Romania, sub zapada: Incep sa pice capete. Prefectul de Buzau, cap de lista

Marti, 28 Ianuarie 2014, ora 20:54
3131 citiri
Romania, sub zapada: Incep sa pice capete. Prefectul de Buzau, cap de lista
Foto: B1 Tv

Vicepremierul Liviu Dragnea, responsabil pentru coordonarea actiunilor de deszapezire de la Guvern, a spus, marti seara, ca nu a fost multumit pe deplin de situatia din judetul Buzau, insa nu se gandeste inca la demiteri.

"Nu e suficient sa actionati in situatie normala foarte bine, cel mai important este ca in situatii-limita sa faceti ce s-a stabilit si sa folositi toate oportunitatile si mijloacele care vi s-au pus la dispozitie, trebuie comunicare corecta si in timp util. Eu apreciez ce s-a facut la nivelul judetului Buzau, dar azi inca mai erau cinci comune blocate si nu se stia exact stuatia din fiecare comuna, iar acest lucru se putea afla foarte simplu, discutand cu primarii.

Eu apar si protejez un coleg pana la o limita, pana la limita peste care, daca se trece, se pun in pericol toate actiunile si integritatea populatiei. Acesta este motivul pentru care l-am informat pe primul-ministru dupa ce m-am intors de la Buzau si a decis primul-ministru ca analiza si masurile, care nu vor intarzia sa fie luate, pentru Buzau sa fie luate saptamana viitoare, dupa ce incheiem aceste operatiuni", a spus Liviu Dragnea, la comandamentul de iarna.

Ulterior, el a mentionat ca situatia de la Buzau nu poate fi acceptata.

"La Buzau au fost probleme, se spunea ca nu se poate ajunge la anumite localitati si s-a vazut ca s-a ajuns. Asa ceva nu poate fi acceptat. Degeaba rezolvi tot judetul daca raman 5 comunitati mai mici sau mai mari blocate. Toti cetatenii au dreptul la interventia autoritatilor", a adaugat Liviu Dragnea.

Romania, sub zapada: Scoli inchise si posibil nou cod rosu, miercuri LIVE

Declaratiile vicepremierului au fost facute in contextul in care prefectul de Buzau, Gabriel Balta, le-a transmis jurnalistilor ca nu stie care este situatia localitatilor izolate si nici motivul pentru care nu se continua deszapezirea pe traseele cu probleme.

Liviu Dragnea s-a deplasat, marti, la Buzau pentru a supraveghea situatia pe teren.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Dragnea demitere prefect, #Dragnea demitere prefect Buzau, #probleme deszapezire Buzau , #ministrul Dezvoltarii Regionale