Dragnea il critica din nou pe Viorel Stefan: Este un ministru bun, dar e un dezastru la comunicare

Marti, 02 Mai 2017, ora 22:23
6009 citiri
Dragnea il critica din nou pe Viorel Stefan: Este un ministru bun, dar e un dezastru la comunicare
Foto: Facebook / Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat din nou pe ministrul de Finante, Viorel Stefan (PSD), spunand ca este un ministru bun, dar la capitolul comunicare este "un dezastru".

Comentariile au fost facute intr-o interventie telefonica la Antena3, marti seara, subiectul dezbatut in emisiune fiind controversatul impozit pe gospodarie, despre care s-a discutat mult in ultimele zile.

"Viorel Stefan este un ministru bun, dar este un dezastru la comunicare. Sper sa isi imbunatateasca comunicarea, pentru ca de multe ori vorbele pot face mai mult rau decat faptele (....) Lumea a inteles ca se vine cu un nou impozit, impozitul pe gospodarie. Nu, nu e un impozit suplimentar", a tinut sa precizeze Liviu Dragnea.

In plus, presedintele PSD l-a criticat pe ministrul Viorel Stefan pentru ca "a lansat foarte multe teme, dar nu a explicat temeinic nici una".

"Este un ministru bun din punctul meu de vedere, dar nu are stiinta comunicarii, care este importanta (...) S-a iesit pe piata cu acest draft nu-mi dau seama de ce. Eu nu am fost intrebat, nici domnul Tariceanu, nu stiu daca premierul Grindeanu a fost intrebat", a dezvaluit Dragnea.

Mai mult, liderul PSD a precizat ca le-a cerut ministrilor, si in particular, si in public ca inainte sa prezinte oficial o masura sau alta, ea trebuie sa indeplineasca doua conditii: "sa fie finalizata ca proiect si sa fie facut foarte bine planul de comunicare", lucru care nu s-a intamplat in cazul impozitului pe gospodarii.

Nu este prima oara cand Liviu Dragnea isi exprima nemultumirea fata de ministrul de Finante.

C.B.

#Dragnea Viorel Stefan dezastru comunicare , #presedinte PSD