Ziare.com

E oficial: Liviu Dragnea e urmarit penal de DNA in dosarul Tel Drum pentru 5 infractiuni

de Camelia Badea
Luni, 13 Noiembrie 2017, ora 12:14

   

E oficial: Liviu Dragnea e urmarit penal de DNA in dosarul Tel Drum pentru 5 infractiuni
Liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, este incepand de luni urmarit penal in dosarul Tel Drum, fiind acuzat de procurorii anticoruptie de savarsirea mai multor infractiuni: doua de abuz in serviciu, constituire de grup infractional organizat si doua de folosire de documente sau declaratii false pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene.

Liviu Dragnea s-a prezentat luni dimineata la DNA (foto), insotit de avocat, pentru a i se aduce la cunostinta acuzatiile.

In comunicatul DNA se precizeaza ca Liviu Dragnea este suspectat ca ar fi comis cele 5 infractiuni in timp ce era presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, insa grupul infractional pe care l-a constituit este activ si in prezent. Conform legii, pentru fapte comise inainte de preluarea mandatului, nu este nevoie de acordul Camerei Deputatilor sau al presedintelui Romaniei pentru ca un deputat sau senator sa fie urmarit penal.

Conform art.72 din Constitutie:

(2) Deputatii si senatorii pot fi urmariti si trimisi in judecata penala pentru fapte care nu au legatura cu voturile sau cu opiniile politice exprimate in exercitarea mandatului, dar nu pot fi perchezitionati, retinuti sau arestati fara incuviintarea Camerei din care fac parte, dupa ascultarea lor. Urmarirea si trimiterea in judecata penala se pot face numai de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Competenta de judecata apartine Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

(3) In caz de infractiune flagranta, deputatii sau senatorii pot fi retinuti si supusi perchezitiei. Ministrul justitiei il va informa neintarziat pe presedintele Camerei asupra retinerii si a perchezitiei. In cazul in care Camera sesizata constata ca nu exista temei pentru retinere, va dispune imediat revocarea acestei masuri.

Citeste si:

In acelasi dosar sunt acuzate si alte 8 persoane, printre care si Marian Fiscuci, acuzat de constituire de grup infractional organizat, despre care procurorii spun ca este "persoana apropiata" lui Liviu Dragnea si "actionar majoritar (scriptic) al Tel Drum SA". Fiscuci a fost coleg de de liceu cu Dragnea.

Pe lista mai apar, Petre Pitis, reprezentant al firmei Tel Drum, si mai multi fosti sau actuali functionari din CJ Teleorman sau administratori de societati comerciale.

"Prezentul dosar s-a constituit pe baza unei sesizari a OLAF (Oficiul european antifrauda) transmise la data de 30 septembrie 2016, privind suspiciunea savarsirii mai multor infractiuni, intre care obtinerea nelegala, pe baza de documente false, a unor finantari din fonduri europene, pentru lucrari de reabilitare de drumuri judetene", se precizeaza in comunicatul DNA.

Citeste aici integral care sunt acuzatiile procurorilor DNA si cine sunt cei vizati

Surse judiciare au declarat pentru Ziare.com ca intre anii 2009 si 2011 peste 90% din contractele de reabilitare de drumuri din judetul Teleorman au fost castigate de Tel Drum, suma castigata astfel de companie fiind de aproximativ 360 de milioane de euro.

DNA: Grupul infractional initiat de Dragnea actioneaza si in prezent

Procurorii anticoruptie afirma ca Liviu Dragnea ar fi "initiat un grup infractional organizat care actioneaza si in prezent si din care au facut si fac parte functionari ai institutiilor din administratia publica si persoane din mediul de afaceri".

"Grupul initiat in anul 2001 are ca principal scop obtinerea, in mod fraudulos, a unor sume importante din contractele finantate din fonduri publice (nationale si europene), prin comiterea unor infractiuni de abuz in serviciu, de fraudare a fondurilor europene, de evaziune fiscala, spalarea banilor si folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii", se mai arata in comunicatul DNA.

