Dragnea, despre "povestea porcului" spusa de Ponta: Daca e reala, "porcul" e un nesimtit si un penal

Marti, 31 Octombrie 2017, ora 13:43
6717 citiri
Dragnea, despre "povestea porcului" spusa de Ponta: Daca e reala, "porcul" e un nesimtit si un penal
Foto: captura video Digi24

Presedintele PSD Liviu Dragnea a negat marti ca a participat, in decembrie 2013, la "parlitul porcului" impreuna cu Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi, asa cum l-a acuzat fostul premier Victor Ponta, sustinand ca daca povestea porcului e reala, "porcul e un penal".

"In decembrie nu am fost la nicio intalnire. Daca e adevarata povestea, porcul e un nesimtit si penal si trebuie sa se verifice serios situatia. E o perioada care trebuie sa vorbeasca niste oameni care au fost si sunt in functii despre lucruri serioase. Se discuta despre posibile actiuni ilegale, nu cred ca este vorba despre povestea porcului", a raspuns Liviu Dragnea la acuzatiile lui Victor Ponta, intrebat fiind de jurnalistii aflati la Palatul Parlamentului.

"Dumneavoastra aveti probleme cu porcul, eu cu oaia. Despre acest gen de informatii nu inseamna ca nu vom vorbi odata, nu acum e momentul, acum vorbesc altii", a mai spus Dragnea, la insistentele jurnalistilor.

Liderul PSD spune ca va da detalii despre relatiile sau discutiile cu sefi ai institutiilor in fata comisiilor parlamentare de ancheta, daca va fi chemat.

Intrebat cine este "penalul" din poveste, liderul PSD a replicat amuzat: "porcul".

Fostul premier Victor Ponta a declarat, in urma cu cateva zile, ca liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit cu Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea la tenis, la cafea si, de Craciun, in 2013, la "parlitul porcului", el afirmand ca acesta a discutat cu cei doi despre dosarul "Referendumul".

#Dragnea povestea porcului penal Ponta , #DNA