Liviu Dragnea ar fi internat la spitalul Sanador (Surse)

Luni, 18 Martie 2019, ora 21:28
12631 citiri
Liviu Dragnea ar fi internat la spitalul Sanador (Surse)
Foto: Facebook / Liviu Dragnea

Liviu Dragnea ar fi internat la spitalul privat Sanador din Bucuresti, unde a fost evaluat de o echipa formata din trei medici si a decis sa nu se opereze, relateaza Antena3, care citeaza surse medicale.

Informatiile vin in contradictie cu declaratiile apropiatilor din PSD, printre care si Codrin Stefanescu, care au sustinut ca liderul lor s-ar fi internat intr-un spital de stat.

Antena3 mai anunta ca Dragnea are trei leziuni la coloana vertebrala, una in zona cervicala si doua in zona lombara.

Conform surselor medicale citate, liderul PSD face infiltratii si un anumit tratament, urmand sa aiba parte de o recuperare sub stricta supraveghere medicala, pana la externare.

Din echipa care s-a ocupat de liderul PSD ar fi facut parte medicii Marius Catana, Ovidiu Gramescu si Vlad Ciurea, acesta din urma fost candidat PSD la Senat (2008).

Pe de alta parte, Liviu Dragnea avea dreptul sa beneficieze, in calitatea sa de presedinte al Camerei Deputatilor, de serviciile Spitalului Militar Carol Davila, conform Legii pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane si pentru completarea art.2 din Legea nr.406/2001.

#Dragnea internat Sanador, #Dragnea coloana sanatate spital, #Dragnea internat spital privat , #presedinte PSD