Dragnea: Maior a ascuns foarte multe lucruri. Cand o sa am si eu loc, o sa spun multe lucruri

Miercuri, 28 Februarie 2018, ora 14:51
3994 citiri
Dragnea: Maior a ascuns foarte multe lucruri. Cand o sa am si eu loc, o sa spun multe lucruri
Foto: Arhiva Hepta.ro

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, miercuri, ca fostul sef al SRI George Maior "a ascuns foarte multe lucruri la audierea in Comisia SRI", sustinand ca si el va spune multe lucruri cand va fi invitat la audieri.

"Domnul George Maior a ascuns foarte multe lucruri ieri, din pacate, si cred ca n-a facut bine. Cand o sa am si eu loc la Comisie, o sa spun multe lucruri. Cand o sa ajung la comisie, o sa spun", a declarat Dragnea.

El a adaugat ca nu ameninta pe nimeni si spune ca ii tot da semnale presedintelui Comisiei de control al SRI, Claudiu Manda, sa il cheme si pe el la audieri.

"Eu nu amenint pe nimeni, tot ii dau semnale domnului Manda, poate ii dau un martisor", mai spune liderul PSD.

Dragnea nu a vrut sa raspunda intrebarilor jurnalistilor privind participarea sa la petreceri in sediile SRI.

Presedintele Comisie SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a declarat marti, dupa audierea fostului sef al Serviciului, George Maior, ca acesta a confirmat faptul ca mai multe persoane din conducerea unitatilor de forta din Romania, de la unitati de parchet, unitati de politie, unitati de informatii, de instanta, conducerea din partidele politice si persoane din Guvern au participat la petreceri sau evenimente oficiale in sediile SRI, printre care Laura Codruta Kovesi, Liviu Dragnea, Victor Ponta si judecatoarea Livia Stanciu.

#Liviu Dragnea George Maior, #Liviu Dragnea comisie SRI , #presedinte PSD
Comentarii
Poza tasuca
tasuca
rank 1
daddy ii face pe maior&co, coldea si cucuveaua mov
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5