Ziare.com

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare

de Ionel Stoica
Joi, 21 Iunie 2018, ora 18:27

   

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare
Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu, privind angajarea fictiva a doua secretare din PSD la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Pentru fals intelectual Dragnea a fost achitat, in unanimitate. Insa instanta a decis sa contopeasca sentinta de acum cu cea de 2 ani din Dosarul Referendumului, urmand ca Dragnea sa execute 3 ani si 6 luni de inchisoare. Decizia nu a fost luata in unanimitate. Exista o opinie separata de achitare pentru instigare la abuz in serviciu.

Instanta a decis ca Dragnea si alti inculpati sa plateasca prejudiciul din acest dosar.

Sentintele date astazi nu sunt definitive si pot fi atacate cu recurs.

Iata celelalte sentinte:

Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea: Inceteaza procesul penal pentru abuz in serviciu. Aplica sanctiunra amenzii de 1.000 de lei, cu opinie separata in sensul achitari.

Amintim ca fosta sotie a lui Liviu Dragnea a platit partea ei de prejudiciu in dosar.

Anisa-Niculina Stoica, fosta secretara PSD (si-a recunoscut fapta): condamnata la 3 luni de inchisoare pentru complicitate la fals si 1 an de inchisoare pentru complicitate la abuz. Dupa contopire pedeapsa este de 1 an de inchisoare cu suspendare. Exista o opinie separata in sensul achitarii pentru complicitate la abuz in serviciu.

Adriana Botorogeanu, fosta secretara PSD (si-a recunoscut fapta): Condamnata la 2 ani de inchisoare cu suspendare.

Floarea Alesu, fost director general DGASPC Teleorman: pentru abuz in serviciu - 1 an si 6 luni. Anuleaza condamnarea cu suspendare intr-un alt dosar si va executa 3 ani de inchisoare si un spor de 7 luni. Condamnarea la inchisoare cu executare: 3 ani, 7 luni si 20 de zile. Decizia a fost luata in unanimitate.

Rodica Milos, fost director executiv adjunct DGASPC Teleorman: 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu. Decizia, data in majoritate, exista o opinie separata, unde sunt retinute "circumstante atenuante".

Olguta Sefu, fost director executiv adjunct DGASPC Teleorman: 3 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu; 1 an de inchisoare pentru fals intelectual. Dupa contopire, sentinta este de 3 ani inchisoare cu suspendare. Decizia a fost data in majoritate, unul dintre judecatori optand pentru achitare pentru abuz in serviciu.

Ionel Marineci, fost sef serviciu in cadrul DGASPC Teleorman: 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu. Un judecator a facut opinie separata, in care sunt retinute circumstantele atenuante.

Valentina Marica, fost sef serviciu in cadrul DGASPC Teleorman: Inceteaza procesul penal pentru fals intelectual ca urmare a intervenirii prescriptiei. Pentru abuz in serviciu insa a fost condamnata la 3 ani de inchisoare cu suspendare, cu opinie separata in sensul achitarii.

Claudiu Balaban, fost sef serviciu in cadrul DGASPC Teleorman: Condamnat la 3 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu; 1 an de inchisoare pentru fals intelectual. Dupa contopire pedeapsa este de 3 ani inchisoare cu suspendare. Decizia a fost luata cu majoritate, opinia separata fiind pentru achitare pentru abuz in serviciu si circumstante atenuante pentru fals intelectual.

Nicusor Gheorghe, fost sef serviciu in cadrul DGASPC Teleorman: condamnat la 3 luni pentru fals intelectual si 1 an pentru abuz in serviciu. Dupa contopire pedeapsa este de 1 an de inchisoare cu suspendare. Decizia a fost luata cu majoritate, opinia separata fiind de achitare pentru abuz in serviciu.

Procurorul DNA ceruse in cazul lui Dragnea o pedeapsa de 7 ani si 6 luni pentru instigare la abuz in serviciu si 2 ani si 6 luni pentru fals, dar si anularea suspendarii condamnarii de 2 ani din dosarul Referendumului. La randul sau, liderul PSD a sustinut ca este nevinovat si a cerut achitarea.

Un numar de 11 persoane sunt trimise in judecata in acest caz pentru infractiuni de abuz in serviciu sau fals intelectual.

Cine sunt magistratii

Commpletul care a judecat dosarul lui Dragnea este format din trei judecatori: Stefan Pistol (presedinte), Geanina Arghir si Constantin Epure. Cazul este in faza de fond a procesului, iar decizia pe care o dau azi magistratii poate fi contestata la Completul de 5 judecatori de la Inalta Curte.

Acesta este acelasi complet de judecata care l-a achitat pe presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, judecat pentru marturie mincinoasa. Decizia definitiva in cazul liderului ALDE urmeaza sa fie luata la Completul de 5 judecatori.

Procesul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman este pe rolul Inaltei Curti din 15 iulie 2016 si a avut 15 termene de judecata. Inalta Curte a amanat de doua ori pronuntarea in acest caz.

Detalii despre acest caz in articolul: Sentinta pentru Liviu Dragnea a fost amanata iar

Decizia Inaltei Curti vine in contextul in care Parlamentul a votat mai multe modificari la Codul de procedura penala (CPP) . Proiectul legislativ este in faza in care se depun contestatii de neconstitutionalitate si urmeaza sa ajunga la Curtea Constitutionala. In cazul in care insa acesta ar fi promulgat, noile modificari ar afecta si acest dosar.

Nuantele din "condamnare"

Una dintre noile prevederi se refera la probele pe baza carora inculpatii pot fi condamnati, nefiind posibil ca o persoana sa poata fi condamnata pe baza declaratiilor martorilor, sau a persoanelor judecate. Este vorba de modificarea articolului 103, alineatul 3, din CPP.