Grupul infractional organizat a fost constituit initial de catre:

 • Liviu Nicolae Dragnea, presedintele Consiliului Judetean Teleorman
 • Fiscuci Marian, apropiat al lui Liviu Nicolae Dragnea si persoana care a devenit scriptic actionar majoritar al Tel Drum SA si care a actionat si ca un interpus al lui Liviu Nicolae Dragnea in administrarea societatii comerciale
 • Mugur Bataus si Victor Piperea, functionari in cadrul Consiliului Judetean Teleorman care au participat initial la privatizarea Tel Drum SA iar ulterior s-au ocupat de proiectele finantate din fonduri publice si asigurarea cadrului necesar castigarii acestor proiecte de catre Tel Drum SA
 • Neda Florea, la momentul initial persoana cu functie de conducere in Tel Drum SA care a facilitat privatizarea societatii, iar ulterior actionar al societatii Tel Drum SA, persoana juridica cu capital privat, director al acestei societati si in prezent director adjunct al Tel Drum SA; s-a ocupat de administrarea societatii si a asigurat participarea societatii in comiterea infractiunilor in scopul savarsirii carora a fost constituit grupul

Cum a controlat Dragnea TelDrum din umbra, desi a negat mereu orice legatura

Procurorii anticoruptie sustin ca din probele de care dispun reiese ca respectivul grup a conceput activitatea infractionala "in etape" pentru a-si asigura beneficiile "pe termen lung", in raport de "functiile si influenta pe care acestia le-au dobandit" pe parcursul ultimilor ani.

In acest scop, s-au derulat mai multe episoade, incepand cu "privatizarea Tel Drum SA si transferarea acestei persoane juridice din proprietatea Consiliului Judetean Teleorman in sfera de influenta si control a suspectului Liviu Nicolae Dragnea, prin persoane interpuse".

Au urmat si alte etape:

 • Achizitionarea, in patrimoniul Consiliului Judetean Teleorman, a unui utilaj de o valoare foarte mare (30 miliarde ROL) care apoi a fost inchiriat si ulterior instrainat catre Tel Drum SA, ulterior privatizarii acestei societati comerciale
 • Acordarea, in perioada 2002-2005, a lucrarilor de reabilitare si intretinere a structurii rutiere aflate in administrarea CJ Teleorman, catre Tel Drum SA, fara a exista o procedura concurentiala de atribuire, desi societatea comerciala devenise persoana juridica cu capital privat
 • Crearea si implicarea in activitatea infractionala a unui numar mare de societati comerciale controlate de membrii grupului infractional organizat, astfel incat acestea sa poata fi interpuse in procedurile de atribuire a contractelor publice
 • Asigurarea castigarii de catre Tel Drum SA a contractelor de lucrari finantate din fonduri publice, in special in cazul Consiliului Judetean Teleorman, prin folosirea influentei de care se bucurau membrii grupului
 • Obtinerea in mod preferential si fraudulos de finantari din bugetul national, prin intermediul suspectului Liviu Dragnea Nicolae si obtinerea in mod nelegal de fonduri din bugetul Uniunii Europene prin furnizarea de documente false si inexacte
 • Facilitarea si intermedierea numirilor unor persoane fizice in functii din cadrul administratiei centrale, prin intermediul membrilor grupului infractional organizat care administra Tel Drum SA
 • Furnizarea de fonduri pentru formatiunea politica din care Liviu Nicolae Dragnea face parte, prin donatii ale membrilor grupului infractional organizat si ale societatilor controlate de acestia
 • Prin prisma influentei pe care Liviu Nicolae Dragnea o avea la nivelul administratiei centrale si in sfera politica, asigurarea accesului la informatii confidentiale din cadrul institutiilor administratiei centrale si furnizarea de documente cu caracter confidential catre membrii grupului infractional organizat din mediul privat
 • Obtinerea de beneficii patrimoniale de catre membrii grupului infractional organizat

Procurorii mai sustin ca "structura grupului a permis o interactiune usoara intre membrii acestuia", datorita functiilor pe care acestia le detineau.

