Dragnea: Doi membri PSD-ALDE sunt suparati, dar alianta va ramane

Marti, 14 Martie 2017, ora 22:39
4543 citiri
Dragnea: Doi membri PSD-ALDE sunt suparati, dar alianta va ramane
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca discutiile privind situatia aliantei PSD-ALDE au aparut intrucat doi membri ai acesteia sunt "suparati" - Victor Ponta si Daniel Constantin - si a dat asigurari ca aceasta coalitie va merge mai departe si va pastra majoritatea in Parlament.

"Alianta PSD+ALDE, dupa alegeri, a plecat foarte bine. Acum apar aceste discutii pentru ca doi membri ai aliantei sunt suparati: Victor Ponta este suparat in PSD, Daniel Constantin e suparat in ALDE. Garantez ca aceasta alianta va merge mai departe si va pastra majoritatea in Parlament", a afirmat Dragnea, la B1 TV.

Intrebat daca alianta poate rezista fara Ponta si Constantin, liderul social-democrat a opinat ca fostul premier nu va pleca din PSD.

"In primul rand, nu cred ca Victor pleaca din PSD, dar alianta ramane, pentru ca e vorba de un intreg partid care are niste obligatii si un Guvern. Alianta PSD+ALDE va putea sa pastreze majoritatea", a adaugat Liviu Dragnea.

El a sustinut ca grupurile parlamentare PSD sunt stabile, la fel ca si majoritatea parlamentara. "Sustinerea Guvernului nu e pusa sub semnul intrebarii. Categoric nu", a sustinut Dragnea.

#Liviu Dragnea membri PSD ALDE suparati, #Dragnea Ponta Constantin suparati, #Dragnea tensiuni PSD ALDE , #presedinte PSD