Dragnea: S-ar putea sa ma iubeasca Soros si sa fiu confuz. In Brazilia am fost doar la pescuit

Luni, 10 Iulie 2017, ora 14:58
10020 citiri
Dragnea: S-ar putea sa ma iubeasca Soros si sa fiu confuz. In Brazilia am fost doar la pescuit
Foto: captura video Digi 24

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat iar "campania" impotriva sa si a PSD, facand din nou referire la miliardarul George Soros.

"Am inteles ca o serie de banci nu mai accepta o relatie cu firmele daca nu vad care sunt actionarii", a spus Dragnea, cu referire la companiile straine din tara noastra.

Apoi, intrebat de reporteri ce are George Soros cu el, a precizat: "Nu stiu, e o intrebare la care as vrea sa am un raspuns. Sunt prea multe lucruri care se leaga. Nu prea mai cred in coincidente. S-ar putea sa ma iubeasca si eu sa fiu confuz".

De asemenea, Dragnea a fost chestionat si cu privire la vehiculata sa legatura cu Teldrum.

"Sunt curios cati ani se va mai vorbi. De 12 ani de zile se vorbeste. Aceasta ciorba s-a reincalzit de atatea ori incat nu mai are niciun gust. Au fost dosare incepute si inchise, oameni audiati. Nu am actiuni la Teldrum, nu sunt nici in spate, nici in stanga, nici in dreapta", a spus liderul PSD.

Totodata, in legatura cu sesizarea DNA cu privire la unele fapte aparute in dezvaluiri ale Rise Project, Dragnea a declarat ca "erau niste hartii scrise la dictare, nu stiu cine le-a disctat si cine le-a scris. Am vazut ca el (fostul prefect al Teleormanului Teodor Nitulescu) le flutura. O mare parte din ce se arata in hartii sunt aspecte deja cercetate".

Cu privire la afaceri pe care le-ar fi avut in Brazilia, Dragnea a mentionat ca a mers in aceasta tara doar la pescuit.

"N-am ascuns niciodata ca am mers in aceasta tara. N-am transferat bani in Brazilia sau in alta tara. N-am afaceri in Brazilia sau in alta tara. Am fost ca milioanele de turisti in acea tara si am mers in niste sate pescaresti pentru ca am pasiune pentru pescuit. Nu merg in cluburi, am fost o singura data, in urma cu multi ani, la Mamaia, dar nu ma mai duc", a spus liderul PSD.

De asemenea, acesta a tinut sa precizeze ca nu a fost chemat la DNA in legatura cu dezvaluirile Rise Project: "Stiu despre ancheta cand ati aflat si dvs. E o ancheta in rem. Nu-mi comunica mie DNA cand incepe anchetele".

Intrebat de jurnalisti unde pleaca in vacanta, Dragnea a spus ca nu va merge in Brazilia: "Sa vad unde mi se permite de Rise Project, Hotnews sau alte site-uri".

De asemenea, intrebat de o jurnalista daca se va vedea si cu premierul israelian, al carui nume l-a pronuntat "Benhamin Netaniahu", in perioada 11-13 iulie, in cadrul vizitei in Israel, liderul PSD a precizat: "Cu dl Benhamin nu stiu daca ma intalnesc, dar stiu ca avem intalniri cu presedintele Knesset-ului".

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#Liviu Dragnea Brazilia pescuit, #Liviu Dragnea Soros , #presedinte PSD