Liviu Dragnea, audiat la DNA: Am calitatea de suspect

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 14:04
12523 citiri
Liviu Dragnea, audiat la DNA: Am calitatea de suspect
Foto: Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat la audieri, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Deputatul PSD a ajuns la sediul DNA pentru a fi audiat de procurori in jurul orei 14:00.

La intrarea in sediul institutiei anticoruptie, Dragnea nu a facut declaratii, insa a spus la iesire, dupa doar un sfert de ora, ca este vizat in dosarul fostei sale sotii Bombonica Dragnea.

"Am calitatea de suspect", a spus presedintele PSD.

"E bine ca sotia mea, cand discuta sa discute cu procurorul. Nu are atata experienta sa discute cu voi la presa", a adaugat seful social-democratilor.

Liviu Dragnea, urmarit penal de DNA

Intrebat daca audierea sa va aduce prejudicii de imagine partidului, seful PSD a raspuns: "Eu cred ca nu si o sa vedem la alegeri".

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea a fost pusa sub urmarire penala de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pe 24 martie.

Bombonica Prodana, fosta doamna Dragnea, urmarita penal de DNA UPDATE: Acuzatiile care i se aduc (Video)

Ea este acuzata de abuz in serviciu, infractiune comisa in perioada in care era coordonator al Complexului de servicii destinate copilului si familiei si sef serviciu Secretariat din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Teleorman, precizeaza DNA.

In ceea ce o priveste pe fosta sotie a lui Liviu Dragnea, procurorii sustin ca, in perioadele 3 martie - 1 august 2008 si 3 iulie 2009 - 1 august 2010, Bombonica Prodana, "in calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului si familiei si in calitate de sef Serviciu secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, prin incalcarea cu stiinta atributiilor de serviciu, desi a cunoscut faptul ca doua subordonate, incadrate in functia de referent la institutiile pe care le conducea, nu s-au prezentat la serviciu si nu au respectat prevederile contractului individual de munca si fisa postului, nu a intreprins nici un demers de sanctionare a persoanelor respective".

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Liviu Dragnea audiat DNA, #Dragnea nou dosar DNA, #Dragnea suspect nou dosar DNA , #DNA