Cum este in prezent: "Hotararea de condamnare, de renuntare la aplicarea pedepsei sau de amanare a aplicarii pedepsei nu se poate intemeia in masura determinanta pe declaratiile investigatorului, ale colaboratorilor ori ale martorilor protejati".

Cum se modifica: "Hotararea de condamnare, de aplicare a unei masuri educative de renuntare la aplicarea pedepsei sau de amanare a aplicarii pedepsei nu se poate intemeia in masura determinanta pe declaratiile investigatorului, ale colaboratorilor ori ale martorilor protejati. De asemenea, aceasta nu se poate intemeia pe declaratiile inculpatilor din acea cauza, ale martorilor care beneficiaza de exonerare de raspundere pentru faptele denuntate sau pe declaratiile celor care beneficiaza de dispozitii legale de favoare pentru declaratiile date in fata organelor judiciare, daca aceste probe nu se coroboreaza si cu altele, administrate legal in cauza. Hotararea de condamnare, de aplicare a unei masuri educative, de renuntare la aplicarea pedepsei sau de amanare a aplicarii pedepsei nu se poate intemeia in nicio masura pe refuzul de a da declaratii al inculpatului".

Propunerea de modificare a fost facuta de PSD.

Secretarele din PSD au recunoscut

Principalele probe din acest dosar, in cazul lui Liviu Dragnea, sunt mai multe declaratii ale unor functionari din cadrul CJ Teleorman. Cele mai elocvente sunt chiar ale celor doua secretare PSD, Adriana Botorogeanu (48 de ani) si Anisa-Niculina Stoica (43 de ani), care au fost angajate la DGASPC Telorman. Ele au dat detalii cu lux de amanunte cum munceau la sediul partidului, dar erau platite de stat.

Botorogeanu si Stoica au recunoscut acuzatiile si au cerut sa fie condamnate la o sentinta redusa cu o treime si cu suspendarea acesteia. Practic, potrivit propunerii PSD, "beneficiaza de dispozitii legale de favoare pentru declaratiile date in fata organelor judiciare."

In aceeasi situatie a fost si Gheorghe Nicusor, fost sef al Serviciului Administrativ, Patrimoniu, Tehnic, Aprovizionare din cadrul DGASPC, care a recunoscut acuzatiile DNA.

Una dintre declaratiile cheie din dosar, facuta impotriva lui Dragnea, este a unuia dintre inculpatii din dosar, Floarea Alesu, fost sef al DGASPC Teleorman.

Apelul dupa achitare, greu de intors decizia

In cazul unei decizii de achitare a lui Dragnea, sansele ca aceasta sa se mentina in faza de apel sunt destul de mari, daca intra in vigoare noile modificari. PSD a propus un alineat nou la articolul 421.

"Instanta de apel nu poate desfiinta sentinta primei instante prin care s-a dispus achitarea inculpatului si nu poate pronunta o hotarare de condamnare direct in apel decat daca sunt readministrate probe sau administrate probe noi care sa conduca la desfiintarea solutiei de achitare a primei instante pentru infirmarea motivelor pentru care a fost dispusa achitarea."

In dosarul Dragnea-DGASPC Teleorman, probele sunt in principal declaratii si actele privind angajarea si pontarea celor doua secretare. Atunci cand procurorul a trimis cazul in instanta, a trimsi toate probele. Deci nu mai are alte probe la parchet. Sigur, declaratiile celor implicati, martori sau inculpati, pot fi readministrate in apel.

"Ce se alege de buna-credinta in administrarea probelor?"

De altfel, situatia a fost sesizata si de jurnalistul Liviu Avram, care a descris pe Facebook un dialog cu un procuror, privind aceasta situatie.

"Dialog cu un procuror, despre faza ca un inculpat achitat in prima instanta nu poate fi condamnat in apel decat daca apar probe noi. Zice:
Va trebui ca procurorul sa puna deoparte un martor pentru apel. Eu asa as face.
- Sau o hartiuta, ceva.
- Exact! Si de care sa nu stie avocatul, ca altfel te obliga sa o administrezi in prima faza.
- Si ce se alege de buna-credinta in administrarea probelor?
- Se alege praful. Ne obliga pur si simplu la tertipuri"."Amendamentul Dragnea"

Unul dintre articolele votate in Parlament a fost denumit de presa "Amendamentul Dragnea". Este vorba de o prevedere potrivt careia un condamnat definitiv poate cere rejudecarea, daca hotararea nu a fost scrisa si semnata de judecatorul care a dat decizia.

Este cazul lui Liviu Dragnea, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare. Doi dintre cei cinci magistrati care au participat la dezbateri, la deliberari si la pronuntarea sentintei nu au mai semnat motivarea. Judecatorii Livia Stanciu si Luminita Zglimbea s-au pensionat intre momentul pronuntarii sentintei (aprilie 2016) si cel al publicarii motivarii (februarie 2017) . In locul celor doua, motivarea sentintei a fost semnata, potrivit procedurii, de sefa instantei supreme, Cristina Tarcea.

Ziare.com a scris despre cum modificarile il ajuta pe Liviu Dragnea sa scape de condamnare. Comisia Iordache vrea sa modifice legea penala in favoarea lui Dragnea: Sentinta din Dosarul Referendumului ar putea fi revizuita

Citeste si: Cazul Liviu Dragnea - Referendumul: Argumentele pentru modificarea care i-ar putea aduce revizuirea sentintei, desfiintate de judecatori

Dupa cum am aratat, in cazul DGASPC Teleorman, procurorii DNA au cerut Inaltei Curti anularea suspendarii condamnarii de 2 ani din dosarul Referendumului primita de Liviu Dargnea.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 250475 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
141 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

CU EXECUTARE !!!!!!

La multi ani !

 

Sper sa-l bage unde ii este locul!

Trebuie sa recunoaștem ca sa chinuit mult Penalul ca sa ajungă in situația asta !
sa-i dorim cu toti La Multi Ani Porkarului Manelist!!

