Dragnea a fost sanctionat pentru interviul dat din inchisoare

de Ovidiu Vanghele , jurnalist
Vineri, 26 Iunie 2020, ora 18:20

   

Dragnea a fost sanctionat pentru interviul dat din inchisoare
Liviu Dragnea a fost sanctionat de penitenciarul Rahova pentru interviul pe care i l-a dat prin skype fostei sale consiliere Anca Alexandrescu.

"(Dragnea, n.r.) A fost retras de la munca si i s-a facut raport de incident", a spus Anca Alexandrescu vineri seara la Realitatea Plus, postul care a difuzat joi o prima parte a unei discutii dintre cei doi.

Alexandrescu a prezentat si un email primit de la Penitenciarul Rahova in care erau stipulate conditiile in care se poate desfasura ceea ce se cheama "vizita online", adica o discutie video, prin skype.

Intre ele, dupa cum a spus Alexandrescu, nu se afla nicio interdictie de a inregistra conversatia video si de a o da publicitatii ulterior.

"Eu i-am cerut acordul de a da publicitatii aceasta discutie, iar dansul mi-a spus sa fac ce vreau", a mai spus Alexandrescu.


Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 12037 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
oetzi
rank 5
Dar pe slujitoare psdului si-a lui dragnea personal
cine o penalizeaza ???
Saegetus
rank 4
bey oetzi, tu esti simpatic de felul tau
.. dar tu nu ai auzit de "libertatea presei libere" ... hahaha.. adicalea, dupa ce face eforturi imense sa-i ia interviu lui "mandela de teleorman" .. mai vrei si penalitati???? .. hahaha
DAN-795
rank 5
PE ASTA A BATUT-O Dzeu ...pentru ca dupa asemenea isprava nu
o mai puteam confunda cu doamna Lipa , de la barcute pentru agrement si sport ...
darnic00
rank 5
95% din cetatenii Romaniei, LIBERI,
nu au aparatura necesara pentru o comunicare prin Skype. Si ma intreb eu, de ce Dragnea are in Puscarie aparatura necesara pentru a comunica Skype, cand detinutilor le este interzis sa aiba asupra lor aparatura de filmare-fotografiere, comunicare, copiere, multiplicare, iar infractorul Dragnea le are, in Puscarie. De ce le avea la dispozitie, ca si Dragnea este un infractor condamnat la detentie, la fel ca oricare alt gainar priponit acolo? Adica penalii nostri sunt mai penali decat penalii lor, sau care e regula la Rahova?
Byga
rank 1
E drept ca Dragnea e un nimic in psd, la putere sunt ciolanistii
lui Tudose. Dar așa a fost intotdeauna in psd cine e la ciolan eructeaza pe cine nu e. Și Dragnea a cerut acest interviu ca sa reintre in carti, sa mai știe lumea de el. Toți cred ca știu ca avand aceiași politica ca pe vremea lui Dragnea, nu au nici o șansa, ca o schimbare e necesara. Dar schimbarea lui vasilica cu Ciolanu e o schimbare in cadrul aceleași gio, nu cred ca interesează pe nimeni.
Te-o
rank 5
De fapt cea care trebuie sanctionata e falsa ziarista Alexandrescu!
Ar trebui scoasa din randul colaboratorilor postului de televiziune pe care l-a compromis prin incalcarea regulilor penitenciarelor!Teo
misulica1
rank 5
Ba
eu as felicita-o ca i-a facut un rau...Oricum ala e un cadavru politic!
Addmin
rank 2
Ancuta s..e p.tza
I-ai facut un cadou idolului tau, la mai mult si la mai mare, sa-i oferi cat mai multa penalizare.
Duremaxx
rank 2
*
Și ce i-au făcut, iau ras mustața?
avasario
rank 3
mustatza si-a ras-o Livache de buna voie...
... ca asta a fost marca lui, chestie de imagine, sa nu-l vada boborul pe marele Dragnea la bulau. Babele-l stiu doar dupa mustatza, cind iese si-o cultiva iarasi sub nas, ori poate ca-i face aia mica un hamster cadou...
dan111
rank 1
Cu toată dragostea
Sa inteleg ca nu mai beneficiaza de reducerea pedepsei...
florescujohn
rank 3
Dragnea a donat echipamentul
Daca stia el ce soarta are moderniza toate puscariile.
Nu uitati ca el e in celula si are dreptul la un celular pentru funcctia detinuta de detinut.
avasario
rank 3
asta a fost coniliera lui?
... de aia e Livache la bulau. Un fost consilier care se pregateste sa ia un interviu unui puscarias, un interviu care se vrea exploziv, stirnitor de revolutzii pro Livache, se imbraca intr-o zdreantza de bluza cu dungi, ca la pirnaie, de nu intzelegi cine-i in puscarie si cine in sufragerie. Livsche la camasha alba, zici ca-i directorul de la Rahova, si zdreantza de sluga in zeghe cu dungi... sa-i dea cineva o palma si sa-i spuna ca- proasta!
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor