Organizatia Femeilor din PSD il apara pe Dragnea: Cine va reprezenta maine Romania intr-o lume atat de complicata?

Vineri, 22 Iunie 2018, ora 00:31
3876 citiri
Organizatia Femeilor din PSD il apara pe Dragnea: Cine va reprezenta maine Romania intr-o lume atat de complicata?
Foto: Arhiva/Hepta.ro

Organizatia Femeilor Social Democrate il sustine pe Liviu Dragnea "pentru a continua intregul efort pentru o guvernare cat mai buna in folosul Romaniei", a transmis, joi seara, Rovana Plumb.

Ea sustine ca "cei care astazi se bucura ca inca un lider PSD poate fi eliminat, sa se gandeasca la cine va reprezenta maine interesele Romaniei intr-o lume atat de complicata, competitiva, intr-o lume in care doar intelepciunea, echilibrul, pot mentine pacea si permit consolidarea si dezvoltarea societatilor democratice".

"Din 2005, asistam la decimarea sistematica a elitelor politice ale Romaniei. Cei care astazi se bucura ca inca un lider PSD poate fi eliminat, sa se gandeasca la cine va reprezenta maine interesele Romaniei intr-o lume atat de complicata, competitiva, intr-o lume in care doar intelepciunea, echilibrul, pot mentine pacea si permit consolidarea si dezvoltarea societatilor democratice.

Cei care astazi jubileaza, sa se gandeasca la faptul ca principalul model democratic al lumii isi bazeaza temelia in primul rand pe drepturile si libertatile fundamentale ale omului, care includ si prezumtia de nevinovatie", se arata intr-un comunicat transmis de Organizatia de Femei a PSD si semnat de Rovana Plumb.

Organizatia Femeilor Social Democrate indeamna opinia publica "sa reflecteze cu multa intelepciune la tot ceea ce se intampla in aceste momente, inclusiv asupra acestui atac care se da asupra partidului de guvernamant, printr-o condamnare in prima instanta intr-un dosar fara miza, fara substanta, numai pentru a crea o falie in societatea romaneasca si a asmuti romani impotriva romanilor pentru interesele politice ale unora care nu au fost validati prin vot democratic".

"PSD ramane strans unit in jurul presedintelui si al idealurilor social democrate. PSD a dovedit ca nu poate fi destructurat. PSD va continua sa guverneze si sa lupte pentru fiecare roman in parte, pentru a construi o societate mai buna, mai dreapta, mai echitabila", mai spune Rovana Plumb.

Anterior, Rovana Plumb l-a aparat pe liderul PSD si din postura de ministru al Fondurilor Europene.

Joi, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul angajarilor fictive. Vezi aici ce au spus judecatorii si ce sentinte au primit ceilalti 10 inculpati in dosar. Deciziile nu sunt definitive, pot fi atacate cu recurs.

Pentru fals intelectual Dragnea a fost achitat, in unanimitate. Insa instanta a decis sa contopeasca sentinta de acum cu cea de 2 ani din Dosarul Referendumului, urmand ca Dragnea sa execute 3 ani si 6 luni de inchisoare. Decizia de aceasta data nu a fost luata in unanimitate. Exista o opinie separata de achitare pentru instigare la abuz in serviciu.

Instanta a decis ca Dragnea si alti inculpati sa plateasca prejudiciul din acest dosar.

Citește și:
Kelemen Hunor, despre pensiile speciale: ”Pensia nu poate fi mai mare decât salariul. Este inacceptabil”
Kelemen Hunor, despre pensiile speciale: ”Pensia nu poate fi mai mare decât salariul. Este inacceptabil”
Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi seară, că susţine unele principii legate de pensiile speciale, astfel că pensia nu poate fi mai mare decât salariul, iar cei care se...
USR și Forța Dreptei încearcă să blocheze acordarea unor sporuri pentru o categorie de bugetari. Legea contestată la Curtea Constituțională
USR și Forța Dreptei încearcă să blocheze acordarea unor sporuri pentru o categorie de bugetari. Legea contestată la Curtea Constituțională
Parlamentarii USR şi Forţa Dreptei au sesizat Curtea Constituţională pe legea prin care personalul Agenţiei Naţionale de Integritate primeşte spor de până la 25% pentru suprasolicitare...
#femei PSD condamnare Dragnea inchisoare , #condamnat
Comentarii