Liviu Dragnea s-a intalnit cu ambasadorul SUA, dupa audierea de la DNA

Luni, 13 Noiembrie 2017, ora 11:58
10259 citiri
Liviu Dragnea s-a intalnit cu ambasadorul SUA, dupa audierea de la DNA
Foto: Arhiva Hepta.ro

Liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit, luni, cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm, imediat dupa audierea de la DNA.

Intalnirea a avut loc in biroul presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea si a durat aproximativ o jumatate de ora.

Surse politice au sustinut ca intrevederea ambasadorului american cu liderul PSD ar fi fost stabilita in urma cu zece zile, pentru a discuta despre infiintarea Muzeului Holocaustului la Bucuresti.

Amintim ca Liviu Dragnea a fost audiat la DNA, luni dimineata, iar potrivit unor surse judiciare el ar avea calitatea de suspect in dosarul vizand firma Tel Drum.

Dragnea nu a facut declaratii nici la intrarea si nici la iesirea de la DNA. El a fost asteptat la DNA de zeci de membri ai PSD, intre care vicepremierul Paul Stanescu, senatorul Claudiu Manda, secretarul general al PSD Marian Neaccu.

Episodul a semanat izbitor cu cel de acum 20 de ani, cand Gabriel Bivolaru a fost sustinut moral la Parchetul General de colegii sai de partid, printre care Adrian Nastase si Miron Mitrea, dar si cu momentul din 2011, cand toata conducerea partidului s-a dus la Pitesti sa il sustina pe Constantin Nicolescu.

Inca de vineri au aparut in presa informatii ca Liviu Dragnea este citat la DNA, in calitate de inculpat, cel mai probabil in dosarul TelDrum, si ca ar fi acuzat de grup infractional organizat. Duminica, Dragnea a confirmat ca se va prezenta luni la DNA si a comentat ironic ca se asteapta ca la el "sa se treaca direct la faza a doua".

Potrivit unor surse judiciare citate de televiziunile de stiri, procurorii DNA ar urma sa anunte ca Dragnea este acuzat in acest dosar de 5 infractiuni de abuz in serviciu, constituire de grup infractional organizat si fraudare de fonduri europene. In acest dosar exista o sesizare si la Autoritatea Europeana de Lupta Antifrauda (OLAF).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Patru ONG-uri vor demisia lui Cioroianu de la Biblioteca Națională. Îl acuză că a încălcat GDPR și codul de conduită etică
Patru ONG-uri vor demisia lui Cioroianu de la Biblioteca Națională. Îl acuză că a încălcat GDPR și codul de conduită etică
ActiveWatch, Centrul pentru Jurnalism Independent, Asociaţia pentru Tehnologie şi Internet - ApTI şi CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică solicită, într-o scrisoare deschisă...
CTP, despre vinul de 3.000 de euro servit de Nicolae Ciucă: ”Urina băutorului devine albastră!”
CTP, despre vinul de 3.000 de euro servit de Nicolae Ciucă: ”Urina băutorului devine albastră!”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat pe rețelele sociale informația conform căreia președintele PNL, Nicolae Ciucă, ar fi băut un vin de 3.000 de euro, în compania afaceristului Dan...
#intalnire Dragnea ambasador SUA, #intrevedere Dragnea Hans Klemm, #muzeul Holocaustului Bucuresti , #presedinte PSD