 

eu nu vreau sa-si afle sentinta ! de ce sa-si afle sentinta ?

eu nu vreau sa existe nici o sentinta !
totul trebuie sa fie un exercitiu harababuristic interminabil care sa fie prezentat la emisiunile unoristice din anul patruzeci optzeci !
voi vreti sa plece prin Brazilia sau prin Madagascar ?
acum e momentul sa vorbeasca Veorica libera ( fara sa citeasca de pe foi ) despre democratie si economie !

 

noul cod de procedura = coranul lui dragnea...

nu conteaza marturiile celor 2 angajate...
ele fiind femei...
coranul spune ca femeile au 1 sfert de creier din al barbatului...
caz rezolvat...dragnea liber...

poftim,ce-a faciut dragnea ???

"instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, privind angajarea fictiva a doua secretare din psd la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului "
pai de daddy care si-a angajat fata la luxten,primar fiind,nu se pune ??? pai de daddy care si-a angajat fata la parlamentul ioropean presedinte fiind ,nu se pune ?! pai de daddy care a pus sef la sie pe elvis,fiindca asa a vrut sufletelu lui pufuletz,nici asta nu se pune ?! bine donilor,arestati-l pe dragnea sa terminam odata cu coruptia,dar de luni la munca,da ?!

...

...bre rubencano ce are una cu alta? dar multumim ca ii dai voie lui dragnea sa fie arestat!
...si legat de tuta lui basescu: o fi fost angajata la luxten dar probabil ca a mai trecut pe la serviciu iar la parlamentul european a fost aleasa si nu numita iar daca a stat pe acolo e fiindca i-au placut cumparaturile...

Maneliti au luat-o in BOT:)))

sa lasati manelele la volum maxim azi :))
Halo cei MULTI dar PRO*** psd ce sugeti azi????
Penalul Penalilor AJUNGE unde ii este locul ...la Satul Paralel in Puscarie....!!!
acum stim cu toti de care stat vorbea:))))

Cel mai probabil, va fi achitat.

Din moment ce procurorii au renuntat la acuzatiile in cazul Bombonicai, dupa ce a platit prejudiciul, nu prea cred ca Dragnea va fi condamnat.
Bombonica a fost sefa directa a celor doua cucoane, a platit prejudiciul si a fost achitata.
Ca ce chestie sa-l mai condamne acum pe Dragnea care era seful cel mare la CJ si nu se ocupa de angajarea portarilor, seferilor sau secretarelor care misunau in sediul CJ!?

Dragnea a fost salvat din momentul in care procurorii au renuntat la acuzatii impotriva Bombonicai.

Normal, aserviti cu totii grupului infractional!

Firea'r cosoru lor al ***...adica a lu Moceanu de penali!

Ba nu, el n-a recunoscut si nici n-a achitat

prejudiciul ! Deci procesul se judeca si trebuie condamnat ! Poate nu vor intra in functie legile si codurile aberante facute de mafia infractoare alde psd udmr...

DEMISIA!

"Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare."

Să fie primit...

... si ultima instantă să-i dubleze anii de inchisoare...

Dragnea sa execute 3 ani si 6 luni de inchisoare

Tudorele, Dornene, Ciordache... faceți ceva că nu se mai poate! Schimbați codul penal cu efect retroactiv, schimbați Constituția, mai faceți un miting, două, să băgați spaima in Justiție, nu contează cate datorii faceți, puteți să băgați economia in harat, dă-o incolo...
Nu vreau să merg la zdup, eu vreau să ciordesc liber...!!!

Hip Hip Ura !

O, ce veste minunata !

Nu se poate asa ceva! Trebuie sa iesim in strada..

... sa-l aparam pe Belinake!

- Jandarmeria sa atace statul paralel! Carmen Dan sa-si scoata microfoanele din priz.a! Caliceanu sa-si puna izmenele de asalt! Ciordache si gashka sa se ascunda la Moscova iar Tudorica-Buze-reci sa faca pe mortu' pana la primavara!

Scanteia s-a aprins ieri, daca nu e condamnat ,oricum e terminat!!!

S-a trezit lumea, si dupa ce-au facut militienii si tov secretara de scoala ajunsa cica ministresa sa declare--da pe astia nu i-au saltat inca??? Noa sa va pregatiti de dusuri reci ,in comun la mititica !!!

 

E de bine

Se pare ca inca mai functioneaza ceva pe acolo, n-au reusit sa distruga chiar tot.

Acuma sper ca cineva va lua o decizie sa se anuleze toate hotararile luate de hoti in privinta justitiei, sa trimita la munca toate putorile care nu se duc la munca decat ca sa doarma in scaunele lor, sa aduca un ministru care sa stie ce are de facut, sa fie integru, si care sa stie si limba romana(vorbit/scris) ...

Ca

să se-ntample asta trebuie ***ățată politichia de pzdiști, tarficeni și iUDeMeReu.

Urare

LA MULTI ANI!

Si ce daca Dragnea a fost condamnat ? Ati scapat

De PSD ,
de Iordache, de Nicolcea , de Serban Nicolae, de Radulescu -mitraliera, de Firea , de Dancila !??
Babaety !
PSD are resurse uriase si veti mai patimi multi ani cu ei.

....Condamnareeee........Cu.............Executareeeee !!!.....

.....da' si cu "definitiv".....plz.......

Eu il vreau alungat din functie pe seful CCR !

Se poate daca vre3a TMB.

Vai, saracutu!

Sigur nu-i opera lui Soros? Ca asta se tot baga peste tot prin Romania.

Nu-i o tragedie!

Nu-l mai plangeti pe Draknea,se descurca el in puscarie,vaselina este la liber!
Si pe Irina o fu'TE Borcea,asa ca nu-i problemā!

frati romani!

mai lasati stirile si lasati tembeliziunile de stiri sa dea faliment.lasati l pe dragnea sa doarma e seara.nu mai sariti la gatu altui roman pt 2 prune stricate ca nu e bine. la lucru si mai putina galagie. ca nu e romania o mahala.

t
s
e
l
e
s

??????????????

