Dragnea nu crede ca "revolutia fiscala" va fi declarata neconstitutionala. Se vor face modificari pentru IT-isti

Duminica, 12 Noiembrie 2017, ora 14:43
4716 citiri
Dragnea nu crede ca "revolutia fiscala" va fi declarata neconstitutionala. Se vor face modificari pentru IT-isti

Liviu Dragnea considera ca nu sunt motive sa fie declarata neconstitutionala ordonanta Guvernului Tudose, adoptata in aceasta saptamana, prin care a fost aprobata "revolutia fiscala" a PSD.

Guvernul a adoptat revolutia fiscala - vezi ce se modifica

"PNL a anuntat ca va contesta la Curtea Constitutionala (ordonanta de modificare a Codului Fiscal - n.r.). Nu are cum sa fie declarata neconstitutionala, s-a lucrat foarte mult la acest act normativ, inclusiv cu specialisti in domeniul juridic, nu vad de ce nu ar fi constitutional", a declarat, duminica, Liviu Dragnea, inainte de inceperea reuniunii Tineretului Social Democrat.

PNL ii cere lui Ciorbea sa sesizeze CCR pe "revolutia fiscala", altfel ii face plangere penala

Ordonanta de modificare a Codului Fiscal a fost publicata in Monitorul Oficial. De acum poate fi atacata la CCR

In ce priveste continutul ordonantei, Liviu Dragnea s-a declarat multumit, adaugand ca exista o singura problema, cea care ii priveste pe angajatii din IT, ale caror salarii sunt afectate si ar urma sa scada. "Va fi rezolvata de guvern, sunt mai multe variante care sunt luate in calcul", a spus seful PSD.

Liderul PSD a dat in continuare asigurari ca, in urma modificarilor fiscale, "salariatii nu vor avea salarii mai mici si nici angajatorii nu vor plati mai mult": "Deja companii dupa companii anunta ca nu se va intampla lucrul asta (scaderea salariilor - n.red.) ".

Oamenii de afaceri ii cer RESPECT premierului: Noi producem bunastare. Cine va raspunde pentru oportunitatile si investitorii pierduti?

"Prin modificarile la Codul Fiscal, ne urmarim programul de guvernare care a fost votat de milioane de romani, care majoreaza salariile si firmele nu platesc mai mult", a mai spus Dragnea, adaugand, in contextul protestelor care se anunta pentru duminica seara, ca cei care participa la proteste "cred ca nu sunt bine informati".

Romanii ies din nou in strada si protesteaza fata de modificarile fiscale: Ne-am saturat sa fim furati!

Seful PSD a negat si faptul ca prim-ministrul Mihai Tudose s-ar fi impotrivit modificarilor fiscale si a tergiversat aprobarea acestora. "Din partea guvernului si a lui Tudose nu a fost nicio ezitare", a spus Liviu Dragnea.

In ce priveste motiunea de cenzura pe care PNL intentioneaza sa o depuna impotriva Guvernului Tudose, Dragnea s-a aratat relaxat: "Motiunea este un gest democratic. Si noi am depus motiune de cenzura si impotriva altora, si impotriva noastra (rade - n.red.) ". In context a precizat si ca in acest moment "avem o colaborare foarte buna cu UDMR".

PNL depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Tudose, pentru a opri "genocidul la adresa economiei Romaniei"

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Dragnea modificari Cod Fiscal, #Dragnea motiune cenzura PNL , #presedinte PSD