Dragnea, acuzatii dure dupa ce Udrea a scapat de arestare: A fost o actiune organizata. Ce au facut este rusinos! (Video)

Vineri, 30 Octombrie 2015, ora 11:05
4131 citiri
Dragnea, acuzatii dure dupa ce Udrea a scapat de arestare: A fost o actiune organizata. Ce au facut este rusinos! (Video)
Foto: Digi 24 TV

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, ii acuza pe fostii pedelisti ca au organizat scaparea Elenei Udrea de arestare, sub presiunea amenintarilor pe care aceasta le-ar fi lansat la adresa colegilor ei.

Camera Deputatilor a refuzat sa incuviinteze arestarea preventiva a fostului ministru, acuzat de DNA ca ar fi luat mita 5 milioane de dolari, mai multi deputati de la toate partidele votand gresit, dupa cum arata imaginile difuzate de Digi24.

Haos in Parlament: Elena Udrea poate fi retinuta, nu si arestata

Atat Liviu Dragnea, liderul PSD, cat si Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, au declarat inainte de vot ca deputatii din partidele lor vor vota cu bilele la vedere, chiar daca procedura este secreta, conform regulamentului. Insa acest lucru nu a fost respectat.

Prezent vineri la Negresti-Oas, Liviu Dragnea a fost intrebat de jurnalisti daca ordinul dat colegilor a fost incalcat, insa a negat, dand vina pe Opozitie, desi sedinta de miercuri a Camerei Deputatilor a fost condusa de colegul sau, Florin Iordache, el fiind cel care a anuntat ca votul pentru retinerea si arestarea Elenei Udrea se da simultan, ceea ce a generat confuzie.

"Categoric nu, poate au fost cativa colegi care nu au votat cu bilele la vedere, din ce mi-au spus colegii mei si nu am de ce sa cred ca ma mint", a sustinut Liviu Dragnea, precizand ca a stat pana la 7 seara in Camera Deputatilor pentru a vedea rezultatele votului.

Gorghiu: Votul in cazul Udrea, o intelegere categorica intre Ponta, PSD, Basescu si Oprea

Liderul PSD a dat vina pentru respingerea arestarii pe "cei de la PDL, UNPR, ALDE" si o parte din ceilalti deputati.

"A fost organizare (...) Puteau sa puna 100 de urne acolo. A fost o actiune organizata, spun foarte clar si raspicat, in care s-a stabilit ca cererile Justitiei sa fie respinse", a sustinut liderul PSD.

Udrea nu poate fi arestata: Cum explica un deputat ca a gresit la vot si de ce e impotriva

Intrebat cine a organizat actiunea la care se refera, Liviu Dragnea a facut trimitere la "cei pe care Elena Udrea i-a amenintat in plenul Comisiei Juridice cu anumite lucruri".

"A fost o actiune organizata de PDL, la care au mai gasit aliati", a subliniat inca o data Liviu Dragnea, in conditiile in care PDL, partidul al carui membru a fost Elena Udrea in timpul mandatului de ministru, nu mai exista, fuzionand cu PNL.

Liviu Dragnea a fost intrebat de jurnalisti ce parere are despre faptul ca vicepresedintele PNL Ludovic Orban i-a solicitat sa ii retraga sprijinul vicepremierului Gabriel Oprea, in contextul scandalului generat de moartea politistului Bogdan Gigina.

Orban, despre votul in cazul Udrea: Majoritatea guvernamentala nu a sprijinit solicitarea Justitiei

"Domnului Orban nu ii raspund in niciun fel. Sa raspunda ei cum s-a organizat partidul lor sa raspunda la cererile Justitiei! Ce au facut este rusinos. Un partid cu limbaj dublu", a acuzat Liviu Dragnea, spunand ca nu isi doreste sa ii atace pe liberali, dar "nu se mai poate face politica in felul asta".

Intrebat daca va cere clarificari la sedinta coalitiei cu privire la votul dat de UNPR si ALDE in cazul Udrea, Liviu Dragnea a raspuns: "In coalitie avem statut egal. Voi dori sa avem o discutie, daca toti avem acelasi mod de a face politica".

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Dragnea PNL vot Udrea, #Udrea DNA arest vot deputati , #presedinte PSD