Dragnea: Tudorel Toader intarzie nepermis cu modificarea Codurilor. Parlamentul nu e anexa Guvernului

Joi, 20 Aprilie 2017, ora 14:11
4440 citiri
Dragnea: Tudorel Toader intarzie nepermis cu modificarea Codurilor. Parlamentul nu e anexa Guvernului
Foto: captura video Digi 24

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, ca va cere o audienta la ministrul Justitiei, deoarece Tudorel Toader intarzie "nepermis" cu pachetul de legi de modificare a Codurilor Penale si nu se poate sa beneficieze de sustinere "la nesfarsit".

"Se pare ca domnul ministru a intarziat foarte mult, eu o sa vorbesc cu colegii mei, le-am transmis deja de ieri ca nu se mai poate intarzia. A zis ca vine in trei saptamani de zile cu un pachet de propuneri, nu a venit. Pana la urma, Legea gratierii o sa fie adoptata tacit pentru ca nu vine Ministerul Justitiei", a afirmat Liviu Dragnea.

La remarca presei, potrivit careia Ministerul Justitiei anunta dezbateri publice pe marginea pachetului de legi de modificare a Codurilor Penale, liderul PSD a spus ca o sa solicite o audienta la acesta.

"O sa cer o audienta la ministrul Justitiei, dupa ce mi-o avizeaza primul-ministru, ca sa-i explic ca totusi Parlamentul nu este anexa Guvernului. O sa am indrazneala sa fac lucrul acesta, intarzie nepermis", a adaugat presedintele Camerei Deputatilor.

El a mai spus ca Tudorel Toader "se lungeste foarte mult" cu discutia despre un subiect care nu mai incepe.

"Se lungeste foarte mult discutia despre un subiect care nu mai incepe si cred ca ar trebui sa ne ocupam in mod serios de toate lucrurile care sunt enuntate public si finalizate intr-un fel sau altul", a subliniat presedintele PSD.

De asemenea, intrebat daca Tudorel Toader mai beneficiaza de sustinere, Liviu Dragnea a raspuns: "Beneficiaza de orice sustinere in conditiile in care exista o coerenta si un termen cat de cat realist. Nu poti sa beneficiezi de sustinere la nesfarsit".

"Si eu, si colegii mei suntem suparati pentru ca ne puneti aceste intrebari foarte importante si nu stim sa raspundem", le-a mai spus Dragnea jurnalistilor.

Miercuri, Tudorel Toader a fost convocat, pe 25 aprilie, la Comisia Juridica a Senatului pentru a prezenta stadiul pachetului de modificari ale legilor Justitiei, senatorul PSD Serban Nicolae afirmand ca este inadmisibil ca MJ sa lucreze de atata vreme la respectivul proiect si inca sa nu se stie ce se va modifica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Liviu Dragnea modificari Coduri Penale, #Dragnea audienta Tudorel Toader, #Dragnea Legea gratierii , #presedinte PSD
Comentarii
Poza bum
bum
rank 5
e dorinta lui Tudorel de cand era mic , sa intarzie !
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5