Liviu Dragnea chiar a votat impotriva propriului Guvern. Din nou! (Foto)

Joi, 12 Octombrie 2017, ora 10:13
9316 citiri
Liviu Dragnea chiar a votat impotriva propriului Guvern. Din nou! (Foto)
Foto: Hepta.ro

Dupa ce in luna iunie a votat motiunea de cenzura prin care a fost demis propriul sau Guvern, Liviu Dragnea a votat ieri si in favoarea motiunii simple impotriva ministrului social-democrat al Sanatatii, Florian Bodog.

La iesirea din sala de plen, presedintele Camerei Deputatilor a declarat ca a facut acest lucru din greseala.

"Dupa pledoaria domnului Bichinet nu am fost atent si am votat pentru. Imi cer scuze. Din greseala", a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat daca ministrul Sanatatii, Florian Bodog, este remaniabil, Dragnea a negat.

Initial s-a crezut ca Dragnea face ironii la adresa Guvernului, pe fondul scandalului dintre el si Mihai Tudose, dupa ce premierul a anuntat ca vrea sa demita din Guvern ministrii cu probleme penale. Pe site-ul Camerei Deputatilor apare insa dovada clara ca Liviu Dragnea nu a glumit, ci chiar a votat impotriva ministrului Sanatatii.

Discursul pe care l-a invocat Liviu Dragnea drept cauza votului sau i-a apartinut deputatului PMP Corneliu Bichinet, care l-a avertizat pe liderul PSD "sa nu se puna cu Terente".

"Am vazut doi oameni pe care trebuie sa-i recunoastem, primul ministru si Liviu Dragnea coborand printre noi. Platon asa spunea in Republica: Am coborat in Pireu in sens de a veni din Atena in port. Eu ma bucur ca sunteti aici si ca ati venit amandoi pentru ca dati un semnal. Liviu Dragnea noi am lucrat 4 ani la UNCJR in momente de balans trebuie sa dai dovada de inteligenta, iar Corneliu Bichinet de la Vaslui va spune direct: Tine minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente", i-a spus Bichinet lui Liviu Dragnea.

Dragnea nu este insa singurul social democrat care a votat in favoarea motiunii simple impotriva ministrului Sanatatii. Au mai votat pentru si deputati PSD Lucian Sova si Sitterli Ovidiu-Ioan.

Motiunea simpla depusa de Opozitie impotriva ministrului Sanatatii, Florian Bodog, si intitulata "PSD dauneaza grav sanatatii", a fost insa respinsa, miercuri, cu 149 de voturi "impotriva" si 94 de voturi "pentru".

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Bilanț de primar. Ce a făcut Robert Negoiță în ”cel mai verde sector” al Capitalei, ajuns recunoscut pentru pavele și borduri
Bilanț de primar. Ce a făcut Robert Negoiță în ”cel mai verde sector” al Capitalei, ajuns recunoscut pentru pavele și borduri
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, se află la al treilea mandat și a anunțat deja că intenționează să își continue activitatea în administrația locală. Numele său a fost...
Premierul, despre dotarea cu armament a inspectorilor ANAF: ”Tragi după camioane, eşti John Wayne?”
Premierul, despre dotarea cu armament a inspectorilor ANAF: ”Tragi după camioane, eşti John Wayne?”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, 28 februarie, că inspectorii ANAF nu vor purta pistoale, iar o astfel de prevedere legală este o "tâmpenie", aceştia putând cere suport de la...
#Liviu Dragnea votat motiune Sanatate , #demisie