Ziare.com

Amanare in procesul lui Dragnea: Cine il apara pe seful PSD si ce motive au invocat ca sa traga de timp

de Alexandra Sandru; Ionel Stoica
Luni, 05 Noiembrie 2018, ora 11:18

   

Amanare in procesul lui Dragnea: Cine il apara pe seful PSD si ce motive au invocat ca sa traga de timp
Inca un pas a fost facut, luni, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde un complet de 5 judecatori judeca apelul lui Liviu Dragnea impotriva sentintei de 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu in dosarul Angajarilor fictive la DGASPC Teleorman.

Astazi s-au mai stabilit cateva chestiuni procedurale, insa in cele din urma magistratii au amanat pentru 3 decembrie discutarea cazului. Avocatii inculpatilor au facut mai multe solicitari in acest sens, fiind cazul uneori de tehnici cunoscute pentru tergiversarea dosarelor.

Unele dintre aceste solicitari au fost respinse de magistrati, insa altele acceptate. De exemplu, in cele din urma, magistratii au acceptat solicitarea avocatilor sa li se dea ragaz sa studieze motivele depuse de ceilalti inculpati pentru apel.

In momentul in care avocatul lui Dragnea a facut aceasta solicitare, presedintele completului l-a intrebat: "Deci nu cere procurorul, si cereti dumneavoastra?".

Magistratii ar fi trebuit astazi sa discute pe probele cerute, sa vada ce accepta si sa citeze martori sau audieri, documente.

Acesta a fost al doilea termen. Pe 8 octombrie, Dragnea a cerut ragaz o luna sa-si angajeze un aparator. La termenul de azi, insa, s-a prezentat cu acelasi avocat pe care l-a avut si in faza de fond, finalizata cu condamnarea de 3 ani si 6 luni cu executare. Cel de-al doilea avocat al lui Dragnea e Flavia Teodosiu, care il reprezinta in procesul de la Curtea de Apel Bucuresti, in care a dat in judecata Inalta Curte, pe motiv ca modul in care au fost formate completurile de 5 judecatori este ilegal.

Luni dimineata, la ICCJ au venit deopotriva sustinatori si contestatari ai liderului PSD. Dragnea nu s-a prezentat insa la termen. El are un program incarcat astazi, de la 12:00 urmand sa aiba loc sedinta Comitetului Executiv al partidului, cu subiecte complicate pe ordinea de zi, de la remanierea Guvernului Dancila, la excluderi ale celor care il critica. Totodata, e de asteptat ca Dragnea sa reactioneze si la cel mai recent scandal mediatic in care este implicat - Teleorman Leaks.

Citeste si: Exclusiv Liviu Dragnea incearca blocarea completurilor de 5 judecatori si acuza Inalta Curte ca incalca legea

Ziare.com v-a prezentat, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente si declaratii de la termenul de luni al sefului PSD:

11:08 - Instanta intreaba avocatii daca au cereri de probe. Acestia precizeaza ca vor intai sa studieze motivele de apel depuse de ceilalti avocati.

Aparatorii lui Gheorghe Nicusor, Ionel Marineci si Constantin Balaban au explicat ca nu au probe in plus de administrat in faza de apel. Ceilalti avocati si procurorul DNA au spus ca vor avea probe pe care vor sa le administreze in faza de apel.

Magistratii au stabilit ca termenul in vederea formularii si sustinerii probelor sa fie pe data de 3 decembrie.

11:03 - Instanta pune in discutie cererea avocatilor lui Liviu Dragnea, pentru a acorda termen in vederea studierii motivelor de apel depuse de inculpati. Toti ceilalti avocati din dosar sunt de acord.

Procurorul DNA: "Nu vedem ratiunea unei amanari pentru aceste motive. Lasam instanta sa decida".

11:00 - Exceptia invocata de avocatul Toni Neacsu, privind anularea deciziilor Colegiului de Conducere a Inaltei Curti, a fost respinsa. Motivul: competenta apartine sectiei de contencios-administrativ de la Curtea de Apel Bucuresti.

"Exceptia asta nu o vom judeca noi. Motivele le vom motiva pe larg in incheierea de sedinta", a explicat presedintele completului.

