Noua afacere deschisă de Liviu Dragnea după ce s-a lăsat de gătit

Autor: Dan Stan
Luni, 22 Aprilie 2024, ora 18:39
8723 citiri
Noua afacere deschisă de Liviu Dragnea după ce s-a lăsat de gătit
Liviu Dragnea în bucătărie / Captură YouTube

Liviu Dragnea și-a găsit o nouă ocupație. Pentru că proiectul din politică, APP, i-a murit din fașă pe fondul conflictului cu Codrin Ștefănescu, fostul șef PSD a hotărât să se apuce de altceva.

După eliberarea din închisoare, Liviu Dragnea a rupt prietenia cu Codrin Ștefănescu, dar și relația cu Irina Tănase. A lansat câteva amenințări la adresa adversarilor politici, dar se pare că nu a speriat pe nimeni. Apoi, a lansat o emisiune de gătit pe internet. S-a lăsat și de asta. Ultimul video l-a postat în urmă cu 11 luni. Mai precis, fostul baron PSD gătise în emisiunea „Bucătăria de Acasă", episodul 19, „rață umplută".

Acum, Dragnea gestionează o nouă afacere. El și-a înființat de curând compania LND Trading. Fostul politician controlează 90% din capitalul social. Acționar minoritar este Cristian Alin Turcu, potrivit portalului juridic Termene.

Compania lui Liviu Dragnea activează în domeniul comerţului cu ridicata de material lemnos, de construcţii şi echipamente sanitare, are capital de 1.000 de lei şi sediul social în Bucureşti. Cristian Alin Turcu, partenerul lui Liviu Dragnea, deţine integral firma Rahmiteka Global.

Celebrul politician mai figurează ca asociat la compania Energy Multi Sistems. Aici, Dragnea deține 30% din firmă, potrivit ONRC. Compania activează în domeniul producţiei de energie şi a fost înfiinţată în noiembrie 2023. Ceilalţi asociaţi ai Energy Multi Sistems sunt Mihai Sebastian Romulus, Florin Lupu, care e asociat indirect, prin intermediul Dami Procons International, pe care o deţine integral şi Dănuţ Ungureanu, potrivit România TV.

Ce spunea Liviu Dragnea despre averea sa

După ce a fost eliberat din închisoare, Liviu Dragnea a declarat că nu este un om chiar „foarte bogat".

„Dar ca informație, instanța mi-a ridicat sechestrul. Aș fi vrut să fiu foarte bogat, aș fi știut ce să fac cu banii, dar nu sunt foarte bogat. Nu pot să spun că sunt sărac. Tot ce am acumulat înainte de anii din politică s-a păstrat într-un fel sau altul. A fost ajutat și Ștefan să pornească pe un drum și Alexandra. Dar n-am bani cash. A căutat ANI (Agenția Națională de Integritate) în Brazilia, în Europa, peste tot, nu numai pe numele meu, pe numele rudelor. Au căutat tot felul de mișcări posibile, de bani, imobile. Tot ce am avut ca declarații de avere din `96 când m-au numit prefect și până în 27 mai doar aia a fost”, a mai explicat fostul lider PSD.

Quarterly Report - Editia 4

Afaceri cu crematorii și case funerare. Cum profită investitorii de îmbătrânirea populației în Europa
Afaceri cu crematorii și case funerare. Cum profită investitorii de îmbătrânirea populației în Europa
Îmbătrânirea populaţiei în Europa generează îngrijorări în rândul guvernelor cu privire la perspectivele economice, însă pentru unii investitori înseamnă oportunităţi de afaceri,...
Economistul Andrei Caramitru pune pe masă 100.000 de euro: ”Vi-i dau eu, mă angajez aici public”. Care e condiția
Economistul Andrei Caramitru pune pe masă 100.000 de euro: ”Vi-i dau eu, mă angajez aici public”. Care e condiția
Andrei Caramitru, fiul regretatului Ion Caramitru, cunoscut analist economic mai ales în spațiul online, a avut o postare pe Facebook prin care a pus pe masă suma de 100.000 de euro, promisă...
#Liviu Dragnea, #afaceri, #app, #gatit , #Liviu Dragnea