Dragnea s-a dus la Antena 3 sa se laude cu cei 8 pesti mari prinsi in ocean

Joi, 20 Aprilie 2017, ora 21:54
13760 citiri
Dragnea s-a dus la Antena 3 sa se laude cu cei 8 pesti mari prinsi in ocean
Foto: Antena 3

Liviu Dragnea s-a dus joi seara la Antena 3 sa spuna povesti pescaresti.

Seful PSD a povestit mai multe despre vacanta din care tocmai s-a intors, fara a dezvalui insa unde si-a petrecut-o. Chiar daca a fost la pescuit, unde a avut parte de o "captura record", si-a facut timp sa vopseasca si niste oua, pe care le-a ciocnit cu un prieten de Paste.

"Am fost la pescuit. Am acest hobby, acest microb, si am zis sa merg cateva zile sa pescuiesc in ocean. Nu spun unde", a declarat Liviu Dragnea.

Intrebat de ce tocmai de Paste a ales sa plece la pescuit, presedintele Camerei Deputatilor a spus ca pur si simplu acestea au fost zilele in care a putut sa-si ia liber pentru o astfel de activitate.

"Astea au fost zilele in care am putut si mi-am permis, in 54 de ani de viata. Pentru prima oara, al 54-lea Paste nu l-am facut in tara", a declarat el, adaugand ca, totusi, a respectat obiceiurile acestei sarbatori: "Am fiert oua, le-am vopsit la un aragaz. Am luat vopsea de oua din Romania - am facut un export nedeclarat. Am ciocnit cu prietenul cu care am fost acolo".

In ceea ce priveste captura, Dragnea a spus ca a fost informat ca e una record pentru ultimul an pentru cei care pescuiesc in acea zona. A mentionat ca el s-a aflat pentru prima oara in acel loc.

A scos din apa, cu ajutor, "pentru ca a fost greu", un peste spada si inca 5 pesti mari. Cel mai mare dintre acestia a cantarit peste 100 de kilograme. Alti doi pesti au reusit sa scape, insa, printre care si o baracuda: "a venit pana acolo, dar si-a taiat firul si a plecat", a explicat Dragnea.

"Pentru mine a fost o mare satisfactie", a mai spus el.

Liderul PSD a tinut sa mentioneze ca nu a fost plecat "sub acoperire, nu am fost machiat sau cu o identitate falsa", el calatorind si dus si intors cu un avion de linie. S-a declarat insa deranjat de un fapt: "anumite institutii de presa au inceput sa ma urmareasca peste tot. Totusi, nu sunt nici criminal, nici fugar".

Cat despre curiozitatile jurnalistilor de la Antena 3, iata una dintre acestea: "Ce gust are stiuca atunci cand o pupi in bot?", referire la partidele sale de pescuit mai vechi, din Delta. Replica pe masura a venit imediat: "Atunci cand o pupi in bot, stiuca are gust de peste".

Iata si care au fost primele declaratii ale lui Dragnea, la intoarcerea din vacanta de Paste.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dragnea vacanta pescuit ocean, #Dragnea captura ocean, #Dragnea concediu Pasti, #Dragnea peste spada , #presedinte PSD