Liviu Dragnea vorbește din nou, la aniversarea unui an de la liberare. ”Hienele” și ”șacalii” vizați de fostul lider PSD

Sambata, 16 Iulie 2022, ora 18:58
7512 citiri
Liviu Dragnea vorbește din nou, la aniversarea unui an de la liberare. ”Hienele” și ”șacalii” vizați de fostul lider PSD
Fostul lider PSD susține că a fost condamnat pe nedrept FOTO Facebook / Liviu Dragnea

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea, actual lider al Alianței pentru Patrie, a postat un mesaj la împlinirea unui an de când a fost eliberat din închisoare.

Susținându-și în continuare nevinovăția, Dragnea le transmite românilor că nu va renunța la lupta sa împotriva ”hienelor”, despre care spune că duc țara în faliment și ”o pun pe tavă străinilor.”

”Astăzi se împlinește 1 an de când dreptatea a luat locul minciunii. Am fost condamnat fiind considerat cel mai mare rău al României și că fără mine românii o vor duce mai bine și țara va prospera.

La un an de la eliberarea mea, constat cu tristețe că nu este deloc așa. Majoritatea românilor trăiesc la limita supraviețuirii iar țara este în pragul falimentului.

Îi anunț pe toți aceia care sperau că voi rămâne într-un con de umbră după doi ani și jumătate petrecuți în închisoare nevinovat, că nu vor avea parte de o asemenea bucurie.

Nu voi înceta să lupt cu hienele care rod nemilos din această țară, dar mai ales cu toți trădătorii de neam care pun România pe tava stăpânilor de afară.

Iar românilor care mi-au trimis în toată această perioadă mesaje de încurajare, le mulțumesc și îi asigur că nu îi voi lăsa pradă acestor șacali”, a scris fostul lider al PSD în mesajul postat vineri pe Facebook.

#Liviu Dragnea, #condamnare Dragnea , #stiri Liviu Dragnea