Ulterior au aderat la grupul infractional si ceilalti inculpati, iar in 2009, Liviu Dragnea, "cu ajutorul lui Mugur Bataus si Victor Piperea (care au asigurat falsificarea si inlocuirea documentelor) ", a folosit "documente false si inexacte", astfel incat Tel Drum sa castige un contract de reabilitare a unui drum "in valoare de 114.263.011 lei, dintre care suma de 13.772.603 euro provenea din fonduri europene".

"Au fost falsificate si inlocuite date din proiectul tehnic (memoriu tehnic, estimare cantitativa, verificari de structura), documentele fiind denaturate prin falsificarea semnaturii unui proiectant pe estimarile cantitative si inserarea in cuprinsul proiectului (dupa predarea de catre proiectant beneficiarului Consiliu Judetean Teleorman) a cerintei ca metoda obligatorie de stabilizare a balastului sa fie varianta la rece in situ, conditie care ii asigura firmei Tel Drum castigarea licitatiei.

Inainte de publicarea anuntului privind atribuirea contractului, Mugur Bataus a furnizat reprezentantilor Tel Drum SA informatii nedestinate publicitatii, respectiv detalii cu privire la cerintele de calificare si ofertantii care si-au exprimat interesul sa participe la licitatia publica", se mai arata in comunicatul DNA.

Tot in legatura cu acest proiect, Liviu Dragnea, "prin incalcarea dispozitiilor legale privind exercitarea functiei, a emis hotarari de contractare a unui credit intern si dispozitii privind demararea procedurilor de achizitii publice si numirea comisiilor de evaluare a ofertelor", scopul fiind obtinerea de foloase necuvenite pentru Tel Drum.

"Prejudiciul creat in dauna bugetului public este de 25.600.927 lei (diferenta dintre pretul ofertat de Tel Drum SA si pretul cel mai mic ofertat), aceasta suma constituind un beneficiu necuvenit pentru firma castigatoare", se mai arata in comunicatul procurorilor.

O fapta similara a fost comisa si in 2009, in legatura cu un alt proiect de reabilitare, prejudiciul ridicandu-se la 5.742.872 lei.

"Pentru a se sustrage de la plata obligatiilor fiscale, suspectul Petre Pitis, in calitate de reprezentant al Tel Drum SA, a simulat operatiuni de achizitie pe teritoriul national (purtatoare de TVA) pe care le-a inregistrat in documentele contabile, utilizand societati comerciale cu comportament de tip fantoma.

Astfel, in perioada 2010 -2012, acesta a sustras de la plata catre bugetul de stat suma de 774.790,32 lei reprezentand taxa pe valoare adaugata aferenta operatiunilor comerciale. In aceeasi perioada, sumele aferente operatiunilor evidentiate cu societatile cu comportament de tip fantoma au fost transferate din conturile bancare ale Tel Drum SA in conturile bancare ale societatilor cu comportament de tip fantoma, fiind retrase in numerar la scurt timp dupa transfer si restituite (fara comisionul pentru intermediere) persoanelor care le-au virat initial", se mai arata in comunicatul citat.

Procurorii spun ca membrii grupului infractional "au beneficiat de informatii nepublice din cadrul institutiilor de la nivel local si central", printre care si Ministerul Dezvoltarii Regionale, existand documente in acest sens.

"Astfel de documente au fost identificate cu ocazia perchezitiilor domiciliare efectuate la sediile persoanelor juridice de drept privat. In plus, conform inscrisurilor ridicate cu ocazia perchezitiilor domiciliare, membrii grupului infractional organizat, propuneau si facilitau numirea in functii publice a persoanelor cu care aveau relatii apropiate (au fost ridicate insemnari olografe in care, fie erau indicate persoane care ar fi fost potrivite pentru ocuparea unui post de conducere in cadrul administratiei centrale si care au fost numite ulterior in aceste posturi, fie erau indicate detalii cu privire la dorinta unor persoane publice de a pune in functie o persoana apropiata) ", mai arata DNA.

