Dragnea, intalnire cu Ciolos: I-a cerut sa demita doi ministri (Video)

Joi, 23 Iunie 2016, ora 20:37
8381 citiri
Dragnea, intalnire cu Ciolos: I-a cerut sa demita doi ministri (Video)
Foto: Arhiva Facebook/Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, joi, o intalnire cu premierul Dacian Ciolos, caruia i-a cerut sa ii inlocuiasca in functii pe ministrii Justitiei si Agriculturii, Raluca Pruna si, respectiv, Achim Irimescu.

Liderul PSD a sosit la ceremonia depunerii juramantului de catre noul primar general al Capitalei, Gabriela Firea, el spunand ca a venit de la o intalnire pe care a avut-o cu premierul Dacian Ciolos.

Dragnea a spus ca intalnirea a vizat proiectul privind Casa regala si ca discutia a durat aproximativ o ora.

Presedintele PSD a declarat ca, in cursul intalnirii, i-a cerut premierului schimbarea ministrilor Justitiei si Agriculturii.

"Vin de la intalnire cu domnul Dacian Ciolos, ne-am intalnit la Guvern. Am discutat despre cativa ministri din Cabinet. Decizia e a lui daca ii metine sau nu. De asemenea, despre prioritatile pentru proiectele pe aceasta vara. (...) Speram sa avem cu cine sa discutam la Guvern, pentru ca am vazut ca sunt preocupati cu declaratii razboinice", a spus Dragnea.

Seful PSD s-a referit la declaratiile ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea.

Acesta i-a trimis miercuri o scrisoare deschisa lui Victor Ponta, in care ii da replica la o serie de acuzatii aduse de fostul premier actualului Executiv.

Totodata, o declaratie dura a avut miercuri si ministrul Justitiei, Raluca Pruna, vizata de Dragnea pentru remaniere. Aceasta a condamnat adoptarea de catre Parlament a legii prin care este dezincriminat conflictul de interese in cazul parlamentarilor care isi angajeaza rudele la cabinet, vorbind despre o "tiranie parlamentara".

"Regret votul de azi de dezincriminare a conflictului de interese pentru parlamentari. Nu intru aici in discutii de text. Astfel de discutii, in mod regretabil, nu au avut loc nici in Parlament, unde reprezentantului Guvernului nu i s-a dat cuvantul. Deja vu?

Am fost nu de mult somata sa spun ce inteleg prin restauratie. Exact asta. Mai inteleg, parafrazand, o tiranie parlamentara. In anticiparea intrebarilor, raspund: Cred in parlamentarism. In cel responsabil, in slujba cetatii", a postat ca reactie miercuri seara pe Facebook Raluca Pruna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#Dragnea cerere demisie ministri Ciolos, #Dragnea demisie ministru Justitiei Agricultura , #presedinte PSD