Dragnea, despre protestatari: Un grup de batausi umbla dupa noi prin tara. Liderii UE sunt suparati ca vor fi mai frumoase comunele noastre

Sambata, 11 Mai 2019, ora 12:36
6894 citiri
Dragnea, despre protestatari: Un grup de batausi umbla dupa noi prin tara. Liderii UE sunt suparati ca vor fi mai frumoase comunele noastre
Foto: Facebook/Galatiul nostru

Si la Galati, unde azi are PSD un mare miting electoral, Liviu Dragnea a continuat atacurile la adresa lui Klaus Iohannis si liderilor europeni.

Pus in fata unui nou protest si sambata, asa cum i s-a intamplat si joi la Iasi, dar si Vioricai Dancila in mini-turneul de doua zile de la Cluj, Arad si Timisoara, Dragnea a trecut, ca de obicei, la acuzatii si insulte la adresa celor care ii contesta pe social-democrati, dar si a liderilor europeni prezenti la Sibiu, la Consiliul European.

Seful PSD a gasit si motivul pentru care occidentalii critica guvernul PSD: invidia ca vom avea comune mai frumoase ca ei.

Iata cateva dintre declaratiile lui Dragnea de pe scena de la Galati care nu mai au nevoie de niciun comentariu:

- Oriunde mergem noi in tara e un grup de batausi care umbla dupa noi. Aseara aici la Galati au gasit la ei bolovani, pietre si bate. Iohannis si ai lui vor sa conduca Romania cu bate

- Nu se mai feresc, spun direct ca vor sa taie pensiile si salariile. Pentru ca ei vor ca Romania sa fie in continuare o natiune plina de divizare, ura si frustrari

- Prea multi ani medicii din Romania s-au ingrijit de sanatatea strainilor, pentru ca acest stat nu s-a ingrijit sa le plateasca salarii decente. De ce mai sunt suparati (liderii din Vest - n.red.)? Pentru ca salariile marite in Romania ii fac pe romanii care lucreaza in afara sa nu mai accepte salarii de mizerie si incep sa vina acasa.

- Sunt suparati pentru ca forta de munca harnica si calificata incepe sa plece de la ei. Sunt suparati poate pentru ca renovam si construim scoli, modernizam educatia si romanii au sansa sa fie mai educati si o sa intre in competitie cu ai lor.

- Sunt suparati ca vor fi mai frumoase comunele noastre decat cele din vestul Europei.

Social-democratii au fost intampinati si la Galati de oameni care protesteaza la adresa partidului si a lui Liviu Dragnea.

Urmariti LIVE pe Ziare.com cum se desfasoara mitingul si protestele antiPSD de la Galati

Iata cum a fost primita in ultimele doua zile Dancila la vizitele prin Ardeal:

Dar si cum au intampinat mari probleme liderii PSD, prezenti, joi, la Iasi:

#Galati Dragnea proteste , #presedinte PSD