Citeste si:

Dragnea si-a implicat si fiul si fosta sotie

Membrii grupului au obtinut astfel diverse beneficii, de la functii de conducere in CJ Teleorman pana la contracte preferentiale.

"Liviu Nicolae Dragnea, in mod direct sau prin persoane apropiate lui (fiul, fosta sotie) a obtinut sume de bani sau bunuri mobile si imobile pe care le utilizeaza, precum si diverse servicii in interes personal, al familiei si al formatiunii politice din care face parte, respectiv donatii de la membrii grupului infractional organizat si de la societatile controlate de acestia (circa 2,5 milioane de lei in anul 2009), transferul partilor sociale din mai multe societati controlate de membrii grupului infractional organizat catre fiul sau, dividende si sume periodice catre fiul sau cu titlu de salariu de la firme din grup, sume periodice cu titlu de chirie incasate personal de Liviu Nicolae Dragnea si de fosta sotie de la o alta societate din grup, bani obtinuti de catre Liviu Nicolae Dragnea din vanzarea unor bunuri imobile la valori supraevaluate catre societatile controlate de membrii grupului infractional organizat, folosirea de bunuri mobile de catre fiul sau (autoturismul detinut de o societate din grup si a carui imbunatatire tehnica a fost achitata de Tel Drum SA) sau folosirea de bunuri imobile tot de catre acesta (imobilul din Turnu Magurele proprietate a Tel Drum SA) ", se arata in comunicatul procurorilor, care precizeaza ca au colaborat pe parcursul cercetarilor cu reprezentantii Oficiului european de lupta antifrauda (OLAF).

Citeste si:
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Citeste mai multe despre Dragnea urmarit penal TelDrum
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 39512 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
70 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

"E oficial: Liviu Dragnea e urmarit penal de DNA in dosarul Tel

Drum pentru 5 infractiuni"

- good boy ! astalavista baby ! :o)))

 

Cum se mai apără infractorii ei intre ei și cum se mai compătimesc

... unii pe alții de te ia cu greață la burtă. "Este horror" spune Codrin Ștefănescu, enervat la culme că azi, infractorul L Dragnea a fost chemat la DNA!
Ia să fi fost chemați Traian Băsescu sau Elena Udrea, mai era horror?

 

Cred ca sosit momentul sa-si dea demisia!

Tot grupul infractional ce conduce acum PSD, trebuie eliminat din partid!

 

Am vorbit cu o pzd.ista de incredere; elicopterul lui dragnea

pot sa-l am, daca intra dragnea la puscarie.

Erata

Ciordache si Gudurel!

Cand am văzut astazi cum e aplaudat Dragnea la DNA de sustinători, l

... la fel de hoți și de penali ca dansul, mi-a venit in minte inmormantarea unei vedete care, pentru ultima data, prin aplauze, primește rasplata publicului. Oricum, despre faptul că Dragnea miroase a c a d a v r u politic se vorbeste de mult timp. Asa ca aplauzele pot avea mai multe intelesuri.

dintre urmariti doar putini au fost si condamnati

dna are procurori foarte slabi,nu reusesc sa adune probe.
Cum au din ce in ce mai putini judecatori aserviti ca camelia bogdan sunt sanse mari ca dragnea sa nu pateasca nimic.doar imaginea de codruta,care inca nu a recunoscut ca a fost in sufragerie la prietenul oprea

Ciordache si Tudorel,

mars la loc si nota2!
Ati incercat sa smecheriti abuzul in serviciu, dar de constituirea de grup organizat si despre fals in acte publice, nu v-ati ocupat, na.tarailor!
Care-i pragul pentru grup organizat si care pentru fals in acte publice? Puteti sa-mi spuneti? Ha?

Interesant

Nu-i timpul pierdut !
Se pune Nipulicea pe treaba si citeste legile din Madagascar si Congo ca sa le aplice in Romania !

coborati pragul la 1 ron

Parlamentari pesede-alde faceti ceva
Dati o lege,protejati-l !

