Dupa ce Dragnea a vazut batrani batuti de protestatari Ia Iasi, Jandarmeria cauta dovezile. La Politie nu exista nicio plangere

Marti, 14 Mai 2019, ora 14:54
11100 citiri
Dupa ce Dragnea a vazut batrani batuti de protestatari Ia Iasi, Jandarmeria cauta dovezile. La Politie nu exista nicio plangere
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a sustinut plin de patos ca oameni batrani au fost agresati fizic de protestatari la mitingul PSD de la Iasi de saptamana trecuta. Presedintele social-democrat nu a adus si vreo proba in acest sens, sustinand doar ca imagini nu exista, dar ca faptele s-au intamplat.

"Nu au aparut aceste imagini: oameni in varsta pusi jos si carora le-au dat cu picioarele in burta. Niste tineri cu ochii injectati. Bine, niste tineri de la USR", a acuzat Liviu Dragnea, luni seara, la Antena3, fara nicio dovada, asa cum singur recunoaste.

Agresiunile despre care vorbeste Liviu Dragnea s-ar fi petrecut la mitingul PSD din 9 mai, deci intr-o zona in care existau sute de jandarmi si care ar fi trebuit sa intervina intr-un astfel de caz. Am vrut sa vedem daca Jandarmeria Iasi are date despre aceste incidente si am intrebat daca exista vreo ancheta in acest sens sau daca autoritatile s-au autosesizat dupa declaratiile lui Liviu Dragnea.

Marti, reprezentantii Jandarmeriei Iasi au declarat pentru Ziare.com ca pentru moment sunt adunate si analizate toate probele video care au fost realizate in ziua mitingului de la Iasi.

"Conform procedurilor, dupa fiecare misiune se aduna si se analizeaza toate materialele, inclusiv imaginile video, pentru stabilirea tuturor aspectelor de natura infractionala sau contraventionala.

Si in acest caz se fac verificari pentru identificarea persoanelor care au savarsit fapte de natura penala sau contraventionala. Dupa terminarea acestor verificari vom face publice masurile dispuse", ne-a declarat lt.col. Cojocariu Mihai, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Iasi.

Nici la Politie nu s-a facut vreo plangere in urma mitingului de saptamana trecuta de la Iasi, dupa cum ne-au declarat reprezentantii institutiei. "Partile vatamate nu s-au adresat inca Politiei", ne-au spus acestia.

Citeste mai multe informatii despre mitingul PSD de la Iasi:

#Dragnea acuzatii batrani batuti, #Dragnea acuzatii miting Iasi , #presedinte PSD