Un consilier local al PSD crede ca Dragnea trebuie sa-si dea demisia: Daca voi fi exclus din partid, nu e nicio problema. Prefer sa mor in picioare

Duminica, 24 Iunie 2018, ora 16:45
8332 citiri
Un consilier local al PSD crede ca Dragnea trebuie sa-si dea demisia: Daca voi fi exclus din partid, nu e nicio problema. Prefer sa mor in picioare
Foto: Captura Gorj TV

Cristian Toader Pasti, consilier local PSD Targu-Jiu, spune ca Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia de onoare. Daca va fi exclus din partid din cauza acestei afirmatii, consilierul spune ca prefera "sa moara in picioare" si ca "nu se taraste in genunchi".

Consilierul local din partea PSD, Cristian Toader Pasti, este membru al partidului din anul 2003.

Acesta sustine ca liderul PSD Liviu Dragnea ar trebui sa-si dea demisia, dupa condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare.

"Eu, Toader Pasti Cristian, cred ca ar trebui sa-si dea demisia. Ce gandesc altii, e treaba lor. Eu cred ca ar fi mult mai bine, pentru ca si Victor Ponta, atunci cand a fost trimis in judecata si-a dat demisia, si din functia de prim-ministru si din functia de presedinte de partid, desi intr-un final a fost achitat. Si foarte bine, a aratat ca a fost nevinovat, dar in momentul in care exista o condamnare asa, eu cred ca asa ar fi bine, sa-si dea demisia de onoare, sa vina altcineva si sa mergem inainte, pana cand se clarifica situatia domnului Dragnea", a declarat Cristian Toader Pasti.

Presedintele organizatiei PSD Gorj, Florin Carciumaru, a declarat ca declaratia lui Cristian Toader Pasti este "una nefericita si nepotrivita".

"Este ilogic sa emiti o parere personala in spatiul public, atata timp cat esti inregimentat politic si, mai mult decat atat, esti consilier local, pus pe lista de catre Partidul Social Democrat. Astfel de atitudini nu mai sunt agreate de catre conducerea PSD Gorj, motiv pentru care domnul Cristian Pasti Toader va fi pus in discutie in urmatorul Biroul Permanent Municipal al PSD Targu-Jiu", a anuntat Florin Carciumaru, presedintele PSD Gorj.

In replica, Toader Pasti a spus ca isi mentine punctul de vedere.

"Colegii mei din Biroul Municipal hotarasc. Sa vad care este acuzatia care mi se aduce. Eu am spus ca, daca isi da demisia, este o chestie de onoare si ca ar fi un lucru bun. Imi mentin ce am declarat. Dansii sa ma puna in discutie. Daca vor considera ca am lezat cu ceva oamenii din PSD, Partidul Social Democrat, pot sa decida orice in privinta mea. Nu e nicio problema pentru mine. S-ar putea ca timpul sa imi dea mie dreptate. (...) Eu nu pot sa ma schimb peste noapte, asa consider eu, am o judecata, am in spate ani de invatatura, de facultati, mi-am spus o parere, eu nu pot sa mint. Dansii hotarasc, cu cat mai repede, cu atat mai bine. Eu cred ca mi-am facut datoria. Daca voi fi exclus, nu e nicio problema pentru mine. Prefer sa mor in picioare. Nu ma tarasc in genunchi", a declarat, corespondentului Mediafax, Cristian Toader Pasti.

Citește și:
Închisoare pentru şoferii băuţi şi drogaţi care au produs un accident mortal. Proiect de lege depus în Parlament
Închisoare pentru şoferii băuţi şi drogaţi care au produs un accident mortal. Proiect de lege depus în Parlament
Senatorul PSD Robert Cazanciuc a depus la Parlament, marţi, proiectul de modificare a legislaţiei penale care prevede ca niciun şofer băut, drogat sau fără permis care ucide oameni...
Îl va mai susține USR pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei? Răspunsul oferit de deputatul Claudiu Năsui
Îl va mai susține USR pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei? Răspunsul oferit de deputatul Claudiu Năsui
Deputatul USR Claudiu Năsui a declarat marţi în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre susţinerea lui Nicuşor Dan pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, că, în 2023, partidul...