Dramoleta PSD: Dragnea nu accepta demisia lui Ponta si nu stie de ce e suparat

Miercuri, 08 Martie 2017, ora 12:50
6735 citiri
Dramoleta PSD: Dragnea nu accepta demisia lui Ponta si nu stie de ce e suparat
Foto: Digi 24 TV

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, ca nu accepta demisia in alb pe care Victor Ponta vrea sa i-o trimita.

"Nu sunt de acord ca Victor Ponta sa plece din partid. Incerc sa inteleg ce a zis. Daca imi va trimite o demisie in alb, nu o voi activa. Nu concep ca un fost sef de partid sa fie tratat ca Mircea Geoana. Noi am gresit cu Mircea Geoana", a spus Liviu Dragnea.

Seful PSD a reiterat ca ar fi vorbit cu Ponta in ultima vreme, lucru dezmintit chiar miercuri de fostul premier.

"Am mai vorbit cu Victor Ponta. Au fost dati in care nu am fost singuri. Inca nu as vrea sa arat mesajele, nu imi sta in caracter. Am vorbit, am comunicat. Sper sa ii treaca supararea. Incerc sa inteleg de ce este suparat. Incerc sa aflu. Victor Ponta poate lucra in partid, poate sprijini Guvernul", a continuat Dragnea.

Intrebat daca Victor Ponta a deranjat pe cineva din partid, Dragnea a spus ca pe el personal nu.

"Pe mine nu m-a deranjat si am spus-o public mereu si nu am spus-o ironic. Si aseara m-am referit la caracterul unora, dar nu la Ponta. Orice critica a lui Ponta trebuie luata in serios. Orice critica a lui trebuie studiata cu atentie, pentru ca eu cred ca le face cu buna credinta", a adaugat Dragnea.

Referitor la declaratia lui Ponta care a spus ca "Grindeanu se sfatuieste cu mine, dar face ce spune Dragnea", seful PSD a transmis ca inca incearca sa traduca aceasta afirmatie.

Liviu Dragnea a adaugat ca spera ca Ponta sa nu se autoinvite afara din PSD prin aceasta demisie in alb. "Sper sa nu. Nu voi da curs acestei invitatii daca ea exista in fapt si nici nu voi face vreun gest ca Victor sa plece din partid", a continuat el.

Mai mult, presedintele PSD a spus ca in cursul zilei il va suna pe Victor Ponta pentru a discuta: "Chiar dupa ce scap de aici, il sun si vorbesc cu el, daca imi raspunde".

Amintim ca Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca-i va trimite lui Liviu Dragnea demisia sa in alb din PSD, insistand asupra faptului ca nu mai are nicio relatie cu seful de partid si ca nu a mai vorbit cu acesta inca de anul trecut.

#Dragnea demisie alb Ponta, #Ponta demisie alb PSD, #Ponta demisie alb , #presedinte PSD