Dragnea a mai fost cercetat de OLAF pentru

acelesi infractiuni pe vremea cand udrea era ministrul dezv si nu a fost gasit vinovat(2009-2011). Structura DLAF reprezentanta in Romania a OLAF este constitutita din fosti procurori DNA propusi de LCK sa faca parte din structura. IN tesatura gandita de DNA acestia au fosti pusi sa faca o noua sesizare in 30 septembrie 2016 pe aceiasi speta. Daca rateaza si acest dosar DNA si LCK sunt PA. Postacii extaziati sa nu se prea bucure caci punctajul lor ,cu tot ajutorul com.informatica al ziare.com nu este foarte ridicat ca pe vremurile bune.

PAI , DONLE NU E FAIR ! cestiunea a fost OK ! adica , daca

treci ordonata prin poalele imaculate ale lui Shhaideh , unde nu umbla nimeni , desi daca au chef sirienii , noi nu bagam si mina-n foc ! nici n-ar mai fi nevoie, ca compromisa ghionoaie de Codruta, sa ne sfideze , iar partidul si sa-si dea iar cu parerea , facindu-ne sa emigram cu totii la sarbi sau chiar la RUSI !

Dragnea, familie de infractori! Se pare că,in acelasi dosar, vor fi

... chemați la DNA si fiul lui Dragnea si fosta lui sotie, Bombonica, intermediarii prin care infractorul a primit bani și bunuri.

Ziare.com by Bengosi Mariini Prazilieni PilULE si Manelisti !!!

Bengosi Mariini Prazilieni PilULE si Manelistii se aflau printre aplaudci si susținători........... puteau fi colectati la grămadă si băgați in DUBA de Jandarmi ..
Sunt la fel de vinovați ca si Porrkarul de teleorrman !!
Pe răspunderea mea ca așa este...băgați 30 de ani..
fără proces...Imi ASUM eu răspunderea !

Acum nu mai e de gluma. Dragnea poate fi arestat in curand.!

Urmeaza Tariceanu !
Unde e Magdalenafier, sa ia la cunostiinhta ?

Penalul national dragnea este urmarit penal

Pai am spus ieri. dragnea zicea ca e doar martor.
Haha, a intrat martor la DNA si a iesit martorul lui Iehova?
dragnea, Justitia isi urmeaza drumul ei firesc, normal, intr-un stat de drept; degeaba aduni tu interlopi si ameninti.
Unde-i lege, nu-i tocmeala!

 

In sfarsit-infractorul nr 1 e acuzat

Urmeaza infractorul nr2-Tariceanu .
Apoi restul camarilei

constitutie..thoanta...art 72.3...

In caz de infractiune flagranta...deputatii sau senatorii pot fi retinuti si supusi perchezitiei...ministrul justitiei il va informa neintarziat pe presedintele camerei asupra retinerii si a perchezitiei....

Nusual,Doamne ajuta sa ti se indeplineasca dorinta

Sa scapam in sfarsit aceasta tara de hoti si corupti din PSD si Alde Tariceanu, care nu fac altceva decat sa ne duca din rau in mai rau.Sfarsitul lui Dragnea a sosit, urmeaa Tariceanu si dupa aceea in Romania va fi o mare sarbatoare. Shalom

Sa-l concedieze Tudose ! :)

Nu poate?In cati ani se judeca infractiunile de acum 16 ani?
Pana la hotararea definitiva si irevocabila, mai este.
A, sa ne dea ziare.com inregistrarea tuturor sedintelor de judecata, conform hotararii judecatorului Mihai Dragutescu.

 

@magdalenaferu 12.23

- pana'l baga'n puscarie , sanitaro ! :o)))

"E oficial: Liviu Dragnea e urmarit penal de DNA in dosarul Tel Drum pentru 5 infractiuni"

Nu te obosi de pomana!. Ignor-o pe doamna M

Este total ilogica in postarile ei. Acum vorbrste de infactiunile lui Dragnea, dar ca sunt vechi, ca procesul este lung si spera ca probabil va scapa. Isi apara infractorul cu sarg, vorbrste de Tudosie, exclama ceva despre concedierea lui, iar apoi intreaba, sau se intraba, daca se poate sau nu. Pe urma aminteste ceva de nu stiu ce inregistari sa publice ziare.com. Este vraiste, total debusolata. Nu merita sa-ti pierzi timpul cu debusolatii din psd.

