Dragnea anunta ca va mai aduce si alte valize, poate genti, dupa cele doua de astazi

Luni, 05 Noiembrie 2018, ora 18:51
4662 citiri
Dragnea anunta ca va mai aduce si alte valize, poate genti, dupa cele doua de astazi

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, la Parlament, ca cele doua valize cu care a venit la sedinta CExN sunt doar primele si ca mai urmeaza si altele care contin "ilegalitati trecute cu vederea sau sub tacere".

"Am vrut sa va prezint doar o prima valiza, din valizele care vor mai urma, si anume valize cu ilegalitati ale unor oameni din tara care sunt trecute cu vederea sau sub tacere si acoperite de alte inventii. Cred ca data viitoare nu mai cumpar valize, o sa cumpar ceva mai ieftin, o geanta, ceva. Luju (site-ul luju.ro - n.r.) a facut o plangere penala impotriva domnului Iohannis. Se mai vorbeste despre ea? Asta e doar un exemplu", a declarat, la Parlament, Liviu Dragnea.

Presedintele PSD Liviu Dragnea a venit luni, la sedinta CEx PSD, cu doua valize, dupa anuntul Rise Project ca are date din Tel Drum gasite intr-o valiza.

"Am intarziat putin pentru ca am primit doua valize. Prima valiza este cu gogosi de la Rise Project. Sunt aici proaspete. Le mancam aici. A doua valiza, dupa cum probabil stiti eu sunt din Teleorman si ca orice localnic din Teleorman am gasit in fundul curtii o valiza cu documente care nu au ajuns inca la DNA si hai sa vedem ce e aici. Ia uite, dosarul 01 achizitia frauduloasa a sediului Raiffeisen. 02 Retrocedari catre forumul german a grupului etnic german. O3 promovarea procurorilor care i-au inchis dosarele. 04 declaratii despre banii incasati din chirii. 05 inchirierea caminului de batrani de la forumul german. 06 presiuni asupra unui judecator de la Curtea Constitutionala. Si mai avem niste stickuri", a declarat Liviu Dragnea, la intrarea in sedinta CEx al PSD de luni dimineata.

Presedintele PSD a declarat ca intreg scandalul valizei cu date de la firma Tel Drum are menirea sa acopere scandalul legat de revocarea lui Augustin Lazar.

"Habar nu am daca e valiza, ce e in valiza. Nu va intereseaza golaniile facute de presedinte cu unii procurori. (...) E o prostie, o disperare, probabil sa acopere scandalul in jurul domnilor Lazar, numai ca acest scandal nu poate fi ocolit, ingropat. (...) Eu am mii de fotografii cu romani. S-ar putea sa apara mii de valize cu pozele mele", a mai spus Dragnea.

Citeste si:
Litigii de aproape un miliard de euro la CNAIR pentru nerespectarea clauzelor, anunță Grindeanu
Litigii de aproape un miliard de euro la CNAIR pentru nerespectarea clauzelor, anunță Grindeanu
inistrul Transporturilor Sorin Grindeanu a declarat sâmbătă, 28 mai, că în prezent există litigii în care diverse firme cer CNAIR aproape un miliard de euro pentru nerespectarea unor clauze...
Ce a discutat premierul Nicolae Ciucă despre energia nucleară în România cu o delegație a senatului SUA
Ce a discutat premierul Nicolae Ciucă despre energia nucleară în România cu o delegație a senatului SUA
Prim-ministrul Nicolae Ciucă a primit sâmbătă, 28 mai, o delegaţie a Senatului SUA condusă de Robert Portman. În cadrul întrevederii au fost abordate subiecte legate de sprijinul...