Firea: Am informatii certe ca Dragnea ma spioneaza, imi urmareste activitatea

Miercuri, 05 Septembrie 2018, ora 21:21
7822 citiri
Firea: Am informatii certe ca Dragnea ma spioneaza, imi urmareste activitatea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, continua miercuri seara atacurile la adresa liderului Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, pe care il acuza ca o spioneaza.

Edilul a afirmat ca dupa declaratiile sustinute dupa sedinta Comitetului Executiv al PSD de la Neptun, se astepta ca Dragnea sa o caute pentru a lamuri situatia, insa acest lucru nu s-a intamplat. In schimb, acuza primarul general, Liviu Dragnea o spioneaza, ii urmareste activitatea.

"Ma asteptam sa ma caute, sa avem niste lamuriri. A fost un dialog al surzilor. Ma asteptam sa ma caute, sa vorbeasca despre cererea mea de a-i retrage sprijinul politic doamnei Dan, despre proiectele primariei Capitalei blocate de Guvern. Nu s-a intamplat asta.

Continua (Dragnea - n.red.) sa faca ceea ce public detesta. Am informatii certe ca ma spioneaza. Imi urmareste activitatea, chiar cladirea primariei. Sunt oameni care au fost la mine (la primarie - n.red.) si au fost sunati dupa aceea direct de el sau de colegi apropiati de el si au fost intrebati de ce au fost la mine. Daca am pus ceva la cale. Aveam discutii absolut normale despre administratia publica locala, nu conspiram politic", a declarat Gabriela Firea, miercuri seara, la Antena3.

Intrebata ce colegi au dat acele telefoane, Firea a spus ca unii sunt colegi de partid, insa altii au legatura cu partidul.

"Unii sunt colegi de partid, altii sunt oameni care au legatura cu partidul si domnia sa, dar nu sunt membri. Mi s-a parut socant. In loc sa ma cheme, asa cum a zis in fata presei, s-a gandit ca e mai bine sa continue toata stratagema in care ocolim adevarul, ascundem sub pres argumentele si sa ne comportam ca pe cei care oficial ii detesta. Spune ca simt oameni in anumite zone care lupta inegal, care folosesc informatii fara ca sursele sau calea de obtinere a acestora sa fie democratica, pentru ca altfel nu pot sa inteleg cum de a recurs la aceasta metoda, de a pune oameni, ma intreb de unde? Oare tot de la doamna Carmen Dan, care sa supravegheze cladirea Primariei, casa mea?", a adaugat Gabriela Firea.

Citeste si:
Secretatul general al OCDE face o vizită la București. Întrevederi cu Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă
Secretatul general al OCDE face o vizită la București. Întrevederi cu Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă
Secretarul general al Organizaţiei pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE), Mathias Cormann, efectuează, vineri, o vizită oficială la Bucureşti. Secretarul general al OCDE va fi...
Amenzi de peste 4 milioane de lei ”încasate” de partide, pentru nereguli în finanțele proprii. Cine a primit cea mai mare sancțiune
Amenzi de peste 4 milioane de lei ”încasate” de partide, pentru nereguli în finanțele proprii. Cine a primit cea mai mare sancțiune
Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a publicat un raport cu sancțiunile pe care partidele politice din România le-au primit anul trecut ca urmare a neregulilor cu privire la cheltuielile...