Cred ca se taie maioneza lui daddy. La intalnirea

urmatoare cu procurorii de caz(uri) cred ca va face niste destainuiri precoce. Asa facea si cu fosta bombonica si cu actuala tinerica: se incalzeste, pare armasar si cand colo, in 3 minute a terminat treaba, se sterge pe perdele si pleaca acasa. Daddy e un eja culator precoce.

Eu am alta IPOTENUZA: ce-ar fi sa isiia draknea si tradiceanu

catrafusele si sa se retraga sa belinizeze in liniste si izolare pe una din insulele pline de stuf de pa Canalul Dunare-Marea Neagra. Vreo 30 de anisori... si dupa ce isi ia diploma de injinerache, sa mearga si la spart piatra pentru drumuri si sosele :)

Asta e ceva pentru tine

Ești folositor naturii mediului inconjuritor.Consumind celuloza de prisos iți asiguri astfel existența,numai trebuie să dai atita din pedale,numai trebuie să judeci atita numai să rumegi,problema care se pune e cine iți bagă laptele la șiștar.Pe cei 5 să-i băgăm in fostele mine de uraniu,mediul acolo fiind foarte aseptic au șanse să ajungă la adinci bătrineți.

Unde sa stea?

Intr-un paradis fiscal proiectat saptamana trecuta de Serban Nicolae?

Mascatii au venit sau il lasa sa-si ia periuta de dinti?:-)

"Procurorii anticoruptie afirma ca Liviu Dragnea ar fi "initiat un grup infractional organizat care actioneaza si in prezent2
Grup infractional care actioneaza si in prezernta, adica chiar acum cand scriu. Brr, si penalul mai e sef in Parlamentul Romaniei???

daca borfasul asta intra la bulau

eu imi halesc baschetii, in cel mai rau caz o sa primeasca vreo 6 luni la fara fregventa daca promite ca nu mai face, tovarasii dnin ccr o sa rezolve aceasta mare "nedreptate"

Mustacioasa, asta de dragulitza... Cinci, Doamne, si toti cinci,

...le da numai innadite.
Si pe vana, de nu le auzi, numai le vezi cum trec, pustiei.

 

Pentru proprietatea pe care si-a tras-o pe două străzi in timp ce

... zeci de mii de romani dorm prin boscheti și canale, cand va fi Dragnea chemat la DNA? Că doar asa proprietate n-a apărut ca din povesti, din senin, nu? Cati romani iși permit sa traiasca la nivelul acestui fraudator deja dovedit și condamnat??

 

Dupa cum se vede, nu e grav. Deloc. 5 capete e acuzare pe care

draknea le-a facut praf in 30 de minute, sub aplauzele fratesti ale mafiei rosii, adunate pentru a sarbatori evenimentul. Si draknea ce a facut? S-a usurat pe gladiole si s-a dus sa vorbeasca cu Klemm, pentru o pensie vidangera :)

 

Ziare.com by Bengosiiiiiii!! Aviz Manelistiilor

Condamnatul Penal drraknea e urmarit penal de DNA in dosarul Tel Drum pentru 5 infracțiuni!
Acum trebuie sa scoată repede Legile grațieri TOTAL !!
Porrkarul dorea sa m-oara in Picioare!
Impliniți Dorința va rog !
Imi ASUM RSPUNDEREA !

 

Nu vezi ca Bengosii&co nu mai sunt pe forum. Cred ca au fost

sa-l sustina pe Dragnea la DNA. Vor aparea curand si ne vor bombarda cu mesaje cu "statul paralel", Ana Pauker-Kovesi, teroarea politiei secrete si a serviciilor, Soros, multinationale, americanii cei rai care nu-i lasa sa guverneze si care nu vor binele poporului.

PSD refuza sa ia fonduri nerambursabile din care nu se poate fura!

