Orban: Liviu Dragnea trebuie sa isi dea demisia. A facut un rau imens acestei tari

Joi, 21 Iunie 2018, ora 19:00
3601 citiri
Orban: Liviu Dragnea trebuie sa isi dea demisia. A facut un rau imens acestei tari

Liviu Dragnea ar trebui sa isi dea demisia, dupa decizia de joi, cand a primit o a doua condamnare, de data aceasta de 3 ani si sase luni cu executare, in dosarul angajarilor fictive de la Directia de protectie a copilului Teleorman, spune presedintele PNL, Ludovic Orban.

In plus, ar trebui ca "toti parlamentarii PSD care mai au o urma de responsabilitate fata de Romania sa se revolte si sa il indeparteze de la putere", a spus Orban, la Realitatea Tv.

"Romania este sufocata de un individ si clanul sau dominant", a acuzat Orban, care a continuat spunand: "Liviu Dragnea a facut un rau imens acestei tari, el si supusii lui".

Ulterior, intr-un comunicat de presa, presedintele PNL a mai spus:

"In cazul in care Liviu Dragnea nu-si da demisia ii invit pe toti parlamentarii majoritatii sa se delimiteze de acest rau absolut pentru Romania si sa se alature motiunii de cenzura initiata de PNL. Este momentul ca Romania sa se elibereze de acest vechil care incearca sa conduca tara ca pe propria mosie, impunand incultura, incompetenta si analfabetismul functional drept criterii de promovare in functii publice a celor mai obediente persoane".

"Liviu Dragnea trebuie sa-si dea demisia din toate functiile publice pe care le ocupa. De un an si jumatate gruparea lui Dragnea incearca sa rastoarne ordinea institutionala si constitutionala a acestui stat, calcand in picioare valorile democratice si angajamentele strategice ale Romaniei. Condamnarea survine unor fapte usor de inteles. Un imbogatit tipic al tranzitiei care a folosit functia de presedinte al consiliului judetean, si cea de presedinte al PSD Teleorman, pentru a plati din banii publici doi angajati ai partidului intr-unul dintre cele mai sarace judete ale Romaniei", a precizat Orban.

Reamintim ca joi, Liviu Dragnea, a fost condamnat la 3 ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive. Vezi aici ce au spus judecatorii si ce sentinte au primit ceilalti 10 inculpati in dosar

Citeste si:
Un nou partid a fost lansat în România. Ce schimbări vor să facă noii lideri ai formațiunii VIDEO
Un nou partid a fost lansat în România. Ce schimbări vor să facă noii lideri ai formațiunii VIDEO
Un nou partid a fost lansat luni, 6 decembrie, pe scena politică din România. Este vorba despre Alianța Antreprenorilor și Agricultorilor, partid care a fost înregistrat la Tribunalul...
Camera Deputaților a votat pentru ridicarea imunității deputatului liberal Adrian Miuțescu
Camera Deputaților a votat pentru ridicarea imunității deputatului liberal Adrian Miuțescu
VIDEO Camera Deputaţilor a încuviinţat percheziţia informatică în cazul deputatului Adrian Miuţescu Camera Deputaţilor a aprobat, luni, cererea ministrului Justiţiei privind...