Dragnea anunta o lege impotriva lanturilor de magazine straine

Luni, 13 Mai 2019, ora 23:05
12847 citiri
Dragnea anunta o lege impotriva lanturilor de magazine straine
Foto: Alexandru Dobre / Mediafax Foto / Hepta.ro

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca legea dublului standard va fi scoasa in procedura de urgenta deoarece este un proiect vital, afirmand ca pentru cei care nu vor respecta regulile printre sanctiuni se afla confiscarea marfii si 4% din cifra de afaceri pe anul respectiv.

"Am semnat-o deja azi dupa amiaza impreuna cu Vali Steriu. Se confisca tot lotul de marfa si nu este exclusa nici actiunea penala. 4% din cifra de afaceri din anul respectiv. Daca vorbim de un lant de magazine nu vorbim de cifra de afaceri a magazinului respectiv, ci a intregului lant. (...) In luna iunie iese", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

"In procedura de urgenta o scoatem aceasta lege, pentru ca este o lege vitala pentru noi. Noi oricum avem majoritate si o scoatem. Si eu sunt curios daca o semneaza (Klaus Iohannis - n .red.) pentru ca e o lovitura exact pentru stapanii lui. (...) Zilele trecute niste oameni de bine imi spuneau ca sa asteptam sa vedem ce face Uniunea Europeana. Legea asta nu incalca nicio lege din tratatul Uniunii Europene", a mai afirmat Dragnea.

Liderul PSD a spus in repetate randuri ca este inacceptabil ca romanii sa beneficieze de produse de calitate mai proasta decat alti cetateni europeni, pornind de la produsele alimentare si pana la medicamente, fara a oferi insa vreo dovada in sprijinul celor afirmate.

#Dragnea lege dublu standard , #presedinte PSD