Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dragnea: Zgonea e ghidat de stapanii lui, e fortat. A fugit cu scaunul Camerei Deputatilor

Luni, 09 Mai 2016, ora 22:49
6616 citiri
Dragnea: Zgonea e ghidat de stapanii lui, e fortat. A fugit cu scaunul Camerei Deputatilor
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni seara, ca s-a gasit o modalitate prin care Valeriu Zgonea sa fie dat jos de la conducerea Camerei Deputatilor, spunand despre fostul coleg de partid ca e fortat sa tina cu dintii de functie de cineva din exterior.

"E ghidat de stapanii lui, sunt tot felul de zvonuri, dar se vede - pentru cine il cunoaste (...) - ca el nu e el, actioneaza la comenzi, este fortat sa incerce sa tina functia, nu-mi dau seama de ce", a precizat Liviu Dragnea, invitat de Antena 3.

Acesta a aratat ca unii colegi social-democrati si-au dat seama ca Zgonea - exclus acum doua saptamani din partid - si-a schimbat comportamentul de vreo doua luni si jumatate, iar pentru el, personal, a devenit vizibil cand i-a cerut demisia din fruntea PSD, in urma condamnarii definitive in dosarul Referendumul.

Valeriu Zgonea a reusit sa amane revocarea sa din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dorita de fostii colegi din PSD, dupa ce a invocat o serie de prevederi din regulamentul Camerei. Zgonea sustine ca PSD nu il mai poate demite pentru ca el a fost deja exclus din partid, deci nu mai este membru al singurului grup care il poate inlocui.

PSD, lasat in ofsaid de Zgonea: Cum incearca sa blocheze revocarea sa de la sefia Camerei Deputatilor

Zgonea nu renunta la sefia Camerei Deputatilor: Ma voi opune pana la capat acestui jihad antijustitie

A fi sau a nu fi revocat de la Camera Deputatilor: Seful CCR vine cu lamuriri in cazul Zgonea

Acum, Dragnea a anuntat ca s-a gasit solutia pentru inlaturarea lui Zgonea: "El a fost acolo pus de PSD, dupa ce a fost exclus trebuia sa-si dea demisia (de la sefia Camerei Deputatilor - n.red.), s-a ascuns dupa proceduri de regulament. Insa au inceput demersuri pentru schimbarea regulamentului, pentru a nu exista nicio posibilitate de contestatie (...). E problema fiecarui om cat de mult tine sa se umple de ridicol sau penibil".

Liviu Dragnea nu a vrut, insa, sa dezbata o posibila preluarea a sefiei Camerei Deputatilor de catre Victor Ponta, cum s-a vehiculat in ultima vreme, aratand ca a convenit cu fostul premier sa nu discute public subiectul "pana nu se elibereaza locul, pentru ca deocamdata suntem intr-o situatie atipica, in care un cetatean care ocupa functia de presedinte al Camerei Deputatilor a fugit cu scaunul".

Referitor la revenirea lui Victor Ponta in echipa de imagine a PSD, Dragnea a spus ca acesta este un lucru foarte bun pentru campania electoala, pentru ca fostul prim-ministru are "o audienta foarte buna in partid si in randul publicului larg".

"Am o relatie de nota 10 cu Ponta, din partea lui cred ca e la fel; e o relatie la nivel 10 din 2010", a aratat presedintele PSD.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#Dragnea Zgonea, #Dragnea Zgonea exterior, #Dragnea Zgonea comenzi, #Dragnea Ponta , #presedinte PSD