Marile promisiuni ale PSD pentru Bucuresti: 300 de crese, centura cu patru benzi si autostrada-inel de 100 de km

Joi, 17 Noiembrie 2016, ora 23:10
14316 citiri
Marile promisiuni ale PSD pentru Bucuresti: 300 de crese, centura cu patru benzi si autostrada-inel de 100 de km

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, promite ca Bucurestiul va avea centura ocolitoare cu patru benzi si o autostrada inel de 102 km, dar si 300 de crese, daca partidul sau castiga alegerile si intra la guvernare.

Liderul social-democrat nu i-a ratat in promisiunile de campanie nici pe studenti si a promis ca PSD va implementa programul de burse pentru tineri al Primariei Capitalei la nivel national.

"Guvernul va veni cu o oferta la cele doua initiative care mi se par foarte bune. Pentru studentii care aleg sa aplice, sa primeasca o bursa pentru ca stau in gazda si ajuta persoane in varsta Guvernul va veni in completare cu o suma egala. Studentul poate sa aiba nu 500 de lei, ci 1.000 de lei.

De asemenea, pentru studentul care chiar daca nu sta in gazda la un pensionar, dar alege sa ofere meditatii pentru copii Guvernul va veni in completare exact cu aceeasi suma: cu 500 de lei. Dar nu numai pentru Bucuresti, ci in toata tara pentru ca e un mijloc sanatos pe de o parte pentru a creste veniturile studentilor de care au atata nevoie - preferam ca studentii sa primeasca pe langa bursele mai mari pe care le-am prezentat si aceste lucrurui decat sa lucreze in afara orelor pentru ca totusi e bine sa isi foloseasca timpul pentru invatamant, dar sa ramana timp si pentru ei", a spus Dragnea, la evenimentul PSD denumit "Marile proiecte ale Capitalei si ale zonei metropolitane".

Tot in ceea ce ii priveste pe studenti, Dragnea a spus ca bursele se vor majora de la 83 de lei la 201 lei.

De asemenea, Dragnea a mai spus ca Metrorex va fi transferat in administratia Capitalei, dar "nu transferam fara sa fim implicati in finantarea magistralelor".

Liderul PSD a precizat ca pana in 2020, daca PSD va castiga alegerile parlamentare si va ajunge la guvernare, centura Capitalei va avea patru benzi, plus o autostrada inel in jurul Bucurestiului, care va avea 102 km si va costa 1,2 miliarde de euro.

De asemenea, Dragnea a promis constructia a 300 de crese la nivelul Capitalei. Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, i-a transmis ca in Sectorul 3 va fi inaugurat vineri cea mai mare cresa, cu aproape 100 de locuri, si urmeaza si alte inaugurari de crese, motiv pentru care in acest sector n-ar mai fi nevoie de crese, dar au nevoie de sprjin pe alte proiecte.

"Vreau sa va asigur ca un viitor guvern PSD va stabili un parteneriat corect, cinstit si eficient cu dvs. pentru a munci impreuna sa rezolvam marile provocari ale Bucurestiului. Traficul (...), energia termica, caldura. Nu cred ca Bucurestiul trebuie sa mai ramana dependent de mofturile conducerii de la Elcen, de mofturile celor care furnizeaza gaze sau mofturile celor din guvern", a mai spus Dragnea.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, precum si primarii de sector si candidatii PSD din Bucuresti la alegerile parlamentare au participat joi seara la un eveniment intitulat "Marile proiecte ale Capitalei si ale zonei metropolitane" care a avut loc la Teatrul Excelsior.

In cadrul evenimentului au fost prezentate atat proiectele realizate pana acum de Primaria Generala a Capitalei, cat si o parte din proiectul de guvernare al PSD. De asemenea, au fost prezenti si candidatii la Senat si Camera Deputatilor de pe locurile considerate eligibile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Dragnea campanie PSD, #centura ocolitoare Bucuresti, #PSD burse studenti , #presedinte PSD