Dragnea a prezentat Codul de Conduita al PSD: A fost primit foarte bine! Pe cine a pus sef la Comisia de Etica (Video)

Vineri, 30 Octombrie 2015, ora 14:26
2331 citiri
Dragnea a prezentat Codul de Conduita al PSD: A fost primit foarte bine! Pe cine a pus sef la Comisia de Etica (Video)
Foto: Facebook/Partidul Social Democrat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, vineri dupa-amiaza, ca in cadrul sedintei Comitetului Executiv National (CExN) au fost alesi presedintele Comisiei de Etica, Integritate si Arbtitraj si presedintele Comisiei de Control Intern.

"Am stabilit care sunt presedintii celor doua comisii. Presedintele Comisiei de Etica, Integritate si Arbtitraj este Florin Iordache, iar pentru Comisia de Control Intern este Mircea Dobre", a spus Liviu Dragnea.

Seful social-democratilor a precizat ca proiectul Codului de Etica si Conduita al PSD a fost foarte bine primit de colegii sai.

"Am avut un Comitet Executiv National foarte bun. Cum v-am spus inainte am prezentat colegilor mei proiectul de Cod de Etica si Conduita al PSD care reprezinta un set de reguli, de comportament de principii pe care membrii nostri trebuie sa le respecte in societate, la locul de munca, in interiorul partidului si in functiile alese.

Va spun ca sunt foarte multumit pentru ca acest proiect a fost primit foarte bine de catre colegi. Cu atat mai mult, doi-trei colegi au venit cu propuneri de imbunatatire. Va fi discutat de presedintii de organizatii judetene, urmand ca in perioada urmatoare daca mai apar propuneri de imbunatatire sa fie transmise la centru. Va fi adoptat in mod oficial la urmatoarea intalnire a Comitetului Executiv National care va avea loc posibil in trei saptamani de zile intr-o locatie pe care o vom stabili ulterior, este posibil sa fie in Moldova", a adaugat Dragnea.

Dragnea: PSD nu e murdar, e curat. Ne caracterizeza onoarea si un comportament corect

In cadrul sedintei de vineri au fost alesi si secretarii regionali ai partidului.

"Pentru regiunea de nord este Ionel Arsene, pentru regiunea nord vest este Radu Moldovan, pentru centru este Mircea Dusa, pentru Banat este Natalia Intotero, pentru Oltenia este Paul Stanescu, pentru sud Muntenia este Nicolae Badalau, pentru sud est este Felix Stroe, iar pentru diaspora este Angel Tilvar", a anuntat presedintele PSD, precizand ca s-a stabilit ca nu este nevoie si de stabilirea unui secretar regional pentru Bucuresti-Ilfov.

De asemenea, liderul PSD a mai spus ca s-a stabilit ca pana pe 15 decembrie sa fie trimise la centru propunerile potentialilor candidati pentru functiile de primar.

"Fiecare candidatura va fi insotita de o fisa a candidatului si de un proiect politic administrativ in care va preciza ce propune cetatenilor", a adaugat Dragnea.

Conferinta de presa a fost sustinuta dupa sedinta Comitetului National Executiv (Cex) care a avut loc vineri la Negresti Oas, in judetul Satu Mare.

#Florin Iordache presedinte comisie etica, #comisite Etica PSD Florin Iordache, #Florin Iordache PSD , #presedinte PSD
Comentarii