10:53 - Avocatul Toni Neacsu (avocatul Olgutei Sefu, anterior avocatul Bombonicai Prodana) cere si el termen pentru a studia motivele de apel depuse de ceilalti avocati. Neacsu arata ca cere si anularea deciziei Colegiului de Conducere a Inaltei Curti privind componenta completului de 5 judecatori: "Este o chestiune prealabila pe care vreau sa o ridic".

"Plangerea dumneavoastra si a domnului Liviu Dragnea a fost respinsa de Colegiul de Conducere de la Inalta Curte. O sa o aveti publicata", a spus judecatorul.

Magistratul arata ca actul acesta a fost contestat si la Curtea de Apel Bucuresti in urma cu o saptamana, pe 26 octombrie. Este vorba de sesizarea facuta de Liviu Dragnea.

Discutiile continua privind admisibilitatea cererilor facute de catre avocatul Toni Neacsu. Aparatorul are si alte solicitari, privind componenta completului de 5 judecatori si de anulare a unor acte administrative.

10:49 - Avocatul Marian Nazat, care-l reprezinta pe Liviu Dragnea, cere termen pentru a studia motivele de apel depuse de ceilalti inculpati.

Presedintele completului: Deci nu cere procurorul, si cereti dumneavoastra?
Marian Nazat: Da. Chiar astazi avocatul Floarei Alesu a depus motivele, vrem sa le studiem.

10:47 - Avocatul Adrianei Botorogeanu a cerut termen pentru angajarea unui avocat, dar presedintele completului i-a atras atentia ca acest lucru s-a facut la termenul anterior.

10:43 - Instanta verifica acum ce inculpati au avocati din oficiu si cine a depus motive de apel.

10:40 - Avocatii lui Liviu Dragnea au depus motivele de apel. Ei au atras atentia ca o persoana, Vasile Botomei, a depus un memoriu pro-Dragnea. Judecatorii l-au pus pe Botomei sa explice ce este cu acest memoriu.

"Simpatizez cu domnul presedinte Liviu Dragnea. Sunt doctor in drept, sa vada avocatii ce am scris si sa spuna domnul Dragnea daca le accepta. Nu sunt avocat intr-un barou. Sunt reprezentant al societatii civile", a spus Botomei.

Instanta i-a replicat sa lase un act de identitate la grefiera.

"Eu am vazut cu protocoalele, cu procurorii...", adauga Botomei.

Procurorul DNA arata ca acesta nu are nicio calitate in dosar, iar memoriul ar trebui restituit. "Acestea nu pot constitui motive de apel", a spus DNA.

Avocatul lui Dragnea, Marian Nazat, sustine acelasi lucru: "El nu are nicio calitate in cauza. Memoriul trebuie indepartat si restituit acestuia".

Completul de 5 judecatori a decis restituirea memoriului lui Vasile Botomei. Procesul continua.

10:32 - Toni Neacsu, avocatul Olgutei Sefu, a depus in dosar o exceptie privind nelegalitatea componentei completului de 5 judecatori. In faza de fond, Toni Neacsu a fost aparatorul Bombonicai Prodana.

10:28 - Incep discutiile in termenul lui Dragnea. El este reprezentat de doi avocati - Marian Nazat si Flavia Teodosiu. Nazat este cel care l-a aparat si in faza de fond, unde a primit condamnarea la 3 ani si 6 luni cu executare. Amintim ca la termenul trecut seful PSD a cerut amanarea pe motiv ca nu a avut timp sa isi angajeze aparator.

Cat despre Teodosiu, ea il reprezinta in dosarul de la Curtea de Apel Bucuresti, in care a dat in judecata Inalta Curte.

10:06 - Completul de 5 judecatori a amanat dosarele deputatului Octavian Goga (PSD, ex-PMP) - care contesta o parte din sentinta definitiva de condamnare cu suspendare - si dosarul fostului primar al orasului Bacau, Romeo Stavarache, care contesta o parte din decizia definitiva de condamnare din motive procedurale.

Sala de judecata este plina de jurnalisti, avocati si justitiabili.

