Educatie politica marca PSD: "Criminalul Churchill", citat de Dragnea in fata tinerilor PSD

Duminica, 12 Noiembrie 2017, ora 21:47
6718 citiri
Educatie politica marca PSD: "Criminalul Churchill", citat de Dragnea in fata tinerilor PSD

Una dintre cele mai mari personalitati ale lumii, fostul premier britanic Winston Churchill, a ajuns sa tot fie dat exemplu de mai-marii PSD. Doar ca liderii PSD nu se pun si de acord - unii il critica vehement, pana la a-l numi criminal, cazul senatorului Serban Nicolae, in timp ce altii il citeaza laudativ - cazul lui Liviu Dragnea, azi, in fata tinerilor pesedisti.

"Cea mai proasta forma de guvernare este democratia, cu exceptia celorlalte", a fost citatul la care a apelat presedintele PSD, duminica, pentru a transmite un mesaj tinerilor social-democrati prezenti la Romexpo. El a vrut sa isi sustina astfel opinia pe care tocmai si-o expunea ca "nu poate exista nicio masura care sa-i multumeasca pe toti" si ca "prin natura politicii se fac greseli".

Citeste si: Dragnea critica "sistemul ocult si nenorocit" si promite sa apere Romania. Plesoianu cheama lumea in strada

Pe 30 octombrie, Serban Nicolae a facut o declaratie contestata de multe voci, spunand ca "Stalin si Churchill (au fost - n.red.) in egala masura doi criminali" si ca "partizanii anticomunisti au daunat Romaniei".

Declaratiile lui Nicolae au fost puternic criticate atat in tara, cat si in afara, ba chiar i s-a cerut lui Liviu Dragnea sa il demita pe Serban Nicolae, din cauza impactului unei astfel de declaratii.

Nu numai ca nimic de acest fel nu s-a intamplat, dar niciun lider PSD nu a luat atitudine sau nu si-a cerut scuze. Iata ca acum liderul PSD il citeaza pe "criminal" pentru a-si argumenta opiniile. Pai ce sa mai inteleaga bietii tineri pesedisti?

Citeste si:
Vasile Dîncu nu se teme de remaniere: ”Sunt pure invenții”
Vasile Dîncu nu se teme de remaniere: ”Sunt pure invenții”
Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a negat luni, 15 august, zvonurile conform cărora ar urma să fie schimbat din funcție. Întrebat, la festivitățile dedicate Zilei Marinei Naționale de...
Pe cine dă Cîțu vina pentru creșterea dobânzilor. ”Florine, dar cine i-a adus la guvernare?”
Pe cine dă Cîțu vina pentru creșterea dobânzilor. ”Florine, dar cine i-a adus la guvernare?”
Fostul lider al PNL, Florin Cîţu, afirmă, luni, 15 august, într-o postare pe Facebook, că în 2022 România se împrumută la dobânzi mai mari decât în 2020 şi 2021, el precizând că...
Comentarii
nusual
rank 5
pesede nu e partid ci o adunatura de interlopi porniti pe capatuiala