Dragnea îl atacă violent pe fostul protejat Petre Daea: „Pentru mine nu mai este om; l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul”

Vineri, 12 August 2022, ora 10:53
7431 citiri
Dragnea îl atacă violent pe fostul protejat Petre Daea: „Pentru mine nu mai este om; l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul”
Petre Daea și Liviu Dragnea pe vremea când cei doi se înțelegeau, într-o emisiune la TVR FOTO Captură Video / Viața Satului

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a lansat un atac dur la actualul ministru al Agriculturii Petre Daea. În timpul erei Dragnea, Daea ocupa același portofoliu, iar între cei doi exista o relație apropiată.

Într-un interviu pentru DC News, Dragnea spune despre Daea că reprezintă o dezamăgire și că ministrul nu mai este patriot.

”Pentru mine Daea este o mare dezamagire! Face totul doar de impresie! (…) Pentru mine nu mai este om Petre Daea, nici macar patriot. El urmareste doar banii!”.

Dragnea a sugerat apoi că Daea ar fi fost cel care „l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul” la minister.

„Sunt vorbe prin piață că Daea l-a turnat pe Chesnoiu pentru a-i lua locul. Ciolacu a început să fie foarte supărat pentru că Stănescu se dezvoltase foarte mult pe agricultură și Ciolacu era supărat pentru că lua măsuri care îl ajutau pe Paul Stănescu. L-au distrus pe Chesnoiu pentru a-i tăia aripile lui Stănescu”, a adăugat fostul lider PSD.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea (PSD), a avut pe 23 iulie o primă reacție în cazul audierii sale la DNA în dosarul fostului ministru PSD Adrian Chesnoiu. „Petre Daea a respectat, respectă și va respecta legea, activitatea desfășurată până acum de-a lungul vieții a demonstrat acest lucru”, a spus atunci Daea.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-a prezentat vineri, 22 iulie, la sediul central al DNA unde a fost audiat în calitate de martor în dosarul în care fostul ministru Adrian Chesnoiu este acuzat de instigare, sub forma participaţiei improprii, la permiterea accesului unor persoane neautorizate la informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, în scopul obţinerii pentru altul de foloase necuvenite (patru infracţiuni) şi abuz în serviciu. Daea a fost audiat în calitate de martor.

#Liviu Dragnea, #Petre Daea, #Ministrul Agriculturii, #adrian chesnoiu , #stiri Liviu Dragnea