09:54 - Inca se discuta procesele in care s-a cerut amanare. Cel al lui Dragnea nu e pe lista, deci cel mai probabil astazi se va stabili un program de administrare a probelor: ce martori sau inculpati vor fi reaudiati, daca inculpatii vor sa dea declaratii etc.

09:37 - Un moment inedit a avut loc in fata Inaltei Curti. In timpul transmisiei in direct realizata de reporterul Antenei 3, Malin Bot a intrat in cadru si a inceput sa strige "Felix, plateste prejudiciul! Plateste prejudiciul de 51 de milioane! Voiculescu, infractorule, plateste prejudiciul!".09:12 - Procesul lui Dragnea nu a inceput inca. Pana acum magistratii au decis amanarea procesului lui Sebastian Ghita cu sefii de parchete si politie din Prahova, pentru 3 decembrie, pentru ca avocatii au cerut sa studieze motivele de apel.

08:58 - In sala de judecata a venit pana la acest moment, dintre inculpati, doar Floarea Alesu, fosta sefa a DGASPC Teleorman.

08:53 - Putin mai departe de tabara sustinatorilor sunt si cativa protestatari, care cer sa nu mai fie tergiversat procesul, pentru ca dovezile arata clar, in opinia lor, ca Liviu Dragnea "a furat de la cei mai amarati".

"Domnul Dragnea trebuie sa plece, nu a facut praf doar justitia, a facut praf intreaga tara, ne face de rusine peste tot, am ajuns rasul Europei", spune o doamna din tabara protestatarilor.

08:47 - In jur de 20 de persoane au venit in fata sediului Inaltei Curti pentru a-l sustine pe Dragnea.

"Am venit sa aparam presedintele celui mai mare partid din Romania, acest domnul Dragnea", a spus un batran venit de la prima ora in fata ICCJ. "El mareste salarii, pensii, ceilalti cand ii auzi 'nu sunt bani, nu sunt bani'", spune un altul.

Sustinatorii sustin ca "e nevinovat" si ii ureaza "sa fie puternic".


Foto: Ziare.com/Ionel Stoica


Ziua VIP-urilor

La termenul de luni, completul de 5 judecatori care-l judeca pe Liviu Dragnea are pe masa dosarele unor persoane cunoscute cum ar fi cel al fostului judecator CCR, Toni Grebla - in prezent secretar general al Guvernului, al fostilor deputati PSD Cristian Rizea, Constantin Adascalitei si Sebastian Ghita, al fostului ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, sau al fostului primar al orasului Bacau, Romeo Stavarache.

Ziua ce mai lunga: Dupa proces, urmeaza CEx in PSD si explicatii pentru Teleorman Leaks

Dupa procesul de la Inalta Curte, Dragnea trebuie sa ajunga la reuniunea Comitetului Executiv (CEx) al PSD. Aceasta este stabilita la 12:00, iar in sedinta s-ar putea decide excluderea mai multor contestatari ai liderului social-democrat.

In sedinta de luni s-ar putea discuta si despre o eventuala sanctionare a lui Adrian Tutuianu, dupa ce saptamanile trecute au aparut inregistrari cu jigniri adresate de acesta unora dintre colegi.

Presa asteapta ca liderul PSD sa aiba o reactie si in cel mai recent scandal mediatic in care este implicat. Amintim ca jurnalistii de la Rise Project au anuntat ca sunt in posesia unei valize cu informatii esentiale din interiorul corporatiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces cand au perchezitionat fizic si informatic sediul firmei.

Rise Project a anuntat ca va incepe sa publice, din aceasta saptamana, o serie de articole bazate pe mii de documente financiare, inregistrari, poze despre Tel Drum, dar si aspecte personale despre membrii si partenerii corporatiei, generic grupate sub numele #Teleormanleaks.

Potrivit RISE Project, valiza ar contine, printre altele, un hard negru in care a fost salvat tot continutul de 63,39 GB din computerul unui om-cheie de la Tel Drum, pe care s-ar afla 14.800 de foto si video de la evenimentele companiei cu personajele gruparii si standardul lor de viata, documente, selfie-uri, capturi de ecran cu discutii.

De asemenea, in valiza se mai afla o tableta Samsung P1000 Galaxy Tab din 2010 care i-a apartinut directorului general Tel Drum, Petre Pitis, care contine peste 1.000 de fotografii din excursii exotice cu anturajul, intamplari din firma si momente de familie si agenda cu 980 de numere de telefon stranse in ultimii ani: "Basescu", "Hrebe", "Dancila", "Banicioiu", "Pieleanu" etc. Unul se remarca, scris cu pauza intre majuscule: "L I V I U".
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 44994 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
53 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Mai interesante, mai lungi vor fi zilele mafiotului psd-ist drakknea

dupa ce va fi condamnat si va merge cu valiza la puscarie ! Apoi vor veni si condamnarile pentru furtul banilor europeni si alte afaceri necurate (ale lui drakkne !) la teldrum si mafiotul va sta pe putin 10-15 ani la puscarie...

 

Nu inteleg mecanismele justitiei romane!

In USA un proces nu poate fi taraganat pana la prescriere!
In primul rand prima condamnare duce la intemnitarea infractorului!
Dreptul la recurs se exercita de condamnat din inchisoare,prin avocati!
Apoi,un proces nu poate fi amnat pentru lipsa de aparator!
In astfel de cazuri sunt numiti aparatori din oficiu!
Si in sistemul juridic roman este haos!
Este pregitit completul de judecata la o sentinta definitiva sau o balbaie pana la calendele grecesti?Teo

 

Cine i-a adus pe pensionari și cu cat ii plătește?

... Cateva zeci de pensionari se află in fața ICCJ, pentru a-l susține pe liderul PSD, Liviu Dragnea, care azi are termen in dosarul angajărilor fictive.
Ăștia sunt blocari, n-au avut p o r c i pe care sa-i ucidă oamenii lui Dragnea, de asta au fost usor amagiti sa iasa--n drum.

Iarta-ma Silvia

exsita milioane de pensionari normali in tara asta asa ca sa nu generalizam, dar aia de acolo sunt pur si simplu ***.

Nu, sunt pensionari speciali!

Care stiu foarte bine ca daca pica Dragnea, pica si pensiile lor. Deci sunt acolo pentru ei, in primul rand, nu pentru Dragnea. Iar "specialii" astia prosti nu sunt. Stiu foarte bine ca pensiile lor sunt furate de la ceilalti, iar cand va veni un guvern cinstit, adio pensii speciale.
Putem spune si asta, ca hotul, la hot trage. Adica hotii se sprijina reciproc intre ei.

Din aminare !

Din aminare in aminare pina la victoria finala !!!

nu ti-ai dat seama

pina acum ca legile si sistemul judiciar in romania sint o gluma? sint facute sa favorizeze (la greu) inculpatii; e normal, stiau ei cind le-au creat ca beneficiarii vor fi tot ei

Ce rai sunteti! I-ati stricat cexul lui draknea cu valiza.Va da chix

Desi, nu se stie daca mai iese liber de la tribunal. Poate ca i-ati facut un bine :)))
Dar daca scapa, sa vedeti cum spala el cu pucistii pe jos :))) Ceea ce este la fel de interesant.

 

.....................................de ma voi scula pe multi,

...am sa-i raspopesc'!S'ar putea ca 'deputatul mitraliera' care Tinjeste la Presedentia psd, are tot Interesul ca valiza sa Apara!Daca 'mitraliera' nu este in Valiza, atunci a lovit Potul!Punct ochi,punct lovit!....O Valiza Pierduta!?........

...'Deputat mitraliera',Caragea'le din PSD!Aici nu conteaza cum valiza a ajuns Unde Trebuie! Nu asta conteaza! Conteaza Continutul! Care poate sa Incrimineze sau Absolve pe 'Cineva'sau Citiva! NU PE MINE! Daca Presedintele lui Caragiale de psd este Curat ca Lacrimioara,nu vad aici nici o problema!Sau poate si 'mitraliera' este prin valiza!? O copie trebuie sa ajunga si la SRI,PSD,DNA,Presidentie,si in general la organele de ancheta!Nu vad dece lui Dragnea i s'ar retine Pasaportul pentru greseli de ortografie!
viorel ratiu cincinnati oh usa

Vrei sa spui,cand vei intra in erectie ? fii mai

elevat,ca mai citesc si doamne,pe aici !

Așa ceva ...

Apel către Rise Project! In piscina unui cetățean din Constanța a apărut flota Romaniei!Intactă!

P.S. Justiția să se facă in stradă!

Dublu Condamnat Penal Porkar si Manelist SUDIS are acelasi avocat

De ce i se permite acest Teatru RRomaniz??
trebuie pedepsit pentru ca a mințit justiția!
Poate ne Spune Curcapoluat sau Bengosul daca la iei in Mahala este normal sa te comporți așa??

Valiza asta este cea cu care intra Monica Macovei,in arhiva

SIPA . Nici nu s-a sinchisit sa o schimbe,desi este unicat, este valiza cu care-si cara vodca si o introducea in camin,cand era eleva la scoala profesionala.

@Stipulez 07.25

- stipuleaza-te singur , moldovene ! :o(((

"Ziua cea mai lunga pentru Dragnea: procesul de la Inalta Curte, sedinta CEx a PSD si explicatiile pentru valiza "Tel Drum"

Cațiva protestatari Rezist se află acum in fata ICCJ

... O femeie care face parte din tabăra anti-Dragnea, a declarat apropo de infractorul Dragnea: "Să plece! Dacă vrea să rămană la partid, este problema lui, dar să plece de la Camera Deputaților pentru că ne face de rușine peste tot".

A V I Z Printului BENGOS de ferrentary!!

Justiția să se facă in fata Latrinei 3!!

P.S. Valiza cu dovezi "TELdrum" nu are voie sa se foloseasca in Proces....a fost gasita!
T U M O R E L va da o lege sau OUG incă saptaman asta ...inainte de a fi remaniat:)))

@printul

coreeeect! si am auzit ca in latrina din kiseleff pesedeii fac loc de reculegere pentru postaci!

Tot in valiza au fost descoperite documente care arata ca Dragnea

..isi va mazili contestatarii iar Suparatii si Statul Toxic vor continua sa-l sape cu facaturi!

Daca Valiza Teleormanleaks nu-si va indeplini rolul de a acoperi scandalul cu penalii Lazarica si Ioannel va urma aparitia Portofelului Belinaleaks, Poseta Brazilianleaks, etc, pe care le fabrica acum Rise Project!

 

RATATII si Cracanatii Porkarului Penal sunt disperatii

au prea puține informați de unde a picat valiza!
cu siguranța ca nu de la Ionel de pe bicicleta !
Poate fi numai de la cartița Ciumeților Roșii..Valiza pare burdușită cu cele mai faine "povesti Maneliste" exact programul Latrinei 3!
Va trasmite latrina 3 "teatrul manelist din SUD" original sau cu modificare PARALELE???
eu cred "ușor" modificat ...pe gustul Ciumeților Roșii:))))

OK poti sa treci pe nick-ul celalalt!!!

Ce mai este nou pe la Volks Gruppe?!??!

"au prea puține informați de unde a picat valiza!"

Alta loaza maronie care a pus botu la vrajeala. Asta spune multe despre intelectu unora cu hastagu in fatza si mai jos de burice.

domnu' Bercea,

dumneavoastra personal, daca ati fi burdusit o valiza cu documente compromitatoare ca sa o ascundeti de ochii deneaului, ce ati fi facut cu ea? O duceati acasa, riscand sa fie gasita la vreo perchezitie? Sau sunati un prieten? Ori, daca nici in prieteni nu mai poti avea incredere... :(

Daca era despre Iohannis

facea infarct de bucurie... de... la varsta lui.. Daca era despre porkar facea infarct de stres ... tot nasol pica saracu cucurunshpan...

Te-a cuprins disperarea si acum versi venin.

Valiza cu amaraciune va da gata.

 

E simplu

Proces = inca un termen !
Valiza = nu spune nimic pana nu apar documente pe piata ! Posibil un control rapid la Rise Project !
CEX = nu se intampla nimic spectaculos !

