Dragnea, intampinat de protestatari si la Botosani: Infractorule! Rusine!

Vineri, 19 Aprilie 2019, ora 15:52
15574 citiri
Dragnea, intampinat de protestatari si la Botosani: Infractorule! Rusine!
Foto: captura Facebook / Stiri Botosani

Liviu Dragnea a fost intampinat de protestatari si la Botosani, dupa ce, cu o zi in urma, a avut parte de mai multe episoade neplacute la Suceava. "Infractorule!" si "Rusine!" sunt doar doua dintre mesajele pe care le-a primit din multime Liviu Dragnea vineri, la Botosani, fortat fiind de imprejurari sa intre prin spatele Casei de Cultura a Sindicatelor.

In schimb, Viorica Dancila, presedintele executiv al PSD si premierul Romaniei, a fost bine primita, multi dintre sustinatorii PSD dorindu-si sa faca poze cu ea. In sala de sedinta, Dancila si Dragnea au intrat, totusi, impreuna.

Liderul PSD se afla intr-un adevarat turneu electoral prin judetele din Moldova, in filiale care isi aleg noi conduceri. Sambata, Liviu Dragnea e asteptat si la Iasi.

In premiera, Viorica Dancila participa si ea la sedinta filialei judetene Botosani, alaturi de mai multi ministri, printre care Sorina Pintea (Sanatate) si Eugen Teodorovici (Finante), relateaza Antena3.

Inainte de intrarea in sala de sedinte, Liviu Dragnea a dat mana cu mai multi simpatizanti, dar din multime s-au auzit si strigatele: "Infractorule!" si "Rusine!".

Secventa a fost surprinsa de televiziunile de stiri care transmiteau in direct, moment in care "Oda Bucuriei", imnul Uniunii Europene utilizat de PSD in campania electorala, a inceput sa se auda tot mai tare.

Jurnalistii de la Botosani News au imagini video care arata ca Liviu Dragnea a fost asteptat de cateva zeci de protestatari in fata Casei Sindicatelor, insa, fiind informat din timp, a intrat pe usa din spate a cladirii pentru a-i evita.

De altfel, "toti politistii si jandarmii au fost mobilizati, ba chiar au fost chemati oameni de acasa, chiar daca erau liberi", a transmis Botosani online.

In schimb, Viorica Dancila si ministrii care o insotesc au intrat prin fata si au fost primiti cu paine si sare, dar si cu aplauze de sustinatorii PSD adusi la eveniment.

Vezi imaginile AICI.

Gazeta de Botosani a scris ca multimea "s-a imbulzit sa-l atinga si sa-i stranga mana" liderului PSD, in timp ce tineri in costum popular tineau in maini pancarte pe care scria "Liviu Dragnea presedinte".

Reamintim ca Liviu Dragnea s-a aflat joi la Suceava, unde a avut parte de surprize neplacute. Un tanar a refuzat sa dea mana cu el, spunand ca el nu da mana cu "hotii", iar un alt sucevean a acuzat PSD ca n-a facut "nimic" pentru romani, lucru care l-a scos din sarite pe presedintele PSD, care l-a facut mincinos.

Citeste mai multe despre: Dragnea, dupa ce un barbat i-a spus ca PSD nu a facut nimic pentru romani: Nimic esti tu, mincinosule! (Video) .

Liviu Dragnea este din ce in ce mai agresiv in discurs si pare tot mai pregatit sa reactioneze violent, in ultima perioada. Luni, de exemplu, la termenul de la Inalta Curte unde a fost asaltat de sustinatori si contestatari deopotriva, Liviu Dragnea era cat pe ce sa il loveasca pe un barbat care venise, de fapt, sa il ajute sa iasa din multime.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Dragnea huiduit Botosani , #presedinte PSD