Seful PSD ataca din nou companiile straine: Finanteaza actiunile #rezist, indeamna angajatii sa protesteze

Marti, 21 August 2018, ora 22:10
6582 citiri
Seful PSD ataca din nou companiile straine: Finanteaza actiunile #rezist, indeamna angajatii sa protesteze
Foto: Arhiva Hepta.ro

Presedintele PSD Liviu Dragnea a atacat din nou unele companii straine, despre care spune ca se afla in spatele miscarii #rezist.

"Finanteaza Resist, miscari, ii indeamna pe proprii angajati sa mearga la proteste. Acum e mai slaba miscarea asta. Klaus Iohannis care isi doreste, ardoare e cuvant moale, e singurul lui obiectiv pentru protectie personala. Pentru ca are bani de dat pe casele pe care le-au luat. El ne ia pe toti de prost. Au inceput sa se investigheze lucrurile. Cu niste smecherii prin zona, dintr-o data casa e a nimanui. Ma rog e un proces. Speram ca justitia sa aiba loc sa functioneze", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Dragnea sustine ca este atacat din cauza masurilor luate si a faptului ca nu este de acord cu metodele folosite de companiile straine prin care nu platesc toate taxele.

"Exista un grup de companii mari care au vrut si au si procedat in sensul acesta sa aiba castiguri mari dar sa nu verse la bugetul de stat toate taxele si impozite. Este vorba de unele multinationale, este vorba de unele banci, in sensul ca, doar un exemplu, sunt o multime de proceduri pe care le folosesc. E discutabil aici. Sa zicem ca fabric ceva aici in Romania si eu import de la firma mama un produs cu valoare neverosimil mai mare si sigur ca profitul de aici mi se diminueaza, iar profitul la compania mama creste.

Consultante, firme de recuperare a datoriilor extrem de mici a unor companii care dupa aia se valorifica la sume mai mari. Eu in continuare spun ca eu cred ca nu sunt legale si cred ca institutiile statului au inceput sa investigheze si sa taxeze astfel de practici", a declarat Dragnea.

Liderul PSD nu a ratat ocazia de a se lauda cu crestere economica de 6,9%, deficit de 3%, pensii si salarii majorate.

"Sa il luam pe Klaus Iohannis, el e omul momentului, biciclistul numarul 1 al Romaniei, daca anul trecut spunea ca nu o sa aiba venituri la buget, nu o sa adopte masuri de relaxare fiscal, nu o sa aiba bani de pensii si salarii, transferal contributiilor o sa produca tulburari la companii. S-a dovedit ca am avut o crestere economica foarte mare, 6,9%, ne-am incadrat in deficitul de 3%, am pus 2% din PIB la aparare si au fost facute achizitii majore la aparare, pensiile au crescut, salariile au crescut, inclusive salariile de la Administratia Prezidentiala au crescut. A venit anul 2018. S-a marit punctul de pensie. Pensiile vor creste si mai mult. Si atunci ce va spune Iohannis in anul prezidential 2019?", a mai spus Dragnea.

Presedintele PSD a afirmat ca atacurile la adresa sa vin din cauza masurilor luate si care deranjeaza "statul paralel."

"Incet-incet o sa se ajunga si la destructurarea acestor retele. Lucrul aceste deranjeaza pentru ca vorbim de sute de milioane de euro si cum bine stiti din carti orice protectie implica taxa de protectie. Este o temere ca noi vrem sa destructuram? Da. Sunt unii din statul paralel care pierd? Da. Este o suparare si aici", a mai spus Dragnea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Liviu Dragnea atac companii straine , #presedinte PSD