Dragnea, despre Iohannis: A stat la masa cu un stat care inca nu e recunoscut de Romania

Vineri, 18 Mai 2018, ora 13:50
12180 citiri
Dragnea, despre Iohannis: A stat la masa cu un stat care inca nu e recunoscut de Romania
Foto: Arhiva Facebook/ Liviu Dragnea

Seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Parlament, ca presedintele Iohannis "a stat la masa cu un stat nerecunoscut de Romania" - Kosovo - si a subliniat ca PSD nu poate avea niciun fel de relatie cu seful statului, pentru ca face totul singur.

"Nu se poate avea niciun fel de relatie cu Klaus Iohannis. El nu e seful statului, isi doreste sa fie seful statului, seful romanilor. Noi nu putem avea relatii cu cineva care se considera tatucul acestei tari", a aratat Dragnea vineri.

"Cel putin in acest an si jumatate nu a venit cu absolut nimic. Cu toate solicitarile de la mine, domnul Tariceanu, doamna Dancila, de a exista o colaborare, o consultare pe temele mari, teme interne, externe - nu a fost absolut nicio reactie, niciun demers de a ne chema, convoca, invita la o discutie asezata despre prioritatile majore ale Romaniei. Totul e facut singur", a subliniat liderul social democratilor.

El a mai precizat ca presedintele "a stat la masa cu un stat" care nu este recunoscut momentan de Romania, si anume Kosovo. Liderul PSD a facut referire la participarea presedintelui la summit-ul UE-Balcanii de Vest, care are loc la Sofia.

"Ne-am uitat si noi cu atentie ca a stat la masa cu un stat care inca nu e recunoscut de Romania - Kosovo. E bine, e rau? Doar citim in presa si vedem tot felul de analize facute de tot felul de analisti. Nici nu stim - s-a consultat cu cineva, a luat vreo decizie acolo, a propus ceva, a promis ceva in numele Romaniei? - habar nu avem.

De acolo a avut grija sa mai ceara o data demisia primului-ministru si sa mai atace o data Guvernul si PSD", a sustinut presedintele Camerei Deputatilor.

Citeste si Iohannis tot crede ca Dancila trebuie sa plece: Celor din PSD si Guvern nu le place sa le arate cineva oglinda

Amintim ca nu este prima oara cand Liviu Dragnea spune ca Iohannis nu se consulta cu guvernantii si nu vorbeste cu ei privind participarea la reuniunile Consiliului European.

Zilele trecute, liderul PSD a afirmat ca se consulta cu "oameni cu calitati extrasenzoriale" pentru a afla "cam ce spune, cam ce ar putea sa spuna, cam ce gandeste" presedintele Iohannis.

Tot vineri Liviu Dragnea a fost intrebat despre plangerea penala depusa de presedintele PNL Ludovic Orban pe numele sau si al premierului Viorica Dancila, apreciind ca acuzatiile de inalta tradare sunt "demente".

Citeste si Dragnea sustine ca laboratoarele de la Cotroceni i-au copt plangerea penala, insa pregateste si el ceva

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dragnea Iohannis Kosovo , #Klaus Iohannis