca n-ar fi fost data de un complet de judecatori specializati pe fapte de coruptie."

Adicatelea, cum? Asta se poate doar daca recunoaste faptele de coruptie, ceea ce se si intampla implicit prin aceasta cerere!

E clar ca asta este SFARSITUL epocii lui Dragnea

Il copiaza pas cu pas pe Ponta,vezi disparitia plagiatorului in Turcia,
pentru ca-l "durea" piciorul sau poate ca tocmai el Dragnea il sfatuise sa fuga
Acum si-a delegat "sarcinili"pentru o "luna de zile" pana pe 15 aprilie,adica exact data cand se va da VERDICTUL,din procesul Bombonica,ce a ajuns la final.
Vor mai da iarasi foc vreunui club,cum au facut in COLECTIV,ca sa castig mila oamenilor?
De astazi DRAGNEA nu mai exista...
Dragnea trecut in barca fugarilor Ghita,Mazare,Bica,Udrea...

Statul de nedrept

Judecător CSM despre vestitul ordin pe care il dădea Kovesi in interiorul DNA, prin care procurorii trebuiau să trimită la instanță doar acei suporți cu convorbirile sau inregistrările relevante cauzei și nu tot suportul cu materialul probator, așa cum spunea Codul de Procedură Penală:

"Acest ordin despre care nu o dată am auzit și noi, pe surse, că ar exista ceva indicații, am sperat că nu este o realitate. Insă, motivarea, considerentele ***ții Constituționale ne vorbește și despre această procedură de selecție, despre faptul că, la instanțe, ajungeau numai anumite părți convenabile, nu știu cui, din probatoriul administrat in cauză. Se vorbește dacă judecătorul avea sau nu posibilitatea de a cunoaște. Nu știm incă. CSM are de aproape un an dispus un control prin Inspecția Judiciară asupra situației protocoalelor, atat pe partea de parchete, pentru că sunt mult mai multe aspecte care interesează și care trebuiesc lămurite, dar și pe parte de instanțe. Pe 20 martie, chiar președintele Inaltei ***ți a indemnat a lămuri acest aspect. Situația a fost propagată imediat au ieșit la iveală protocoalele (...) Am ințeles că partea de control pe parchete a fost finalizată, dar acum controlul este in randul instanțelor pentru a vedea ce impact au avut"

 

Judecatorul CSM este Baltag si face justitie la Antena 3 din

auzite: "Acest ordin despre care nu o dată am auzit și noi, pe surse, că ar exista ceva indicații, am sperat că nu este o realitate...."

alfabeta, faceti un comentariu fara nici o legatura cu

subiectul. Sa vedem ce va aprecia "admin"ul.
In plus, scrieti ACELASI TEXT ca Cucucorapshan, Rank user: x5, 18.03.2019, 11:25. Chiar asaaaa?!?!? Mai rasfirati baieti, cum spunea un alt coleg.

Dracnea este un infractor inrait si las, dublu condamnat penal.
Ca trage de timp nu mai are nici o importanta. In fata opiniei publice el, haita lui de apropiati si partidul sau intreg sunt DISCREDITATI DEFINITIV. Micul dictator de Teleorman este in moarte clinica politica.

Tot e bine ca au fost "rariti" bine de tot.

Pana acum, la ora asta, la acest articol, erau aici cel putin 20 de nick-uri PSD-iste iar "cucuru, falfabeta, partzul..." ar fi avut 3-400 de voturi si cel putin 3,5 stelute :)
Se pare ca si celor de la Ziare.com le-a ajuns pana peste cap porcaria propagandistica a PSD -Sputnik, cu 3 persoane, 10 PC-uri si 50 de nick-uri.
Acum, dupa ce le-a fost taiata macaroana, au mai ramas doar 2-3 si nu mai reusesc sa treaca de 2 "stelute" ca nu mai pot sa-si dea singuri puncte cu celelalte nick-uri.
Sa vedem cat timp va mentine Ziare.com aceasta masura laudabila.

Prokuror, infraktor...?

"Procurorul General, Augustin Lazăr, urmează să fie audiat in perioada următoare de Secția de investigare a infracțiunilor din justiție. Lazăr ar urma să aducă explicații in dosarul aducerii in țară a lui Nicolae Popa, dosar in care Laura Codruța Kovesi, fosta șefă DNA, este pusă sub acuzare pentru trei infracțiuni de mită, de abuz in serviciu și mărturie mincinoasă.
In 2017, Procurorul General al Romaniei transmitea un comunicat de presă prin care susținea că s-au făcut verificări și "a rezultat că aducerea in tară a inculpatului Nicolae Popa a fost efectuată de către Politia Romană, iar costurile aferente transportului au fost achitate integral de către această institutie".

Acum, Lazăr trebuie să spună cine a vizat respectivul comunicat. Pe langă Augustin Lazăr, este posibil să ajungă și Romulus Varga, șeful secției de urmărire penală, pentru a aduce și el explicații in această speță..."

 

Foarte bine ca va fi audiat. Si ce-i cu asta?

.

Cum adica ce-i cu asta?

Trebuie sa discutam de absolut orice pe lumea asta, de Kovesi, de Lazar, de Portocala, de fotbal si femei, dar NU DE PROCESUL lui Dragnea si de amanarea asta (a cata?) cusuta cu ata alba.

Priveste la printu, cucurospan sau la alfabeta, oamenii stiu ce fac.

Trebuie sa discutam tot ce se ascunde pe aici...

"Fostul procuror DIICOT Ionel Tudosan, trimis in judecată de DNA și achitat ulterior, a povestit pe pagina sa de socializare intalnirea cu fostul șef DNA, Laura Codruța Kovesi, intr-un schit din mijlocul Bucureștiului

"Aseara insa am invatat o lectie dumnezeiasca, lectie venita din partea sotiei mele.Fiind de felul ei o persoana cu profunde convingeri religioase, aseara a mers la un schit din mijlocul Bucurestiului, pentru a se ruga Domnului, pentru cele doar de ea stiute.In timpul rugaciunii, uitandu-se mai atent la persoanele din interior, foarte putine de altfel, a recunoscut-o pe Laura Codruta Kovesi, fostul procuror sef al DNA, aflata acolo, probabil, tot pentru a se ruga.Cu toate nenorocirile care ni se intamplasera in ultima vreme, sotia mea a avut taria sa mearga la Kovesi, sa-i spuna ca este una din putinele persoane din aceasta lume pe care nu o privea ca pe un om, dar ca, desi ea ne-a facut cel mai mare rau din viata noastra, fara a ne cunoaste, din acel moment o iarta, urandu-i sa-si implineasca toate dorintele!", a postat pe facebook fostul procuror DIICOT Ionel Tudosan, trimis in judecată de DNA și achitat.

"Aceasta-i lectia primita de la sotia mea, insa nu stiu daca si eu pot si vreau sa procedez asemenea ei. Stiu ce o sa-mi spuneti: ca numai iertand imi pot regasi linistea si numai asa pot merge mai departe cu constiinta impacata.Dar eu toata viata mea am cautat dreptatea, oricui i s-ar fi cuvenit ea, iar acum ma vad pus in postura de a renunta (daca nu procedez la intocmirea tuturor demersurilor legale necesare ci, dimpotriva, acord iertarea celor vinovati) la acest principiu dupa care m-am ghidat mereu!Șicum o sa fie viata mea de acum inainte daca procedez in acest sens?Cum sa fac si ce sa fac? O singura certitudine am:Langa mine si alaturi de mine am un om adevarat, sotia. Si-i multumesc acum ca este alaturi de mine!Iar voua, intrucat va consider cu adevarat prieteni, chiar daca pe unii nu va cunosc, va rog si va cer sa ma indrumati.Pentru ca un mare neajuns al meu a fost sa am incredere in oameni.Va multumesc anticipat si sa auzim doar de bine!", a mai scris Ionel Tudosan."

 

lasa-l bai pe Lazar, ca nu el a fost condamnat in instanta,

si nu Lazar a deturnat banii copiilor si a facut avere din furaciuni.

E simplu

Reactia doctorului dupa analize :

https://i.imgur.com/rTgchLE.jpg

 

Ha, ha, ha!

Chiar daca nu intereseaza pe nimeni unde ti-ai facut analizele!

 

 

CosoruluiMocea@11:06 vezi ca si Dragnea tot la julaul din dos are

probleme. Mia intai i-au scos un morcov de 10 kile, iar mai pe urma un aprozar intreg. Asa ca, nu-ti tine la vedre julaul. Nu de alta, dar te poti trezi cu un ditamai morcovu'.

 

Ochi pentru ochi si dinte pentru dinte

Pardailan la ouazarii rezistentzi.

Jos ciuma rosie

In articol:"Practic, dosarul in care Liviu Dragnea contesta condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare ar putea dura doar cateva termene."

In realitatea cateva termene la Draknea sunt cativa ani.....

 

alfabeta@12:02 Iata care este istoria:

"...procurorul la Parchetul de pe langă Tribunalul Dolj, Marius Radu Vlădoianu, aflat in arest preventiv, este acuzat de trafic de influență și șantaj. De asemenea, procurorul DIICOT Ionel Tudosan este cercetat pentru complicitate la santaj. In rechizitoriul intocmit, procurorii arată că in perioada iulie 2012 – septembrie 2013, Vlădoianu, procuror la Parchetul de pe langă Tribunalul Dolj, beneficiind de ajutorul unei alte persoane, a pretins de la un martor denunțător sume de bani totalizand aproximativ 7.000 de euro si un comision de 20% din valoarea unui contract sau 20% din suprafata terenului aflat in litigiu pe rolul instanței, pentru a-si exercita influenta asupra magistratilor judecători, astfel incat persoana denunțătoare să obțină o hotărare favorabilă intr-o cauză civilă privind reconstituirea dreptului de proprietate. Legătura dintre Vlădoianu și denunțător a fost intermediată de o altă persoană care a pretins si a primit pentru procuror si pentru sine diferite sume de bani de la denunțător. Ulterior, in perioada iunie 2014- februarie 2015, pentru a obtine o sumă de bani necesară acoperirii prejudiciului stabilit de organele fiscale (peste 1 milion lei) intr-un dosar ce viza o societate comercială in care persoana de legătură și soția procurorului aveau interes, Marius Vlădoianu, beneficiind de ajutorul aceleiași persoane, a exercitat presiuni asupra unor oameni de afaceri sirieni ce au avut relatii contractuale cu respectiva societate, pentru a-i determina să suporte acel prejudiciu. Astfel, Vlădoianu Marius Radu i-a constrans pe oamenii de afaceri sirieni să incheie un contract de vanzare-cumpărare pentru un imobil la un pret supraevaluat, care să acopere prejudiciul si să asigure un profit pentru el si pentru persoana de legătură.
Pentru a-i determina să ii dea banii procurorul i-a amenințat că va fi deschis un dosar penal pe numele lor la DIICOT Bucuresti. Oamenii de afaceri sirieni au fost contactati si de către persoana de incredere a lui Vlădoianu care le-a adresat amenintări si care a formulat o sesizare penală, care insă nu a fost inregistrată in evidentele DIICOT, de către procurorul Ionel Tudosan. Cu toate acestea, in luna februarie 2015, oamenii de afaceri sirieni au fost citati la DIICOT Bucuresti de procurorul Ionel Tudosan, fără ca acesta să fie investit cu solutionarea vreunei cauze care să privească persoanele anterior mentionate. Mai mult, procurorul a efectuat acte de urmărire penală fără să existe o cauză pe rolul DIICOT. In acest fel, Tudosan l-a ajutat pe Vlădoianu să ii constrangă pe oamenii de afaceri sirieni să cumpere imobilul la pretul impus, prin deschiderea unui dosar penal pe numele acestora si citarea acestora la DIICOT Bucuresti..."

 

Dracnea "are si o problema la gat", zice tovarasul Gutaperca,

doctor-sef ad-interim la Clinica de Augmentare Mamara din Kiseleff numarul 13, Bucuresti, judetul Telerman, Republica Socialista Romanistan.
Oare cine l-o fi dat in gat (cu albastru de Prusia) pana i s-au dizlocat vertebrele cozii?

Sunteti rugati sa depuneti coranele de flori la morga clinici, cu mentiunea "Dracnea pentru eternitate". Nu le semnati, riscati sa va ia Justitia la ochi.
Firea adeschis o carte de condoleante :)))

 

lipseste astazi motivat de la instanta

dar la termenul viitor ? Tot in spital, operat de apendicita ? Eu totusi am incredere in justitie si poate se va face dreptate. Hotul este hot asa ca pana la urma va plati...

 

"doar cateva termene"

asta, dupa mersul justitiei din Romania, poate insemna cateva luni, sau chiar mai mult.

 

De ce

se amana la un termen fix??? Trebuie tarat la tribunal imediat cum isi face aparitia pe strada !!! (si de acolo direct la parnaie !)

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor