Soarta lui Ponta in PSD, transata la o intalnire cu "vechiul prieten" Dragnea

Marti, 24 Noiembrie 2015, ora 21:41
5623 citiri
Soarta lui Ponta in PSD, transata la o intalnire cu "vechiul prieten" Dragnea
Foto: Arhiva Ziare.com

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca a avut zilele trecute o intalnire cu fostul premier Victor Ponta "ca vechi prieteni", adaugand ca acesta ramane in PSD.

"Am avut o intalnire cu domnul Ponta duminica, de doua ore, ca vechi prieteni. Bineinteles ca ramane in PSD", a spus Dragnea dupa o intalnire informala cu reprezentatii UNPR, intrebat daca a vorbit in ultima vreme cu Ponta si daca acesta isi face un alt partid sau ramane in PSD.

Reprezentantii PSD si cei ai UNPR au avut, marti, o intalnire informala intr-un restaurant din Bucuresti, in care au decis ca vor colabora in continuare in Parlament.

"Pentru a avea sprijinul PSD, Guvernul trebuie sa pastreze in proiectul de buget masurile bune"

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a mai declarat marti ca termenul de 10 decembrie pentru depunerea proiectului de buget la Parlament este prea indepartat si a subliniat ca, pentru a avea in continuare sprijinul PSD, Executivul trebuie sa pastreze in acest proiect masurile care aduc bunastare romanilor.

Anuntul lui Ciolos, dupa ce Iohannis a promulgat legea care majoreaza salariile bugetarilor

"Cred ca termenul de 10 decembrie este prea indepartat. De ce le trebuie atat de mult timp? Discutam de un Guvern format din experti care teoretic ar trebui sa stie lucruri, au cateva zile de cand au ajuns la ministere, nu au plecat de la zero, ministrul Teodorovici le-a lasat un proiect de buget incheiat. Sigur, e libertatea dumnealor sa il modifice, dar trebuie sa pastreze in el, pentru a continua sprijinul nostru, masurile bune care aduc bunastare romanilor, atat companiilor si de stat si private, cat si persoanelor fizice, cetatenilor.

Ar trebui sa se gandeasca Guvernul ca orice intarziere de depunere a bugetului in Parlament intarzie foarte mult adoptarea bugetelor locale si masurile economice care trebuie sa fie implementate", a precizat Dragnea dupa intalnirea informala pe care a avut-o alaturi de alti colegi din PSD cu reprezentanti ai UNPR.

Parlamentari ai PSD si UNPR au avut, marti, o intalnire informala intr-un restaurant din Bucuresti, unde au decis ca vor colabora in continuare in Parlament.

Citește și:
Scandalul Bîstroe. Rezultatele surprinzătoare ale analizelor din 2005 versus retorica PSD
Scandalul Bîstroe. Rezultatele surprinzătoare ale analizelor din 2005 versus retorica PSD
În ultimele două săptămâni, opinia publică din România a fost inflamată de o informație lansată public de ministrul Sorin Grindeanu, potrivit căreia autoritățile din Ucraina ar face...
Cum au ajuns principalele reforme ale coaliției să fie tărăgănate la nesfârșit. Legile Educației și pensiile speciale, între controverse și interese politice
Cum au ajuns principalele reforme ale coaliției să fie tărăgănate la nesfârșit. Legile Educației și pensiile speciale, între controverse și interese politice
În ciuda promisiunilor și „urgențelor” prezentate de coaliția de guvernare PSD-PNL la finalul anului trecut, mai multe subiecte de interes public au fost amânate în repetate rânduri ori...
#Liviu Dragnea intalnire Ponta, #Liviu Dragnea Ponta PSD , #presedinte PSD