.
.
.

DORIAN2 21.06.2018, 20:13 SPUNE:

"lasati l pe dragnea sa doarma"

RASPUNS:

Să doarmă... la puscărie!

"Stima voastră si Mandria":
Liviu Dragnea... puscăria!

Cu puțin "noroc", la anu',
Il urmează Tăriceanu!

Să nu-l mai vedem pe-aicea,
Ii urmează Nicolicea!

Si ca să scăpam de el,
Ii urmează Tudorel!

Ca să nu ramană-n drum,
Infractorii din Teldrum!

Dar să nu uitați că Centrul
cu cu borfași e Parlamentul!

Alde-pesedisti vor sa-l suspende pe Iohannis,

si sa scoata Romania din NATO si UE.
nu va bucurati,lupta cu mafia aldepsd de abia acum incepe.

Liviu Dragnea - dead man walking!

DEMISIA!!!

astazi o sa ploua pe ziare.com cu nickuri noi pro-Dragnea !

bengosul , apollo , copilul , hamurapi , albacazapada , vor venii fiecare cu douazeci douazeci de nickuri proaspete !
calitatea bufonilor psd-isti ramane in continuare foarte apreciata pe planeta Tera !
Dragnea nu se ridica niciodata la nivelul lui Pop , Vanghelie , Dancila , Cernea , Tudorel , Balanel sau al motostivuitorului democrat !
Dragnea trebuie provocat sa scoata un nou album pentru arhiva umoristico-politico-democrata !
vreau sa inceapa tontoroiul democrat !
chia ca parca in ultimul timp era o letargie seaca care nu mai amuza pe nimeni ! vreau ceva nou , ceva original !
pe tanti Dancila o vad mai performanta pe la invatamant sau pe la ...... interne in locul lui Carmen Dan !
e nevoie de un spectacol de calitate ! de Soros ce se mai aude ? pe unde e ? ce mai face ? cand vine ? pe la ce ora ? dar despre agenturile straine ce se mai aude ? cu ce se ocupa acum ?

 

agenturile pregatesc supa de broasca testoasa la cazan

jandarmii au dibuit obiectivul,dupa miros,si s-au inscris
printre primii la pomana democrtiei(sau democratica ?)

soros imparte ratiile de campanie : rosii romanesti
subventionate cu rata inflatiei,oua cu mercur si cirnati
cu fosfat de sodiu.

marele premiu la tombola organizata cu prilejul
solstitiului e statuia lui dragnea confectionata
ecologic din mantie de pavian in sos de azot lichid.

URAAAAAAAAAAAAAA 3 ani si 6 luni

*** la puscarieeeeeeeeeeeeeee:)))))))))))))
Marine 2134 unde ti-s Loseri :))))

hastalavista....

looserii lu' marean 666 s-au strans la piciorele lui dragnea, sa-i tina de cald la puscarie...:)))))))))))))

raspanditi stirea pe tot mapamondu ca infractoru

public nr.1 dracnea a fost capturat in flagrant delict si condamnat la ocna ! cand mass media straina va intreba:" cat a furat,sa raspundeti 2 salarii minime pe economie primite de 2 pupeze angajate cu forta fara voia lor ! si cu asta i-am tras inca una peste bot coruptiei feroce...romnia mai curata,mai uscata....pazea ca trec camioanele austriecilor cu lemn sibian !

bum:Cred c-ati observat ca Bengosul2007 e Printul.S-a plagiat

Singur! Copy-Paste al uni comentariu ce repetat l=a dat Bengosul2007 despre aparitia nazsimului a aparut scris de Printul.
Chiar daca isi schimba nick-urile, stilul de a scrie ei nu pot sa-l schimbe.
gg

@Dragnea

Vezi bre Dragnea cat doare prostia ?

Ce sa-ti fac daca nu a-ti pus in aplicare decizia 405 a Curtii Constitutionale, mari frraieri sunteti !!!

Prostia si indiferenta se platesc.

In rest, citeste motivarea pana o intelegi !

P.S. Acum, la cat de mult am eu incredere in justitia din Romania (dupa toate protocoalele si combinatiile posibile) aceasta condamnare este fix pix.

P.S.2

@Dragnea,

Da-ti demisia si pune-l pe Teodorovici in fruntea PSD !!!

Pro Dragnea sunt la spital , nu au mai rezistat .

.

De cate ori a zis PENALUL dragnea "sunt nevinovat"

Mincinosul este un Penal cu experienta...si mai sunt multe procese care vor veni!

Cred ca Manelistul o sa organizeze incă un miting!
Sper sa vin la rand alți Ciumeți Roși din Guvernul Dracila!!

bumule ia fi atent la mandea,liberal raspopit !!!

in 90 am votat iliescu presedinte(doar ne-a scapat de tiran.nu !) si pnl...in 95 parca votat cu 2 maini(explix imediat) emil tzapu si conventia cdr....in 2000 am votat vadim si romnia mare...in 2004 cu 2 maini am votat basecu si alianta dreptate si adevar...in 2008 am votat pnl iar in 2009 mircea gioana...in 2012 parca,am votat alianta usl si trebuia sa-l votez pe crin prezident....in 2014 am votat ponta si psd....deci prima data cand am votat psd a fost in 2014 la 24 ani dupa revolutie,pana atunci am mers mai mult cu liberalii...de ce nu mai cred in liberali sau alti vopsiti ?! pt ca au avut toata puterea in 1996-2000 si s-au luptat pe ciolan(conform algoritmului) iar tzapu s-a declarat invins la puncte de securitate ! in 2004 m-am bucurat imens ca am scapat de hotu-hotilor bombonel si ca a venit dreptatea-adevaru,iar basu a spus ca premieru tariceanu a ales alta gashka,nu gashka lui ?!? iar a venit o perioada iuni cu tandemu base-boc si a venit cea mai mare criza inventata,pt agentia de retituire a propietatilor a fost perioada de glorie...am avut scarba de neo-comunisti,am mers pe mana liberalilor cu sperante mari si ce am constatat ? ca habar n-au sa conduca,doar sa imparta ciolanu conform algoritmului ! tragand linie...liberalii si aliatii lor nu sunt competenti si au tot inventat scuze ca sa nu faca nimik,au avut si consilieri externi....socialistii in oglinda cu mentiunea ca au avut ceva lideri cu talent fl.georgescu,m.tanasescu,stolojean...aceeasi marie cu alta palarie...solutie nu e neicusor dan cu clothilde,nici werner,de fapt nu cred ca exista o solutie viabila a statului nostru ! tehnocratii erau o solutie distrusa de ciokolos...pe rosii sunt mai putin suparat,pt ca stiam la ce sa ma astept de la ei,dar pe capitalistii scoliti in occident,nu ma asteptam...dezamagitori,iluzii spulberate,baloane de sapun...asa ca m-am lipit de carutza pesedista acum pe final de film ! de la crin antonescu,clasa politica(alta decat psd) nu a avut un lider carismatic si as spune competent,nu mandolina,nu robowerner,nu baseku,nu turcan !!! ciiiiine e cel mai frumos,inteligent nalt si bine facut om politic-kiwi,cine e primu profesor si academician al tarii kiwi...mai oameni buni,chiar nu exista alt lider politic echilibrat in tot pnl-ul ?!

in 90 am votat iliescu presedinte(doar ne-a scapat de tiran.nu !)

Viseaza nene Viseaza ca asta iei cu tine la Groapa
Numai Visuri:)))
Dragnea la Pușcărie VA ROG!!

din ceea ce scrii trag concluzia

ca n-ai trait pe aici :)

sau te referi la istoria unui stat paralel :)
incurci anii,amesteci liberali cu socialistii,
incurci valorile cu jafurile de stinga,cred
ca esti putin(cam mult) turmentat :)

tactica pe care o utilizezi am intilnit-o si la alti
pesedoi care se cred smecheri,vezi doamne,ei s-au
dus slugi la psd pt ca ailalti nu erau mai buni.
ramii sluga pina la capat,tovule,atit stii,atit faci.

daca tu crezi ca antonescu crin kkrau a fost un lider
carismatic,e grav,iti trebuie medicatie serioasa si
odihna vesnica.
crin a fost un cartofor betivan care se trezea la prinz
si citea in oglinda discursurile pe care i le scria
actorasul ala falit,mircea deaconu.
discursurile era,in sine,mizerabile,crinul le racnea
insa cu patos stirnind mila gainilor ratacite si
a babelor somnoroase :)
ca sa mai spun ca era pe jumatate rus,de aia l-a bagat
voiculescu in echipa iar in 2012,"rusia today"
ii dadea sfaturi in toate cele,fara nici o jena.

rubencano ...

si anul asta nu te duci la [uscarie sa-i tii de urat lui dragnea?:))))))))))))))))))))0

Cine alertat de dl Tăriceanu

Cine alarmat de dl Tăriceanu se documentează, poate retine că marele nostru istoric Schmitt observă, in cartea de la Humanitas, că la noi fascismul s-a implementat abia incepand cu achitarea scandaloasă, in procesul Manciu, a Căpitanului!

 

@hastalabasta si nimicului banal ! domnilor ce-am scris ca am

votata,asa e adevarat ! merg in fata lui d-zeu,a satanei si la detectorul de minciuni daca am mintit ceva...voi aveti curaj sa recunoasteti ce ati votat pe bune ?! ma faci pesedoi ?! daca asa prost esti si in viata de toate zilele inteleg de ce atarni la o ciorbica si un pesmete primite de mila de la soros...nu tata am votat psd-ciuma rosie pt ca nu sunt un pericol pt integritatea romniei cum sunteti voi ! idolul meu e antonescu,nu cacarau ci ala adevarat ! de aia i-ati ingropat pe nationalisti ca aia sunt adevaratii vostri dusmani si nu fratii vostri de suferinta in ale praduirii-psd ! hai auguri !

Nu nene NU esti psdoi...esti manelist Sudist de

Caracal:))

bine ba

ca atarni tu la flemele lui dragnea...:))))
a zis volguta ca cica nu mai sunt bani, ii taie de la portia de pomana pe asistati, daca refuza un loc de munca...:)))))
sa vedeti si voi ca va da psd...:))))
minciuni si furaciuni.

Nu stiu cear fi mai trist in cazul dumitale.

Sa spui adevarul, sau sa minti. Oricum o dai, esti in eroare. Nu esti psd-ist, dar l-ai votat pe Iliescu si votezi psd-ul din patriotism. Rezultatele se vad, intr-o Romanie divizata pentru salvarea unor infractori. Cred ca ar trebui sa inveti si sa taci, si sa te dai la o parte, si sa lasi generatiile care nu au votat Iliescu sa aiba si ei o sansa.

@Hastalavista Rank user: x5 21.06.2018, 19:21

:)

Pai si Kovesi minte cum respira si?

Toate la timpul lor.

 

Hemo...las-o ca măcăne ..aici vorbim de Penalul

Dragnea!
Nu poți compara una cu alta!
Stie toata lume ca tu esti de partea penalilor si Manelistilor!!
Ce vrei acum ??? medalie?

Bum: esti trist de la Dragnea...acu ies tancurile!

Firea si Carmen Dan vor da ordin ca toata politia, jandarmeria si armata sa iasa la front comun pt protejarea penalului Dragnea, sefu suprem al mafiei psd...

.

Nasoală chestie pentru bombonicile din viața lui Dragnea.