Acum cred ca este foarte clar de ce Romania are absorbtie 0 la fonduri Europene nrambursabile.
Daca PSD nu poate fura de acolo care e logica sa ne dea EU bani moca!?

 

ANTI psd+alde

Pai cu dosarul Belina cum ramane?
Cum asa doar 5 infractiuni? Pai si restul?????

 

Restul urmeaza!!!

Doamnelor si domnilor,e momentul sa ciocnim in liniste un pahar( de ceai,de sampanie,de vin,de limonada!),nici CCR nu mai e sigura ca-l poate salva.

Of,of, mai, Dragnea, ma...

Bate-un vant rece din balta,
La Belina-n port...

 

Interesant

Cred ca este o eroare de comunicare !
Dragnea nu stie ce s-a intamplat in Teleorman deoarece era plecat in Brazilia ! Isi numara proprietatile !
Sau poate in Maldive la prins rechini !
Bai Ciordache ! Da si tu mai repede modificarile alea pe legile justitiei ca-i sperie DNA-ul rechinii lui Dragnea !

 

@Bas(h)ila & @Staneta/Flashneta ... si alti trolii sekuristi

pentru @Bashila: daca nu conteaza pe ce nume a venit sesizarea, inseamna ca Dragnea e vinovat pentru marele Big-Bang ! ... Investigatiile au ajuns la Dragnea asa cum au ajuns si in cazurile lui Ludovic Orban, madam'Vasilescu, Vasile Blaga, Dan Radu Rusanu (si ei au fost penali - nu mai conteaza ca au fost achitati... aveti voi un doktor in drept sekurist, unul "Vanilet" care a zis-o din putzul gandirii: un om achitat nu e nevinovat!)
pentru @Stan(eta)/Flashneta: ciuma portokalie e tot ciuma si nu e deloc mai sanatoasa decat cea rosie... chiar daca ai citit in "Arici Pogonici" (flashneta partidului unic sekurist) ca exista "ciume sanatoase"... Ce n-au inteles "liberalii" e ca orice scor electoral x zero (ciuma portokalie) = 0 ! ... Asa cum taranistii au platit pentru "politici liberale", asa ar fi trebuit sa plateasca si "ciuma portokalie" (la groapa de gunoi a istoriei), dar au fost salvati de sekuritate si fraierii liberali...
Singurii care au aplicat in Romania masuri liberale in ultimii ani, au fost cei de la pesedeu, chiar daca nu va place voua, o minoritate galagioasa si isterizata...

sekurica, *** mica, lasa tu vrajala cu invocarea

a tot felul de nume si deturnarea discutiei. Pa cei care-i amintesti sunt la fel de vinovati precum Dragnea. Toati s-au aflat la putere, au avut functii si privilegii si uitat-te unde au dus tara.
Ca tot ai adus vorba de Orban. Ma intreb si eu, oare nu voi i-ati facut figura ca sa nu mai aiba Firea contrcandidat la primarie?.

IORDACHE, ACUM CATEVA

minute, prin declaratiile sale, a INGROPAT P.S.D-ul!!!

 

@Bai Gile & @paralelea...

... OLAF a facut sesizarea asta pe numele lui Dragnea? ... se vede spalatura de kreierase marca "Dogioiu" sau "zoaie.com" ... poate fi vorba de "suspiciuni rezonabile", suficiente ca un prokuror politic sa intocmeasca un dosar penal... doar nu raspunde in fata nimanui pentru aceste "suspiciuni rezonabile"...
Asta ca sa nu mai vorbim de "prezumtia de nevinovatie"... in capul vostru otravit, asta nu exista, chiar daca "HotulCinstit" a luat-o peste bot pentru astfel de declaratii si a schimbat macazul in "integritate morala"...
@Paralelea: pentru "100 meleoane de ani de infractiuni" vreau sa vad justitia din Romania ca se pronunta definitiv cu executare (nu cu suspendare), nu niste "isterizati" sau "ziaristi da'bine" care au gasit "meleoanele furate in Brazilia, dar nu le cauta nimeni"...
Altfel, avem de a face cu "Tribunalul poporului" sub o alta denumire: "denehaur" - chiar daca unii cred sa sentintele politice nu le stabileste denehaurul si sunt executate de judecatori (ce-i care nu respecta Ordinul de zi pe unitate sunt arestati)... si multa "ura proletara" (sau spalatura de kreierase)...

Sekurica, sekurica, aia mica, pai ce conteaza

pe ce nume a venit sesizarea?. Sesizarea a venit ca s-au manarit banii, iar investigatiile au ajuns la Dragnea. De ce te faci ca nu pricepi?

Sekaturica, scrie ma cu un nick de rang mai mare,

...ca sigur ai vreunul intre alea 10 nickuri de troll cu simbrie!
Nu vezi ca esti de necitit??

Draga parerea,

psd-ul s-a ingropat singurel de cand l-a pus "capo di tutti capi" pe infractorul Dragnea! Ciordache e doar un mascarici cu vocabular limitat si pupator de "dosuri"!

Cred ca o demitere din functia de presedinte al Camerei Deputatilor,

...s-ar impune la regim de urgenta !
Sa vezi chiote si ragete de indignare,sa vezi "hora stransa" in jurul (ne)stimabilului,sa vezi spume la gura "Codrinilor" si pe burtierele A3 !
Desigur,vor urma atacuri inimaginabile la adresa DNA-ului,vor iesi trolii pe forum cu toate conturile,va fi o zi cu iz de manie proletara !
Si,ma rog frumos,...la ce v-ati fi asteptat de la adulantii si reprezentantii PSD ?
CE DACA este pus sub 5 acuzatii ? Este un demn exemplu pentru psd-isti ? Cum sa fii sef daca nu colectionezi cat mai multe potlogarii !? N-ai ce cauta in PSD daca nu ai ciordit,mintit !
Se strange funia la tzarus iar Dragnea este tot mai disperat. Nu este in apele Belinei ! S-a cam facut noroi pe drumurile Teldrum.
Ce merita,aia sa primeasca iar de ramas,sa ramana cati am botezat !
Bravo,DNA,tine acceleratia apasata ! Poate ne fericesti cu un Craciun linistit ,poate ne scapi de (macar sefii Camerelor) 10-15 infractori de calibru !

 

@TETRA ... si alti postaci portokalii...

... sa vezi chiolhanuri si fieste in randurile celor atinsi de ciuma portokalie... chiote si urale de victorie proletara... "dusmanul poporului a fost infrant!"...
"La lupta tovarasi !" ... S-a semnat Ordinul de Zi pe Unitate, sub luminata indrumare a "Marelui Licurici"
"Cine nu-i cu noi e impotriva noastra!" - urletul de lupta al plutoanelor de ciumetzi sekuristo-portokalii "liberi si democrati"...

Interesant

Bai sekurica !
Doar un individ cu probleme la cap nu se bucura cand un hot este prins cu pantalonii pe vine !
Acest hot nu m-a furat numai pe mine !
Te-a furat si pe tine in egala masura !

DRAGEI SEKURICI,

O.L.A.F-ul nu este nici portocaliu, nici rosu, nici bordel! Este o institutie dotata cu politisti si procurori care urmaresc traseul banilor europeni! Stii, colega, banii munciti de popoarele Europei! Nu de *** din Teleorman, Ialomita si Dambovita!!! Mai terminati cu prostiile ca va faceti de rasul curcilor! Sau tu chiar esti de pe alta planeta, daca crezi ca un functionar public, cum a fost toata viata lui, Dragnea, cu salar lunar de 2.000-4.000 de lei, pana mai ieri, poate atinge asemenea avere, "nevinovat"!!! 16 ani de INFRACTIUNI sunt cercetate in cazul Dragnea!!! Nici o zi, nici o luna, nici un an!!!

sekurica,mai baiatul, suntem in 2017

Asa rau te-au mai traumatizat portocalii ca nici acum nu ti-ai revnit?. Ce ti-au facut?. Ti-au taiat pensia speciala?


Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor