Dragnea, glume cu Ponta la Congresul PSD: Nu ne mai faci vreo nefacuta. Te taiem de la Facebook

Duminica, 18 Octombrie 2015, ora 13:09
4115 citiri
Dragnea, glume cu Ponta la Congresul PSD: Nu ne mai faci vreo nefacuta. Te taiem de la Facebook
Foto: Ziare.com

Presedintele social-democratilor Liviu Dragnea a tinut, duminica, la Congresul PSD, un amplu discurs in care a abordat teme serioase precum modernizarea partidului si dezvoltarea Romaniei, dar in care a inserat si cateva glume la adresa lui Victor Ponta.

Dragnea i-a multumit premierului pentru ca au luat toate deciziile impreuna, aratand ca spera sa nu uite nici Ponta "o seara de februarie 2010 cu un viscol care adusese zapada pana la ferestre cand impreuna ne-am indeplinit niste obiective".

"Am adus PSD la guvernare, noi stim sa depunem o motiune de cenzura care sa treaca. Eu vreau sa continui, sa duc la bun sfarsit ce am stabilit atunci. Vreau sa fii langa mine asa cum si eu am fost langa tine", a spus Liviu Dragnea.

Congres PSD: Social-democratii isi aleg noua conducere - LIVE

Liderul PSD a asigurat ca "noua conducere va sustine cu aceeasi forta ramanerea la guvernare", moment in care discursul lui Dragnea a fost intrerupt de strigatul unui delgat din sala: "Cu Victor Ponta".

"Cu Victor Ponta, normal. Dar sa vrea sa ramana, nu ne mai faci vreo nefacuta", a replicat Dragnea, aratand cu mana spre premier, care se afla in primul rand.

"Te taiem de la Facebook", a glumit Dragnea cu Ponta, facand referire la faptul ca acesta din urma si-a anuntat demisia din fruntea PSD pe pagina sa de pe reteaua sociala.

Dragnea, despre viitorul presedinte executiv al PSD: Am aceleasi asteptari pe care le-a avut Ponta de la mine

Un alt moment haios din timpul discursului a fost cand Liviu Dragnea a baut din paharul cu apa al lui Victor Ponta, care le-a vorbit de la pupitru social-democratilor cu cateva minute inainte. "De multe ori am baut din acelasi pahar, Victor", i-a spus zambind Dragnea.

Ponta si-a luat ramas-bun de la PSD: Intepaturi pentru Dragnea, atac la Basescu si "cea mai dureroasa infrangere"

La Congresul PSD de duminica, social-democratii isi vor alege noua conducere si vor vota noile modificari ale Statului partidului, stabilite vineri in Comitetul Executiv. Sunt 21 de candidati pentru 14 functii de vicepresedinte, dintre care 15 barbati si sase femei, iar pentru a doua functie in partid, cea de presedinte executiv, s-au inscris doi candidati, Valeriu Zgonea si Constantin Nita.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dan îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Dragnea Ponta, #Dragnea Ponta Congres PSD, #Dragnea glume Ponta , #presedinte PSD
Comentarii
Poza Haan1
Haan1
rank 5
Poza Gusper
Gusper
rank 3
Glumitze! In loc sa fie tristi ca marele om politic basul a mai