 

Dosarele Valiza...

Deocamdata nu rezulta nimic ilegal. Si daca ar fi ceva ilegal, se poate invoca ce a invocat Kovesi cand a fost inregistrata cu "decaparea": "datele au suferit modificari"
Pe de alta parte, asemenea informatii nu puteau fi stranse intr-o valiza decat de SRI sau/si SPP. Iar daca au iesit in spatiul public pe filiera uneia dintre aceste institutii (sau unui fost sef al ei) ne aflam in fata unei ilegalitati. Penale. Ma indoiesc ca va analiza cineva in mod serios cum de informati stranse de servicii ajung in spatiul public.

 

Interesant

Esti cam nerabdatoare analfabeto !
Sau esti disperata ca nu stii ce-i acolo ?
Sa avem rabdare deoarece daca Livache este curat, uscat si cinstit, cum il crezi tu, nu ai de ce sa-ti faci griji !
Referitor la valiza de ce nu iei in considerare si variantele in care cei de la Teldrum au scapat de probe in graba in fata procurorilor sau platirea unor polite in interiorul mafiei PSD ?
Sa nu uitam ca marile arestari de mafioti PSD s-au facut dupa ce mafiotii PSD s-au turnat intre ei !

Si mai interesant

Dragnea si PSD nu sunt cinstiti, dar asta nu-i face automat cinstiti pe cei care le vor locul si folosesc serviciile secrete, platite cu bani publici si imbuibate cu pensii speciale, sa faca jocuri politice.

"Alfabeto" daca zici"Dragnea si PSD nu sunt cinstiti,

de unde te apuci sa faci curatenie??? de la parlamentari independenți minorități ??
Hai zi ca sunt curios!!

alfabeta, prea multe date din "interior"

Prea multe poze de la petreceri, prea multe filmuletze si filme de prin vacante si altele. Par chestii stranse in ani de zile de cineva din partid. Nu sunt inregistrari ambientale facute pe furis sau chestii de genul asta, ca sa banuiesti prea mult serviciile. Multe dintre ele par fara nicio valoare juridica, doar chestii care "dau rau" la popor (neamprostie, opulenta, "fetite", etc). E o valiza "de partid". PSD-isti au traditii in a se filma intre ei si a pastra documente unii despre altii.

Ia vezi ca si pe Badalau l-au vizitat unii noapte, chiar acum cateva zile. Cine stie ce au gasit ei acolo ;)

E foarte clar

Dublul condamnat penal Dragnea e ca nemții: nu trebuie să il crezi invins pană nu il vezi urcat in dubă!

 

Gresit ! Pana cand il vezi la puscarie in spatele gratiilor

condamnat definitiv pe mafiotul sef drakknea ! :):):)

Asemanare

Sedinta CEX de astazi din mafia PSD :

https://youtu.be/JnX_5OAEtQo

 

Salarii si pensii

Totusi e de retinut ce spunea mosul ala: Dragnea ne creste salariile si pensiile, ceilalti spun ca nu sunt bani, nu sunt bani. Opozitia ar trebui sa fie foarte atenta la vobele astea pe viitor pentru ca se pare ca sunt doar doua lucruri care ii intereseaza pe romani si in functie de care voteaza: salariile si pensiile.
In viitoarele programe de guvernare ale opozitiei trebuie incluse promisiuni ferme privind cresterea salariilor si pensiilor daca vor sa ajunga la putere.
Astia sunt in stare sa il voteze si pe dracu in persoana daca le creste salariile si pensiile nu ii intereseaza nimic altceva.

 

salarii si pensii - nu, furturi da - Lozinca opozitie...

Can opozitia spunea ca nu sunt bani de pensii si salarii apareau in mod foarte suspect bani de retrocedari, pentru Microsoft, pentru geci portocalii din China, pentru gala Bute, pentru spectacolele Ridzi, pentru mosiile de la Nana, pentru excursiile lui Maior si Coldea samd...

Da, nene, numai opozitia aia era rea

PSD-ul e bun, ca da salarii si pensii. E drept ca fura si ei de ramane Sahara dupa ei: o vizita pe la tara sau prin orasele mici prin Mehedinti, Teleorman sau Vaslui te-ar edifica.

