Sedinta PSD in costume populare. Dragnea, elogiu pentru social-democrate: Nicio femeie din PSD nu m-a inselat

Vineri, 25 August 2017, ora 17:14
2402 citiri
Sedinta PSD in costume populare. Dragnea, elogiu pentru social-democrate: Nicio femeie din PSD nu m-a inselat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut vineri, ca nicio femeie din partid nu l-a inselat, iar cele in care a investit incredere au rasplatit inzecit si nu l-au pacalit.

"Femeile din PSD reprezinta, dupa parerea mea, structura care ne da speranta sa mergem mai departe si curaj. Cu mine personal asa se intampla. Nu am spus niciodata vorbe goale, de cate ori am venit la dumneavoastra, poate ati inteles sau nu, am plecat mult mai incarcat.

Ma intrebam inainte de a veni aici ce ati mai putea face ca sa fiti si mai frumoase decat sunteti si ati facut acest lucru, cu acest port popular. Orice femeie care se imbraca intr-un port popular romanesc devine si mai frumoasa decat este, iar daca isi mai pune si o coronita, atunci iti trebuie foarte multa stapanire de sine", le-a spus Liviu Dragnea femeilor social-democrate.

El a subliniat faptul ca ii plac femeile, in special cele care investesc in cariera lor politica.

"Niciodata PSD nu a primit mai multe voturi din partea femeilor cum a primit in 2016 si eu vreau sa recunosc, o spun cu inima deschisa si imi asum: mie imi plac femeile. O spun in postura si de barbat, si de coleg, si de partener, si de coleg de partid. Dar cel mai mult imi plac femeile din postura de investitor in cariera lor politica. Si va mai fac o marturisire: niciodata pana acum nu m-a inselat nicio femeie din PSD, nu mi-a inselat asteptarile vreau sa spun. Femeile in care am investit incredere de-a lungul anilor au rasplatit inzecit aceasta incredere si niciodata nu ne-au pacalit, absolut niciodata, nici pe noi, nici partidul, nici cetatenii care si-au pus speranta in noi", a completat presedintele PSD.

Dragnea a sustinut ca femeile din partid au muncit cot la cot cu barbatii si au fost mai stabile si mai echilibrate decat "multi purtatori de pantaloni".

"Ati muncit si munciti cot la cot cu barbatii, de multe ori chiar ne depasiti. Ati luptat umar la umar cu noi atunci cand razboiul politic a cerut-o si se pare ca o cere in continuare si in momentele grele, momentele de cumpana, ati fost mult mai stabile, mult mai echilibrate si ati generat mult mai multa incredere decat multi purtatori de pantaloni. Nu inseamna ca barbatii sunt mai slabi, dar ati dovedit ca in momentele grele puteti genera foarte mult echilibru si puteti fi o sursa de energie si de speranta pentru noi", a afirmat presedintele PSD.

El le-a multumit femeilor social-democrate ca exista si ca raman in buchetul lor de trandafiri.

"Multumita voua, PSD e mai sigur astazi decat era inainte si arata mult mai bine. Pentru toate lucrurile astea si pentru lucrurile nespuse, dar stiute, va multumesc pentru ca existati si pentru ca ramaneti in buchetul nostru mare de flori, de trandafiri", a afirmat Liviu Dragnea, la Scoala Politica a Femeilor PSD, care se desfasoara in aceste zile in statiunea Mamaia.

Dragnea, nemultumit de comunicarea pe care organizatiile judetene o au in teritoriu

Au fost si aspecte de care seful PSD s-a plans vineri. Dragnea este nemultumit de comunicarea pe care organizatiile judetene o au in teritoriu, precizand ca aceasta este haotica, nu este structurata si ca va fi finalizat un concept de comunicare eficient prin care deciziile luate la nivel politic si guvernamental sa fie prezentate exact.

"Este o comunicare haotica la nivel judetean, adica in sensul ca nu este structurata si asta nu doar din vina colegilor din judet, ci este si vina centrului. Cred ca saptamana viitoare reusim sa finalizam un concept de comunicare unitar si eficient, iar ceea ce se intampla la nivel politic, la nivel guvernamental, sa fie nu umflat, nu rasturnat, ci doar prezentat exact in lumina reala, dar sa fie prezentat", a spus Dragnea.

Citeste si:
Dan Vîlceanu: Parlamentarii PNL vor fi prezenți la sesiunea pentru învestirea Guvernului Cioloș, dar nu vor vota
Dan Vîlceanu: Parlamentarii PNL vor fi prezenți la sesiunea pentru învestirea Guvernului Cioloș, dar nu vor vota
Parlamentarii PNL vor participa miercuri, 20 octombrie, la votul din Parlament pentru Guvernul Cioloş, însă nu vor vota, potrivit unei decizii a Biroului Executiv, a anunţat secretarul general...
Dan Barna îl compară pe Cioloș cu Leonidas: „Cei 300 de la Sparta nu aveau nicio șansă dar faptul că au stat acolo şi au luptat pentru cetatea lor a făcut să fie respectaţi”
Dan Barna îl compară pe Cioloș cu Leonidas: „Cei 300 de la Sparta nu aveau nicio șansă dar faptul că au stat acolo şi au luptat pentru cetatea lor a făcut să fie respectaţi”
Fostul președinte USR Dan Barna a vorbit luni seara, 18 octombrie, despre șansele ca guvernul Cioloș să fie votat în Parlament. Acesta l-a comparat pe actualul lider al USR cu Leonidas și a...
Sursa: NEWS.RO