Geoana: Sceneta ieftina regizata de Ponta si Dragnea, umilitoare pentru membrii si votantii PSD

Luni, 18 Mai 2015, ora 14:29
3996 citiri
Geoana: Sceneta ieftina regizata de Ponta si Dragnea, umilitoare pentru membrii si votantii PSD
Foto: Arhiva Ziare.com

Sceneta ieftina pusa in scena de Ponta si Dragnea este umilitoare pentru membrii si votantii PSD si, din pacate, stanga romaneasca are de pierdut, afirma senatorul Mircea Geoana, presedintele Partidului Social Romanesc.

"Liviu Dragnea are o condamnare penala, chiar daca este in prima instanta. Din acest motiv trebuie sa plece din viata politica din Romania. Tot jocul acesta de-a 'adio, dar raman cu tine' risca sa cada in zona penibilului. Liviu Dragnea nu a fost condamnat pentru ca a indemnat oamenii sa mearga la vot, ci pentru fapte de coruptie.

Si nu spun eu asta, ci o instanta din Romania. Din pacate, stanga din Romania are de pierdut. De dragul unor calcule personale, toata aceasta sarada risca sa indeparteze si mai mult cetatenii romani de viata politica, de stanga romaneasca", sustine Geoana, luni, intr-o postare pe Facebook.

Dimineata era convins, acum Dragnea ezita in legatura cu demisia (Video)

Potrivit acestuia, "daca Victor Ponta ar depune macar jumatate din energia pe care o consuma aparandu-si colegii si prietenii cu probleme in justitie in a guverna tara, Romania ar fi mult mai bine".

"5% crestere economica pe an - acesta este potentialul real al Romaniei. Orice altceva, este mediocru! Lupta impotriva coruptiei si a cauzelor coruptiei trebuie sa continue. Asta isi doresc romanii. Si oricat ar plange un politician sau altul, este nevoie de acest lucru pentru viitorul corect al Romaniei", a adaugat Mircea Geoana, fost lider al PSD.

Dragnea a demisionat degeaba? PSD ii decide soarta abia miercuri

Liviu Dragnea si-a prezentat demisia din functia de presedinte executiv al PSD, luni, in sedinta Biroului Permanent National, dar o decizie va fi luata miercuri de Comitetul Executiv National al partidului.

"Am avut o discutie cu colegii mei din BPN. Absolut toti n-au fost de acord cu demisia dlui Dragnea si atunci mergem miercuri si ne intalnim in forul mai mare, in Comitetul Executiv National, sa vedem exact ce avem de facut, pentru ca e o situatie extrem de importanta.

Dragnea, hotarat sa demisioneze din conducerea PSD: Demnitatea e mai importanta (Video)

Suntem sanctionati tot PSD-ul pentru ca l-am suspendat pe Basescu si pentru referendumul din 2012. Cei de la PNL, in stilul lor obisnuit, s-au fofilat si nu mai stiu nimic de Basescu si de referendumul din 2012 si vreau sa discutam cu totii ce masuri avem de luat", a declarat presedintele PSD, Victor Ponta.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#Mircea Geoana reactie dragnea demisie PSD, #Dragnea refuza demisie condamnat, #dragnea condamnat referendum inchisoare , #condamnat
Comentarii