Dar dau salarii si pensii.

Dar stii tu de unde le dau? Din banii copiilor tai, de acolo le dau. Faci deficit public de 3% din PIB, adica aproape 6 miliarde de euro anual, nu ca sa faci scoli, spitale sau autostrazi, ci ca sa dai salarii si pensii.

Cineva trebuie sa plateasca petrecerea asta, nu? Doar nu crezi ca o sa plateasca Dragnea din averea personala.

analfabeto

nu stii dooar sa scrii si sa citesti, sau ai probleme si cu aritmetica? Nu de alta, da un salariu sau o penzie marita poate cumpara acum cam 70% din cat puteau alea nemarite pe vremea odiosului Ciolos...

Cam asa e

Situatia e albastra, dar asta e tara. Opozitia trebuie sa aiba mare grija, trebuie facut pe dracu in patru sa nu mai ajungem vreodata acolo. Din taierile ale de salarii si incercarea de a taia din pensii a aparut ciuma asta rosie cu Dragnea in frunte, care e gata sa transforma tara in Dragnanistan.

Orice reechilibrare bugetara (reduceri anvelopa salariala bugetara, reducere deficit fond pblic de pensii) trebuie facuta incet, an dupa an, chiar folosind imprumuturi. Da, nu e ok sa dai salarii si pensii pe datorie, dar, pe termen limitat, trebuie sa o faci si pe asta.

Jos ciuma rosie

magistratii au decis amanarea procesului lui Sebastian Ghita cu sefii de parchete si politie din Prahova, pentru 3 decembrie, pentru ca avocatii au cerut sa studieze motivele de apel...........Dar pana acum ce au pazit fratilor daca azi era termenul trebuia sa studieze inainte, nu-i asa?

 

Serviciile si politica = Statul paralel

Chiar Realitatea TV dezvaluie cum se implica serviciile in politica. Adica despre statul paralel si cum se vand informatiile stranse de servicii la o tabara sau alta...
Coldea (cu pensie speciala platita de statul roman) cica ar vinde - conform Realitatea TV - informatiile din valiza, pentru ca a primit o oferta politica mai buna...

"Dezvaluiri incredibile in cazul Teleormanleaks. Potrivit surselor Realitatea TV, documentele descoperite intr-o gospodărie din Teleorman s-ar fi aflat in posesia lui Florian Coldea și a catorva apropiați.

Aceleași surse ne-au spus că actele au fost făcute publice pentru că grupul care le deținea nu ar mai fi avut ce să obțină de la Liviu Dragnea.

Astfel, Teleormanleaks aruncă in aer scena politică pentru că, prin predarea publică a documentelor, Coldea și ai lui și-ar fi aranjat o altă “partidă politică“ ce va beneficia din prabusirea lui Dragnea, mai spun sursele Realitatea TV."

 

Interesant

Analfabeto !
I-ai uitat pe romulani si klingonieni care ii vor raul dublului condamnat penal Dragnea !
Chiar atat de usor de pacalit esti ? Tu inca nu ti-ai dat seama ca nu exista stat paralel ?
Statul paralel este un termen inventat de mafia PSD ca sa-i bage in aceeasi oala pe toti cei care sunt impotriva mafiei PSD+alde condusa de dublul condamnat penal Dragnea !

Foarte interesant

Ati ajuns sa nu mai credeti nici in realitatea TV. Ce-i cu voi?
Nu cumva Coldea a luat-o pe cont propriu si vinde valizele politicienilor romani la Crans Montana, strainilor care vor sa ne ia pe gratis resursele offshore prin generarea haosului politic in tara?
Ia intreaba-ti seful, pe Coldea, daca o face constient sau inconstient?
Intreaba-l si cand iese cu valiza cu actele despre importul de geci portocalii din China?

Dragnea stie bine cine este statul paralel

Acesta este reprezentat de birourile FBI si CIA din tara,care au instrumentat si initiat serviciile si cercetarea procurorilor dupa model american!
Aceste servicii americane au mai multe inregistrari si documente compromitatoare despre politicieni, oameni de afaceri, etc. decit orice institutie a statului roman. In momentul cind am acceptat colaborarea americana, am acceptat ca si alte tari cu putere industriala colosala mai mare ca anoastra, ca sa fim si sub control american. Credeti ca bazele militare americane sunt centre de speriat sobolanii si de depozitarea armamentului de supraveghere al rusilor? Nu, ei ne supravegheaza si pe noi, avind in vedere trecutul nostru roman, de hoti, tilhari si mincinosi!
Dragnea este doar virful actual al milioanelor de cetateni cu proble, care au ajuns in aceasta situatie datorita pokiticilor de hotie si de tinere a poporului in saracie. Cu cit clasa de mijloc este mai mare, cadica ei ce au venituri peste venitul mediu de trai, cu atit democratia si linistea societatii sunt baza de evolutie spre dezvoltare a tarii!
Legile romanesti sunt comfuze si dau posibilitatea oricarei interpretari de cei care trebuie sa le aplice.
La ora actuala, indraznesc sa sutin ca mafia romaneasca a depasit cu mult mafia italiana!

Amanari

De aia e blocata justitia in tara asta ca se amana termenele pana se prescriu faptele. Ar trebui schimbata legea, orice proces sa se termine in maxim doua luni.
Amanarile trebuie sa fie de cateva zile nu de o luna la fiecare termen.

 

E simplu

Legile sunt facute tot de ei, de mafiotii PSD !
Tu crezi ca mafiotii PSD fac legi gandindu-se la binele Romaniei si romanilor ? Sau le fac pentru a-si apara libertatea, functiile banoase si averile obtinute ilicit ?
Tu ce crezi ?

....................towarasu' dragnea va,...

...intra la Inchisoare atunci cind intra si iliescu!Romanii au votat asa si se merge dupa Lege!Daca se pot face Legal Aminari se procedeaza Legal!Dragnea este o Nuca mai Tare si decit ponta si decit iliescu!Cel de la Categoria grea Cistiga si la Musca!....ZZZZZZZZZZZZZ....

Dublu Condamnat Penal Porkar si Manelist SUDIS

iși bate joc de intreaga tara !!
Băgați-l unde merita...si trebuia sa fie!

 

tu ai iesit de unde ar fi trebuit sa ramai...

05.11.2018, 10:54

avocatul se angajeaza pe proces, nu pe persoana. La proces nou trebe contract nou, indiferent de avocatul ales.

Pentru cultura ta generala

Bai PenSulo !
Niciodata mafiotii nu-si angajeaza avocati din afara mafiei !
De regula cei care-i apara pe mafioti sunt slugi credincioase si fidele din interiorul mafiei care vor face orice ca sa-si salveze stapanul !
Iar slugile nu sunt anagajate pe baza de contract !

@magog

Una e sa ne spravegheze - aici cred ca e nevoie de asta si alta e sa ne faca "beneficiari" ai coruptiei lor (armament, offshore) si aparatori ai coruptilor de la noi cand le convine lor (Puiu Popoviciu, Bittner, Buzaianu - despre al carui dosar nu ati mai auzit nimic si care ar fi devenit colaborator apropiat a lui Coldea samd).
Supravegherea e una, jaful, lichidarea liderilor politici si indobitocirea populatiei prin manipulare mass media e alta.
Traditional, in tara asta nu au avut de suferit decat cei care i-au vrut binele. Mai niciodata cei care au tradat-o...

 

Interesant

Mafia PSD ne fura de 30 de ani ca porcii si de vina sunt americanii si UE !
Mai mult, multi dintre mafiotii PSD sau parintii acestora ne-au furat si si-au batut joc de noi si inainte de 1989 ! Insa tot americanii si cei din UE sunt de vina !
Ia spune-ne matale cine-i manipulat ? Daca nu stii, uita-te in oglinda analfabeto !

de ce te faci ca uiti?

Da Pntcd, PNL, PD (cat era in psd, dar mai ales cat era in pd-l, acum in pnl sau pmp) in ce tara or fi guvernat? Ca de furat au furat pe rupte...


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor