Orban: PSD s-a comportat ca o secta de sinucigasi politici. A ales sa apere un infractor condamnat

Vineri, 22 Iunie 2018, ora 20:40
3829 citiri
Orban: PSD s-a comportat ca o secta de sinucigasi politici. A ales sa apere un infractor condamnat
Foto: Arhiva Hepta.ro

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma ca CEx-ul PSD s-a comportat, in sedinta care a avut loc vineri, ca o "secta de sinucigasi politici" si a ales sa-l apere pe Liviu Dragnea, pe care l-a catalogat un "infractor condamnat".

"CEx-ul PSD s-a comportat ca o secta de sinucigasi politici. Astazi, liderii PSD au ales intre Romania si Dragnea, l-au ales pe Dragnea, au ales sa apere un infractor condamnat, au ales sa fie slugile unui individ care reprezinta un rau absolut pentru Romania. Mai mult decat atat, Liviu Dragnea, dupa reuniunea CEx-ului, in loc sa-si recunoasca vinovatia si sa faca un pas in spate, a devenit si mai amenintator, a devenit si mai agresiv, aratand ca nu-i pasa de Romania si ca oricine incearca sa-i opuna rezistenta va fi un adversar pentru Liviu Dragnea.

In aceste conditii, PNL nu are de facut altceva decat sa continue batalia cu mai multa forta si energie impotriva clanului Dragnea, impotriva acestui CEx, care a transformat PSD in Frontul Salvarii de puscarii a lui Liviu Dragnea. Ne vom bate cu si mai multa energie sa incercam sa convingem parlamentari din majoritate sa voteze motiunea de cenzura, ca mijloc de a elibera Romania de regimul autocratic nociv al lui Dragnea. (...) Decizia in CEx a fost luata ca si cum ar fi fost format din Nutu Camataru, Genica Boerica, Bercea Mondial sau alti interlopi cunoscuti", a declarat Orban pentru Agerpres.

El a mai spus ca "incepand de astazi, orice lider PSD poate sa comita linistit infractiuni, ca aceasta majoritate parlamentara este dispusa sa modifice orice lege".

Orban a adaugat ca optiunea reala a parlamentarilor fata de motiunea de cenzura se va vedea la vot.

"Domnul Dragnea, imbatat de sustinerea parsiva a slugilor sale, nu poate sa cunoasca care este optiunea reala a tuturor parlamentarilor din majoritate, aceasta optiune reala se va vedea la vot. (...) Aceasta motiune de cenzura este o motiune de cenzura impotriva slugilor lui Dragnea si are in vedere caderea acestui Guvern, care va ramane doar o amintire neagra", a afirmat liderul PNL.

Comitetul Executiv National al PSD a decis in sedinta de vineri sa il sustina in continuare pe presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, in toate functiile politice detinute de acesta.

Totodata, dupa o scurta declaratie de presa sustinuta la finalul CEx, Liviu Dragnea a spus ca la Inalta Curte a avut loc o executie in masa. Cat despre viata sa publica dupa ce a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, el a spus ca ramane seful PSD si al Camerei Deputatilor si ca va merge pana la capat mai ferm si radical pana va zdrobi "statul paralel".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Liviu Dragnea ramane presedinte PSD, #Liviu Dragnea condamnat inchisoare , #condamnat
Comentarii