Dragnea se teme ca DNA ii va lasa guvernul fara ministri si reactioneaza furibund in cazul Belina: Sa tipe toti! Si ambasadele sa tipe

Duminica, 24 Septembrie 2017, ora 23:50
11232 citiri
Dragnea se teme ca DNA ii va lasa guvernul fara ministri si reactioneaza furibund in cazul Belina: Sa tipe toti! Si ambasadele sa tipe
Foto: Facebook / Liviu Dragnea

Presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a anuntat, duminica seara, ca va vota impotriva cererii DNA de ridicare a imunitatii ministrului Fondurilor europene, Rovana Plumb, el aratand ca isi va exercita acest drept chiar daca "tipa toti" si "tipa si ambasadele".

Intrebat, la Antena 3, cum va vota Parlamentul in cazul cererii de ridicare a imunitatii ministrului Fondurilor europene, Rovana Plumb, Dragnea a raspuns: "Eu le-am spus colegilor mei de mai multe ori ca in situatii de genul acesta trebuie sa voteze asa cum le dicteaza constiinta, cum o simt ei, sa reziste la orice presiune si sa voteze asa cum se simt ei".

Dragnea a spus ca el va vota, insa, impotriva.

"Eu voi vota impotriva pentru ca dupa parerea mea este o fictiune si este un atac serios la Guvern. Sunt doi ministri importanti pentru aceasta tara. Sigur ca nu-i intereseaza pe cei care au inceput aceasta actiune. Peste o saptamana ce face? Mai ia doi, nu? Dupa aia inca doi si inca doi si ne trezim ca DNA face Guvernul. Eu voi vota impotriva, o spun de acum, sa tipe toti, si ambasadele sa tipe. Am dreptul asta constitutional sa votez asa cum cred eu si il voi exercita", a adaugat Dragnea.

Vicepremierului Sevil Shhaideh a fost pusa vineri sub urmarire penala de catre procurorii DNA pentru abuz in serviciu in dosarul "Insula Belina", dosar in care DNA cere si incuviintarea urmaririi penale pentru Rovana Plumb, ministru al Fondurilor Europene.

Procurorii cer urmarirea penala pentru Rovana Plumb in legatura cu savarsirea complicitatii la infractiunea de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, in exercitarea functiei ministeriale.

#Dragnea incepere penala, #Dragnea dosar Belina , #DNA