Imi pare rau,

dar iarasi se va amana. Totul este calculat , modificarea legilor penale se va schimba intre timp, nimeni nu poate pune piedica, ei fiind majoritari, iar cu 4000 de demonstranti in Bucuresti nu se poate pune piedica marsaviei. Cei care decid astazi, sunt si ei oameni si nu se stie. Dragnea are atata banet ca poate cumpara si un stat , mai mic binenteles. Asa ca cei care judeca, vrea a se pune bine cu toata lumea si vor amana iarasi si un papleaca de Iordache, sau Serban vor iesi victoriosi si Dragnea va fi curat ca lacrima.

 

..................cu Executare Dragnea?!Nu cred pina nu Vad!!

...Inca cred ca va va face 'sa va inghititi limba'!A promis cam de mult!Nu va bucurati cam Degeaba!Nu Dragnea este de vina! TARA Inteaga este de vina cu tot cu 'riul, ramul"!Atita timp cit tara nu Scoate Inafara Legii PCR,acum PSD, va fi mult circ,mizerie,nedreptate si inegalitate!Vorbind de tara Vietuitoarelor din aceasta Romanie a lucrurilor facute pe Jumatate!Ca si cu Fanariotii,inca 500 de ani cei din Romania vor ramine sub Calciiul Comunistilor!Nu ziceti Hop pina nu ati Sarit!Sper sa primesc multe stele de la PSD-isti!
viorel ratiu cincinnati oh usa

codurile penale actuale sint niste porcarii basiste...

....porcariile acestea trebuiesc eliminate.propaganda mincinoasa basista se axeaza pe procesul trucat,pe facatura de acuzatii basiste la adresa lui Dragnea pentru prejudicii de kiki-maka....in timp ce ginerele lui Basescu a fost facut scapat de DNA in dosarul retrocedarilor cu prejudiciu de 10milioane de euro....

 

Mai s,,cui,,pa-n F,,loci doru a lui 0506

Da-i libu,,te-n cuuu,r lui Dadyyyy ca e ca,,ca,,t tot la gindul ca trebuie sa isi cumpere vaselina!

Domnule, Dragnea ar fi fost demult in puscarie in orice

tara cu adevarat democratica. Este un infractor recidivist si isi merita pedeapsa.

"Sa piara Lumea dar sa Dainuie LEGEA!"-Imparatul Traian.

Salut!

In Istoria Lumii au fost uriasi legiuitori. Hammurabi, Cirus cel Mare, Ramses al II-lea, Manu, Li-Kui, Traian, Tokugawa Ieyasu, Parintii Constitutiei Americane, Napoleon,etc. Si vedem ca tarile lor ,Persia, Egipt, India, China, Imperiul Roman Japonia, USA, Franta, Anglia,Germania, Elvetia, Finlanda, Norvegia, Danemarca, etc. au evoluat fantastic.
Secretul dezvoltarii sociale sta in LEGE si EDUCATIE, al dezvoltarii tehnice sta in Matematica si de stiintele legate de ea (Fizica, Chimie, Geografie/navigatie etc).
Popoarele cu dedicatie pentru LEGE si TEHNICA au creat si Imperii. Altele au devenit colonii pentru ca nu au avut acest foc interior al Cunoasterii si Dreptatii, al progresului, cresterii. La noi boierii mancau bine, dormeau bine, se mai duceau pe la vreo fatuca mai rasarita si cam asta era tot. NU AVEAU PREOCUPARILE CELOR DIN VESTUL EUROPEI. Aproape deloc. Duceau o viata primitiva ca si supusii lor ,doar ca ceva mai confortabila.
In zilele noastre ne-am intors in timp cu secolo. Teleormanul e modelul ce se doreste exportat in tara ,un judet populat in mare cu suboameni. Chiar stiu ce vorbesc ,am fost de cateva ori pe acolo , iesi bulversat ce alcoolici, puturosi, tigani, prosti ,primitivi ,pot fi. Daca aveti drum trageti o "privire" mai aplicata si veti intelege ce va spun.

Ce Iordache,etc. face acum functioneaza perfect pentru hoti, tigani, etc.
Astazi Dragnea e chemat sa dea socoteala pentru furtul impotriva statului, de fapt pentru furtul facut in Teleorman si prin extensie impotriva intregii tari. In scurt timp Judecatoriile, Tribunalele, Avocatii ,Procurorii, Judecatorii trebuie sa se orienteze catre alte meserii. Prin Macelarirea LEGII la care oripilati si revoltati asistam incepand din 2012/USL si-n special din 2017 institutiile Legii si cei ce le servesc NU-SI vor mai avea nici un rost.

Acolo se ajunge. Ce va fi azi ?

O ALTA AMANARE? IARASI SUNT JUDECATORII INFRICOSATI SA DEA DECIZIA CORECTA? Adica trimiterea la puscarie a lui Dragnea si confiscare de avere?
Vom vedea. De ceva timp acestei tari i=a disparut Speranta, Vlaga.
E o societatea distopiana ,in care totul e inversat rasturnat, prostii si hotii conduc, etc.
Vom iesi din DISTOPIA? Vom face ceva?

gg

 

ramin siderat de ce conceptie poata sa aiba un jurist baasist...

....'omul trebuie condamnat'...adica cum mai condamnam?...???!!!...este o deraiere de la realitate:acest jurist nu intelege un lucru elementar:un om nu poate fi condamnat decit numai pe baza de probe si nu are importanta la ce instanta sau la cite instante mergi....fara probe NUUU exista justitie....nu poti sa mergi 'ca stii tu' ca cutare este corupt sau pedofil sau criminal in serie...??!!!

 

Trezestete ..dorfut0506@ daca nici condamnatul Dragnea nu

este vinovat...atunci cine??
Batranica ce vinde patrunjel in coltul pieti "ilegal"??
Dragne e vinovat deja din nastere si educatia Manelista din familia sa!
Sau esti neam cu el sau nu vezi nimic in jurul tau!

bine ca 'vezi' tu,bine ca codamni tu pe cine vrei.

....dai cu lozinca inainte....eu stiu un singur lucru un om,ORICARE,se condamna pe baza de probe in cadrul unui proces corect ....prima condamnare a lui Dragnea este o mare porcarie,o mare facatura cu judecatori cu 'nasu in suflet',controlati-santajati de SRI cu generali tip 'eu te-am facut chestor domnule chestor'...

Dorele, Dragnea TRBUIE condamnat, la fel cum PSD TREBUIE

desfiintat. tara asta n-a avut niciodata un clan mai toxic la guvernare.
Romania are si asa destule probleme, dar cu astia, are chiar mai multe.

pai da ba...

trebuie, pt ca a furat!
la concluzia asta s-a ajuns la tribunal...
v-a intrat teapa pana in gat?:))))
mai asteptati oleaca, ca va iese pe ochi, naparcilor!!!

Ăsta a furat 2 gunoiere..Iohannis..ce a făcut..?

Despre casele lui Iohannis..văd că nu vă interesează..!
JUSTIȚIARILOR..!
Nici de Flota lui Băsescu ..JUSTIȚIARILOR..!
Dar mă rog...!
Faptele penale ale Mafioților de Dreapta.. sunt descurcăreli** in ochii voștri..!

@ portocale....cine -ce a facut ???

pai ma nene,dracnea a daruit masa cu ceva etnobotanice,sa se bucure tot rezistatoru ?! NU ! apoi niet infractiuni,niet proteste...! traiasca romnia mare,ca are cine sa o privatizeze gratis !

De "tovarasul" asta rad si jubiloeaqza si curciloe din satul sau...

Politic e ter4minat si adversarii lui se bucura ca a scapat tara de un penal.
Hai Ponta, hai Orban, hai Ciolos, hai Basescu, hai Predoiu, hai Kovesi, hai JOHANNIS,

Ce minusculi par acum, Tudorel Toader,Tariceanu,Iordache, Ser4ban Nicolae,Nicolicea, Firea, Dancila,Radulescu.
Si ce infatisare de papusi neterminate vor afisa..

mai facem o comparatie intre cind a venit Basesscu la putere ....

....in 2004 si cind a venit Dragnea la putere...Basescu acuzat de disparitia Flotei si a 200 milioane de euro pentru modernizarea ei si-a schimbat procurorul de caz,a ras PNA-ul, a infiintat DNA-ul cu procurori basisti...in timp a modificat Codurile Penale [devenite basiste] prin care s-au prescris faptele de MARE coruptei din dosarul Flota...oare ce ar pati Dragnea daca ar fi incercat cind a venit la putere si el sa faca exact cum a facut Basescu??!!!....

 

Comparati aiurea....In politica& justitie sunt 90% de

vinovati toate partidele!
Cand incepem sa face curateni??? si cu cine?
Dragnea din salarul lui de bugetar a facut sute de milioade de €???
Vai de tine !!
Eu iti zic numai getlostshorty!

justitia nu se face ca 'stii tu' sau ....

...'nu avea cum sa faca'....daca ai probe ,daaaa probe nu gargara, ca Dragnea a facut ceva ilegal eu te sustin....siii de exemplu sint un cetatean care nu are nimic cu 'Johanis 6 case din meditatii'...pina nu sint probe clare nu ma intereseaza ce are Johanis...

Interesant

Justitia se face pe baza legilor ! Iar legile in Romania sunt facute de infractori !
Cum iesim din acest cerc vicios ?
In nici un caz prin arestarea procurorilor si judecatorilor !

@ doru0506 ! Baiete ! Schimba camasa caci e rosie

La camasile rosii se instaleaza paduchi si devii un paduchios.

dorulet, gata...

poti sa jelesti de dor si jale la jilava acum...:))))
si nu mai minti!
ti-a explicat basescu ca flota a fost vanduta de vacaroiu vostru, ca numai el avea drept de saemnatura.
si asa cum este em=l, cand la putere era psd sau fsn sau ce era atuncui, tot partidul lui iliescu. basescu si-a dat demisia ca sa poata fi anchetat.
nimeni inaintea lui si nici nu dupa el nu a mai facut gestul asta.
niste sobolani care va ascundeti dupa tertipuri si minciuni ca sa furati, asta sunteti
se pare ca e prea mult si trebuie sa fiti scosi de prin gauri cu foc!!!

Romania este o tara primitiva in care se face politica primitiva...

...in care opozantilor politici li se fac la comanda politica dosare trucate...aceste mecanisme de executare a dosarelor trucate[format din numiri anterioare in functii cheie si legi cu portite] ...sint aparate de un aparat de propaganda mincinoasa,manipulator foarte bine organizat,dubios de bine organizatEste fara dubiu ca sint persoane formate si sistem format de foste cadre din cadrul Directiilor 5 si 6 Securitate care aveau ca obiectiv propaganda...Psd-ul greseste fundamental in lupta politica.

 

Angajarea fictivă și plata a două secretare care au lucrat la

PSD Teleorman dar au fost plătite din bugetul de stat nu sunt fapte trucate! Ele s-au produs cu știrea și aprobarea Președintelui Consiliului Județean Teleorman din acea vreme, Liviu Dragnea, iar dovezile in acest sens sunt suficient de clare. Autorul articolului de mai sus pune in evidență care sunt modificările special operate de PSD in codurile penale pentru a-l salva pe Dragnea. Ce legătură are asta cu Băsescu? Din momentul in care i-a numit pe magistrați șobolani și i-a amenințat că vor avea de suferit, lupta lui Dragnea cu justiția se pune in termenii: care pe care? Dacă-l vor proteja, cei trei judecători de la ICCJ vor deschide calea distrugerii propriului lor sistem judiciar și vor anihila ideea de dreptate in Romania.

Asa ceva.....Ce probe mai vrei in cazul PenaluluiDRagnea??

Sunt mai multi martori care declara acelasi luscru sunt divezi clare ca persoanele angajate NU au vazut locul de munca ce sta pe fisa de und vine salarul!
Aceste sunt dovezi 100% ...si TU NU le VEZI??

getlostshorty...la doctor!

ba, da' ce vehement esti tu ! cat iti da Dragnea ? 5 mici in

loc de 4 - cat le da saracilor ?
ba Dorele, umpic de jena nu ti-ar strica, macar asa, de ochii lumii. a, da, stiu: voua nu va pasa de lume. voi faceti numa ce vrea muschii vostri. si cum muschii tai carte nu are...
Dragnea e "pe val". io zic sa-si aranjeze un salon la Jilava. pentru vreo 3 ani jumate.

E clar

L-au arestat ieri pe Sova ca sa-i dea achitare azi lui Dragnea !
Asa a hotarat Dragnea - conducatorul din umbra al ICCJ !
Si oricum Sova scapa dupa publicarea in monitorul oficial a modificarilor la codurile penale !

 

Poporul Roman a iesit din Comunism,dar NU a iesit Comunismul din el!

Daca azi nu e pedepsit Dragnea or iar se amana pana cand e achitat, atunci Victoria NeComunismului in RO e TOTALA!
RESTAURATIA BOLSEVICA se va fi savarsit!

Si astfel se va sfarsi si ORICE SANSA A ROMANIEI SPRE MODERNIZARE SI IESIRE reala din Comunism.
Comunismul in Romania Nu e o fantoma ci e o Realitate extrem de dura. Oamenilor nu li se mai ia avutul campul, calul , recolta, banii din casa ,din banca, salariile ,afacerile cu bata ci li se iau cu "Pixul " de catre functionarii bolsevici.
Cine NU constientizeaza ce se petrece traieste degeaba si cand va ajunge sarac lipit si furat la drumul mare sa nu se planga ca soarta-i potrivnica, pentru ca a fost avertizat ,invatat si nu a ascultat.
Cand nu va mai putea deloc sa-si dea odraslele la scoala, cand nu va mai gasi o slujba ,ca a puna o paine la copii pe masa,cand prin buzunare ii va bate vantul degeaba isi va aminti ca i s-a spus ,DACA ACUM NU FACE NIMIC SA OPREASCA PRAPADUL. Ne vom intoarce la saracia de dinainte de 1989? Atunci numai nomenclaturistii nu aveau nici o apasare.

POPOR ROMAN DE CE ITI UITI ASA USOR ISTORIA ?

Romane trezeste-te ,timpul trece si e unicul bun cu care venim in lume in afara propriei fiinte.
Si TIMPUL e unicul lucru ce nu se poate recupera vreodata. Ce-i dus ,dus ramane.

Cateodata cu unii sociologi (de psihologia muncii)
pentru cercetari sociologice ,
mai trec si prin spitalele de psihiatrie pentru a vedea cauza problemelor de sanatate mentala cauzata de chestiunile sociale. Veti ramane mirati sa vedeti cati bolnavi psihici in diverse grade de severitate acuza saracia ca "root casue" pentru starea lor.

Popor Roman:
Traieste Clipa! Foloseste Clipa!
gg

 

Numai orbul nu vede, numai surdul nu aude...

Din pacate, magistratilor li s-au pus pe umeri raspunderi uriase si am ajuns ACUM, cand practic nu mai avem opozitie, caci partidul chitaristului este practic de pomana in parlament, sa asteptam ca magistratii sa faca ceea ce politicul nu este in stare.
EU nu cred ca mai este tara in lumea asta democrata sau NEdemocrata in care un inculpat sa ocupe unul dintre cele mai inalte fotolii in stat si de acolo, sa faca legi pentru albirea celor ce inaclca fara jena legea.
Actual se fac legi pentru furat, corupt si mintit poporul !
Am vazut pe sticla TV cum persoane fara studii, spuneau a un dragnea nu este infractor ca nu a facut puscarie...
Poi mai ieri infractorii din parlament au dat legi ca puscaria sa o faca infractorii la domiciliu, iara de domiciliu este in Costa Rica pot deci sa il faca si acolo, NU ?
EU aud si vad cum de cateva luni, invinuitii fugiti unii din tara de taria rechizitoriilor facute impotriva lor, sunt rand pe rand curatati prin sentintele judecatoresti ce au inceput sa se dea...
Refuz sa crez ca unul de e prin Serbia de luni bune de zile, a fost acuzat ca a condus fara a avea carnet de conducere, fara a exista probe !!!
Este in afara oricarei indoieli ca pt asa ceva au existat acte, documente, care dovedeau infractiunea. Sa vii acuma tu instanta si sa spui ca a acuza este nedovedita, pare sa fie suprema proba ca magistratiilor le e frica de infractorii ce ne conduc !
De aceea ma astept la o solutie de albire a infractorului dragnea !
PS In cel mai rau caz va fi trimis sa execute pedeapsa acasica la el... Si am auzit ca al dragnea are casa prin Brazilia !

 
 

Oare

pentru baselu lichiorul nu s-a vazut cit s-au imbogatit tot neamul. Fetei mari i-a facut palat in saptamini de milion de euro...sau mai mult...ca in povesti...peste noapte se intimpla minuni. Hoc poc...
Citi bogati are Romania acum? Cum au facut averi? Transpirind la lopata? Manelistii si altii cu parale grele...nu se vede, nu se aude.
Nu zic ca acest Dragnea o fi inger dar Justitia sa fie mama pentru toti, nu pentru unii muma pentru altii ciuma. Dreptatea vreau sa o vad in distrusa Romania. Cind?


Prima   1   2   3   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor